• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

Arkadaslar dizi yayindan kaldirildi mi ?uzun suredir yok ...
Gerci esim izin vermiyor ama kacamak bakiyordum : )
ozcan deniz'in hastasiyim : )

yaa ben 7 yılda bi bebişi ancak doğurabildim,böyle bi gecede nassı hamile kalınıyo yaaaa?????bilen söylesin:)))))))))))))

Mustafayla o gece teknede isi bitirdi ya..

Hamil oldugunu görmedim yada atladim orayi, ama büyük bi ihtimal var sonucta böyle bir seyi mustafayla yasadi..

ay deme ben orayi görmedim ne zaman isi pisirdi bunlarkaydirigubbakcemile3

Arkadaslar dizi yayindan kaldirildi mi ?uzun suredir yok ...
Gerci esim izin vermiyor ama kacamak bakiyordum : )
ozcan deniz'in hastasiyim : )

aynen zeppim benim esimde cok kiskaniyor keske nisanliyken özcan denizin hastasiyim demeseydimdelikafadulden

ay deme ben orayi görmedim ne zaman isi pisirdi bunlarkaydirigubbakcemile3

aynen zeppim benim esimde cok kiskaniyor keske nisanliyken özcan denizin hastasiyim demeseydimdelikafadulden

teknede kaldilar ya nazli yalan söyledi arkadasimda kalacagim dedi babasina. o ara bitirdilerrr:utangac:

Ya ben teoman'a çok üzülüom ya :1no2: yazık ona ama yaaa :çok üzgünüm: Nazlı Teoman'a yalan yere ümit vermenin cezasını çekiyor bence a.s Ne demişlerrr "SEVENLE OYUN OLMAZ" -tatlicadiarzu-

Bu dizi hala devam ediyor mu ya? Kanal d de hic görmüyorum reklamlarini, dizi sitelerinede eklenmiyor, allah allah...

bide hep ayni dandik reklamlar.. yok halida sok kampanya.. alacam o halilarin hepsini nah yaparlar bidaha reklaminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

of of of nazlinin hali cok fena yaaa
yalniz iyi rol yapiyor bu meltem cumbul.....

savci ile aralarinda birseyler mi olucak acabaaaa....
fragmana bakilirsa savci bayagi ilgiliydi

Back
X