• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

Bende bugün gördüm, tekrari yayinlaniyor bu aksam, tam izleyememistim izlerim bu aksam bende, ama insallah Kanal D bu diziyide iki haftada bir yayinlamaz. Gerci düsünüyorumda baslarda raitingleri kötüyken diziye yapmadiklari kalmamisti kanalin, ne fragman ne magazin programlarinda diziyle alakali haberler. Simdi raitingler yükseldi ya degeride bir o kadar yükseldi dizinin, kanal politikasida bu demek herhalde. Yayindan kaldirilma esiginden döndü Ask Yakar, umarim o hatayi yapmaz kanal.

yeni fragmani izlediniz mi???
sanirim nazli cikiyor hapisten...
ve kapida onu mustafa ile birlikte savci bekliyor
ikiside ayri ayri yerlerde
ve nazli savciya dogru yöneliyor

yeni bölümü merakla bekliyorum zaten geçen bölümü tekrarını bile izleyemedim mustafayada pes doğrusu evli barklı hala nazlının peşinde

mustafayla nazlının aşkları çok güzeldi gerçek gibiydi ama mustafanın gözü hep paradaydı o yüzden kavuşamadılarya parayı buluncada aşkını kaybetti mustafa ah mustafa ah

bakalım simdi ne olacak mustafa bebeğinin oldugunu bilmiyo demiii..öğrendiği zaman neler olacak çok merak ediyorum..

ay kadin kendini asinca öldüm bittim nasil agladim bi baktim ölmemis nasil sevindim ya.. cok agladim yine.. hele kibariya sagolsun parcasiyla..su an reklamda en heyncanli kisim daha gelmedi...cikista mustafa olacak..

savcı nazlıya ewlenme teklif ediyooo.....:dance: yaaa fragmanda mustafa bebeğinin oldugunu öğreniyoda alcam kızımı die bişi diyomu bana öle geldi sanki.....

Back
X