~Aşk ve Ölüm~

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi

9.sınıf
yanımda güzeller güzeli bır kız oturuyor ve ona bakmaya kıyamıyorum
onu o kadar cok seviyorumki onun bundan haberi yok beni sadece arkadası olarak görüyor.

nedenini bilmiyorum ama kendimden utanıyorum..

10.sınıf

birgün beni aradı ve bana ihtiyacı oldugunu söyledi..

bizim eve geldiğinde sevgilisinden ayrıldıgını söyledi ve hıckıra hıckıra dizlerime yattı.

ve ben şimdi onun saçlarını okşayarak güzel yüzünü doya doya seyrediyordum...

11.sınıf

mezuniyet balosu wardı ve biz 8.sınıftayken eğer eşlerimiz olmassa beraber gidiceğimizi söylemiştik..

Mezuniyetten birgün önce beni aradı ve erkek arkadasının hastalandıgını seninle beraber gidebilirmiyiz diye sordu..

kabul ettim ve baloya gittik..
BALOYA GELDİĞİNDE MELEKLER GİBİYDİ..
saatlerce dans ettik dans ederken sadece onu ´´ ne kadar cok sevdiğimi ´´ düşünüyordum..

ARADAN YILLAR GEÇTİ..

ve şimdi ben meleğimi toprağa veriyordum..
annesi kızının günlüğünü buldugunu ve en yakın arkadası olarak bana wermek istediğini söyledi bende aldım. ve okumaya basladım

yanımda cok yakısıklı biri oturuyo. ve ben ona bakmaya doyamıyorum..
hep bahaneler bulup erkek arkadasım oldugunu söyleyerek ona yakın olmaya calıstım ama bir türlü onu sevdiğimi söyleyemedim
çünkü o beni arkadas olarak görüyordu.onu canımdan cok seviyorum..ve asla kavuşamayacağım.

şok olmustum hıckırıklarımı tutamıyordum ve gözümü mezarından alamıyordum nasıl ona sevdiğimi söyleyememiştim..

tüylerim diken diken oldu bazı şeyleri karşı taraftan beklerken geç kalınabiliyor hayatta

Arkadaşlar ben bunu youtube'da okumuştum yazılar kayıyordu arkada da insanı hüzünlendiricek bir fon çalıyordu... Güzel bir yazı

benim komsum vardi oglan Aleviydi sevdigi kiz ise sünliyi senelerdir beraberlerdi ama aileler karsiydi tabi ki oglan alevi kiz sünliyi oldugu icin dört bes sen dir birliktelerdi bu yaz kiz türkiye tatile gitti oglan burdaydi oglan evden cikiyo ve bunlarin hep bulusdugu bir yer varmis dag da agcin yani ve oglan kendisini o agca asiyor ve bunu kiz duyuyor yikiliyor hemen ucag atliyip buraya geliyor hemen ertesi gün kiz kendisini ayni agica asiyor oglanin aldigi elbiseyle birlikte. yazik ya cok üzülmüsdük cok yakisiyolardi cok tatlilardi aslinda yapacak cok sey vardi kaca bililerdi nebilim daha cok sey var biraz mücadele etcek lerdi deymezdi ya ..

Back
X