- Emoji Skoru
- -59
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi aykadarguzelay
hep mutlu olmak istemiştim hayatıma 2 insan girdi biri beni unıversıte aşkımdı olmadı zamanında ayrıldık eve bu taksıcıyle evlendım ama ben evlendıkten sonra hasta olduğunu ogrendım duzeltemedım biliyorum suçluyum çok kez döndüm ama bu kez bitti babamın evıne yerleşiyorum biraz küçük ama idare edecegım artık hiç bir zaman şans yüzüme gülmedi mutlu olamadım çocuğum olmadı eşim beni sevmedi hani derler ya yaştık değişse de kader aynı kader cidden öyleymiş ne degısırse degıssın aynı kaderim o yüzden artık evlenmeyecegım hayatıma kımseyı almayacağım böyle kendım yaşayıp gıdecegım hayata küstüm 28 yaşında bugünde dava başladı zaten beni hiç sevmemiş istememiş ki onun tek derdi yatıp kalkmakmış çocuk olsun ıstememıs cocugu aldırdığı ertesı gun havuza gıtmıs eglenmıs ben kendı kendıme boş yere evlılıgım yıkıldı dıye üzüldüm ama siz haklıymışsınız orta da evlılık yokmuş orta da kullanılan bir ben varmışım evet ben hatalıyım biliyorum ama nasıl ayağa kalkacağım tekrar stresten polikistik over olmuştum 6 ay önce tanı konulmuştu bebekte olunca umutlanmıştım ama artık zaten olmaz da