• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk Yakar - Kanal D

bu arada
ece sükanin oyunculugu bana cok itici geliyor.... hele o mustafayi bastan cikartmaya calistigi sahneler.... ben begenmiyorum oyunculugunu....
diger islerinde bundan daha basarili bence

Kızlar meltem cumbul hapisten çıktı mı uzun zamandır izleyemedim.Özcan Deniz hamile olduğunu öğrenebildi mi

Kızlar meltem cumbul hapisten çıktı mı uzun zamandır izleyemedim.Özcan Deniz hamile olduğunu öğrenebildi mi
oooooooooo bbek oldu adını emine koydular beldauyla mustafa cinsel olarak hala kavuşamadılar belda tecavüzemi uğramış ne orasını izleyemedim nazlı tam hapisten çıkarken kapıda mustafayla savcı karşıladılar öyle bitti illaki mustafanın yanına gitmez savcıyla gidecek bence bakalım daha neler olacak

oooooooooo bbek oldu adını emine koydular beldauyla mustafa cinsel olarak hala kavuşamadılar belda tecavüzemi uğramış ne orasını izleyemedim nazlı tam hapisten çıkarken kapıda mustafayla savcı karşıladılar öyle bitti illaki mustafanın yanına gitmez savcıyla gidecek bence bakalım daha neler olacak

Wayy neler olmuş neler kaçırmışım öyle
Yapamasınlar zaten gıcık kadın çok itici yaa:mymeka:

belda yine çıkmazda ama acıdım bu bölüm ona nazlıysa herşeye rağmen dimdik ayakta mustafa kendine bambaşka bir yön çizmeye başladı en sonunda nazlının bir kızı olduğunu öğrendi birde mustafanın dedesini çok seviyorum bana dedemi hatırlatıyo ya çok tatlı

kizlar ben birseyi sacma buldum dünkü bölümde
nazli ile mustafa 15 sene hayatlarini paylastilar...
ama nazli mustafanin yazdigi o up uzun mektubu okurken yazisini tanimadi bile....
insan 15 sene hayatini bir anlamda birlikte gecirdigi kisinin yazisini tanimaz mi???
yabanci saniyor olabilir, ama insanin icine hic degilse bir süphe düser, acaba? diye sorar kendine ama nazlida tik yoktu dün

kizlar ben birseyi sacma buldum dünkü bölümde
nazli ile mustafa 15 sene hayatlarini paylastilar...
ama nazli mustafanin yazdigi o up uzun mektubu okurken yazisini tanimadi bile....
insan 15 sene hayatini bir anlamda birlikte gecirdigi kisinin yazisini tanimaz mi???
yabanci saniyor olabilir, ama insanin icine hic degilse bir süphe düser, acaba? diye sorar kendine ama nazlida tik yoktu dün

bende mektubu okurken tanıdı tanıyacak dedim ama malum senaristler yazıyo oyuncular oynuyorlar birde nazlı gibi uyanık bir kız şıp diye tanıması lazımdı ne bileyim şaşırtıcı yada biz çok dikkatli izliyoruz beklentilerimiz senaristlerin yazdıklarından farklı:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

bende mektubu okurken tanıdı tanıyacak dedim ama malum senaristler yazıyo oyuncular oynuyorlar birde nazlı gibi uyanık bir kız şıp diye tanıması lazımdı ne bileyim şaşırtıcı yada biz çok dikkatli izliyoruz beklentilerimiz senaristlerin yazdıklarından farklı:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

haklisin canim...

birde beldaya adamin biri tecavüz etti ya
annesinin yeni kocasi filan olmasin
yani beldanin üvey babasi???
cünkü annesi hayatta ama belda annesi ile görüsmüyor...
bence baglantili olabilir

kizlar yeni fragmani izlediniz mi???
mustafanin beldadan gizlice aldigi kolyeyi kuyumcu beldanin babasina iki misline satinca beldanin babasi cildiriyor, belda rezil oluyor....
mustafa beldayi terk ediyor...
belda kaza yapiyor...........

bay şeyler oluyomuş babasıda nerden bulmuş kolyeyi hemen beldaya bişey olacakmı acaba ama kaza yapınca bişey olmaz ona mustafada beldaya döner vicdan azabından dolayı

selam kzılar bende geldim aranıza ya özcan denizi çok sveerdim sırf şu dizideki rolünden dolayı nefret eder oldum..
kızlar bence belda sakat kalacak mustafa da terk edemicek onu vicdan azabından..

Back
X