- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
- Konu Sahibi kelebekmenekse
Sorunda bu Ya zaten bakismalar disinda bi adim atmadim bende bu konularda cok beceriksizim halbuki cocuk acik acik ilgisini belli ediyo yani bi adini bile soramadim... Kendimi cok kapattim ice zaten fazla sosyal birisi degilim ama ayriliktan sonra iyice kapandim sanki herkes gidecek gibi geliyo tekrar guvenmekten korkuyorum ne bileyim bahane cok iste bana :)))
bir adım atmaya çalış onu tanıyan bir arkadaşın varsa söyle sizi tanıştırsın . yoksa kendin bir fırsat yaratmalısın. içine kapanma seni gayet iyi anlıyorum. aslında bende senin gibiyim hele böyle konularda hiç rahat değilim. senden tek farkım adını biliyodum. bir de her seferinde o konuşuyodu benle. cesaret verdi bana.
bir iyilik yap kendine ve rahat ol bunca zaman onu düşünmenin hoşlanmanın hatrına ilk gördüğün yerde tanışmaya çalış. git konuş halini hatrını sor. gerisi gelir zaten. böyle boş boş beklemekle olmuyor gerçekten.
benim bugün onunla ortak derslerimiz vardı. en son ii akşamlar demedi diye kızmıştım ya akşama kadar konuşmadım. fırsat vardı halbuki arkama oturdu dersin birinde. neyse uzatmayayım ders çıkışı akşam arkadaşlarla otobüse bindik o da bindi peşimizden bayağı bi uzaktan arkadaşıma selam verdi konuştu yanımıza gelmedi. ben el salladım gülümsedim napıyosun dedim hemen yanımıza geldi. arkadaşlarım indi otobüsten benimde inmen gerekiyodu ama sırf onunla aynı yerde ineyim biraz konuşalım diye inmedim. kızlar indiğinde aramıza birileri girdi hemen musade istedi yanıma geldi biz bayağı bir konuştuk. ilk defa gözlerine bu kadar yakından baktım. ayrılırken omzuma dokundu. resmen aramızdaki buzlar eridi.ve şuan ağzım kulaklarımda resmen. belki de boşa umutlanıyorum bu anlattıklarım sıradan olabilecek şeyler ama çok mutlu oldum. sen ne diyosun bu duruma.
Son düzenleyen: Moderatör: