aşk yok

cemre00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
19
0
86
Afyon
artık inanmıyorum. yaşam anlamsız,hayat çok soğuk. bütün duygularım alınmış gibi. çok yorgunumsenağlama

zaman zaman olur oyle.. takilmayin.. hayatin ask haricinde de yasanabilir guzel duygulari oldugunu kesfetmeye calisin.

Ben de öyleyim canım.Oh ne rahat kimseyle uğraşmak zorunda değilim, hesap vermiyorum, özgürüm mutluyum... kaydirigubbakcemile2 Takma kafana yokluğu bir dertse varlığı iki dert. a.s

valla zaman zaman olmasını çok istiyorum tabii hayatımda birisinin , ama genel olarak çevremede baktığımdada hep hastalıklı ilişkiler görüyorum o zamanda aman iyiki yok diyorum ..
herhalde ben şanssızım çevremdekileri ilişkiler böyle olunca bende bi soğudum ..
keşke kendime göre birini bulabilsem , nede olsa hayat tek başına bir yere kadar çekilir ya ........

varlığı ayrı dert, yokluğu ayrı dert
hayatımda kimse yokken bi yanım eksikti evet ama mutluydum bayanssulusmile
arkadaşlarıma bakıp neden benim yok diyordum ama ginede hayırlısı olsun diyordum mirmirmirmir
şimdi hayatımda biri var boşuğumu dolduran beni seven ama ginede sanki bişeyler eksik boshayallersmile
insan tatmin olmuyorr yokken yoktu varken var olmasada oluyo bi yere kadar mafoldumben
ama üzüldüğünde yanında olucak birini arıyor insan :teselli:
doğru insan çok önemli bu kadar takma kafana canım olumunekankayizsmile
inş. istediğinn gibi biri karşına çıkar ve mutlu olursun vereliniortak

aynen bende arkadaşım senin gibiyim..hayatımda biri olsun ve benii sahiplensin sevgisiyle hiç birşeye ihtiyaç duymayayım istiyorum..aşk olmadan olmuyor....

aşk dediğimiz şey Bizim içimizdedir.. dışarda aramak anlamsızdır.. insanlar sadece "aracı" dır, o aşık olunacak adam olduğundan değil de Bizim yüreğimiz aşk çağladiği için aşık oluruz aslında, , o yeti Bizde olduğu müddetçe bin aşktan düşsek de ayağa kalkar gerçek aşkı gene buluruz.. Biraz yüreği dinlendirmek iyidir.. Bütün güzellikleri hak ettiğine dair inancın yerine geldiğinde aşkların en güzelini yaşarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…