merhaba kızlar öncelikle sizin gibi iyi insanların olduğunu bilmek ve desteğinizi almak çok iyi hepinize teşekkür ederim..
Ben 28 yaşındayım 6 ay önce işimden ayrıldım ve iş bulamıyorum.Bilen biliyor yaklaşık 2 yıl önce ciddi bir ilişkimi bitirdim ve o günden sonra hayatımda kimse olmadı.Herkes beni korkutuyor üstünde büyü var şansın yok kötü enerjin var hep olumsuz şeyler söylüyorlar bende korkuyorum gerçekten büyüyle mi alakalı bu durum yani 28 yaşındayım iş yok sevgili yok arkadaş yok..benim gibi olan var mı acaba kızlar yani sizde benim gibi sıkıntı yaşıyormusunuz?? Destek verirseniz sevinirim
Yasak olduğunı bilmiyordum kızlar ama konuyu direk ona bağlamıyorum neye elimi atsam kuruyor gibi çok dipte oluyorum bazen iş bulmak sıkıntı ve inanınki çok bakıyorum iş tüm gün evdeyim maddi olarak aileme yüklenmemek için onlardanda talep edemiyorumBüyü konusu yasak kapanır konunuz o konulara girmeyin.
İnanmayın hurafelere..
Bu işler zamana bırakılması gereken şeyler beklemediğiniz anda karşınıza çıkar hep.
Peki kendimi iyi hissetmek için ne yapmalıyım??tavsiyeniz var mı??kafamda hep olumsuz şeyler varAsıl sana böyle şeyler diyen negatif insaları hayatından çıkarmalısın. Duya duya sen de inanırsın. İnandığın şeyi de kendine çekersin; ister dua yerine geçiyor de, ister evrene gönderdiğin enerji de, böyle olumsuz şeyleri asla kendine çekme.
Hepsi olur, iş de eş de. Yeter ki umutla bakarak o yaşam enerjini koru.
Toplumumuzda hep bir baskı var banada uygulanıyor ama ailemden allah razı olsun hiç bu konuda baskı yapmadılar annem hep dua etti hayırlısı olsun diye çok şükürAma teyzem eve geldiğinde direk zayıf noktama parmak basıyor..evlenemezsin sen kimse almaz seni gibi şeyler söylüyor yok diyorum sağlam ol ama yok kötü enerji veriyorlar..Yaş 25 e gelince bütün kızlar bir anda iyi bir hayat arkadaşı veya iş kaygısı yaşıyor..
Size tavsiyem şunu düşünmeniz; şu an evli çocuklu ve sorumluluklardan boğulmuş bir halde olmaktansa kendiniz için bir şeyler yapmanız daha yerinde olur..
30 dan sonra evlenmek daha mantıklı çünkü daha bilinçli oluyor insan..
Bu yaştan sonra ya daha dikkatli bir evlilik yapılıyor veya hiç evlenemiyor insanlar..
İnsan elinde olmayana özenir özlem duyar sizi anlıyorum ama emin olun bu yaşta evli çocuklu olmak daha zor..
Ben nerdeyim neler oluyor?Gerçekten istediğim hayat bumuydu gibi deli sorular dönüyor insanın kafasında.
Hayatınızı yaşayın kendinizi geliştirin.
28 oldum birşey yapamadım hala korkuyorum aslında çok modern aklı başında bir kızım ama etrafımız hep etkiliyor 30 olmaktan bile korkuyorumYaş geçti diyince bende :)
Ailen çok zor durumda değilse, bu kadar kasma bence; bir miktar harçlık alıp, spor/ kurs gibi sosyal bir aktivite yapabilirsin. Daha pozitif düşenmeni sağlayacak kişisel kitaplar okuyabilirsin. Manevi hayatını zenginleştirebilirsin.Peki kendimi iyi hissetmek için ne yapmalıyım??tavsiyeniz var mı??kafamda hep olumsuz şeyler var
Fesatlığından yapıyordur ..Toplumumuzda hep bir baskı var banada uygulanıyor ama ailemden allah razı olsun hiç bu konuda baskı yapmadılar annem hep dua etti hayırlısı olsun diye çok şükürAma teyzem eve geldiğinde direk zayıf noktama parmak basıyor..evlenemezsin sen kimse almaz seni gibi şeyler söylüyor yok diyorum sağlam ol ama yok kötü enerji veriyorlar..
Ben inanmıyorum ama zorla akrabalar inandırıyorlar..mesela bugün gece uyumadım aklıma takıldı tam 1 haftadır böyleyim çok yorgunum beynim dolu sürekli..Büyü konusu yasak kapanır konunuz o konulara girmeyin.
İnanmayın hurafelere..
Bu işler zamana bırakılması gereken şeyler beklemediğiniz anda karşınıza çıkar hep.
Hayırlıysa olsun derim hep vatana insanlara hayırlı evlatlarım olsun isterim ama olmasada allaha bırakırım başederim bununla ama çevrem hep aşağıya çekiyor..iyiki varsınız güzel enerjiniz için çok teşekkürlerFesatlığından yapıyordur ..
Senin yaşında olmak için nelerini vermezdi?
Sen hiç aldırış etme ve bir kaç sene sonra görüşürüz de :)
saçmalama :)) 28 aklının başında olduğu ve doğru kararlar vermen için en uygun yaş bence, gerek iş gerek aşk...28 oldum birşey yapamadım hala korkuyorum aslında çok modern aklı başında bir kızım ama etrafımız hep etkiliyor 30 olmaktan bile korkuyorum
Bu tavsiyenizi hemen değerlendireceğim kitap okumak iyi gelecektir banada..teşekkür ederimAilen çok zor durumda değilse, bu kadar kasma bence; bir miktar harçlık alıp, spor/ kurs gibi sosyal bir aktivite yapabilirsin. Daha pozitif düşenmeni sağlayacak kişisel kitaplar okuyabilirsin. Manevi hayatını zenginleştirebilirsin.
Senin kalifikasyonlarının altında bile olsa "aman geçici zaten, en azından cep harçlığım çıkıyor" düşüncesiyle bir işe başlayabilirsin-ki çalışırken iş bulmak daha kolay oluyor genelde. Hem çok boş vaktin kalmaz ise böyle olumsuz düşüncelere de zaman olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?