• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR LÜTFEN BENİ SUÇLAMAYIN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aykadarguzelay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-59
Puanlar
36
hep mutlu olmak istemiştim hayatıma 2 insan girdi biri beni unıversıte aşkımdı olmadı zamanında ayrıldık eve bu taksıcıyle evlendım ama ben evlendıkten sonra hasta olduğunu ogrendım duzeltemedım biliyorum suçluyum çok kez döndüm ama bu kez bitti babamın evıne yerleşiyorum biraz küçük ama idare edecegım artık hiç bir zaman şans yüzüme gülmedi mutlu olamadım çocuğum olmadı eşim beni sevmedi hani derler ya yaştık değişse de kader aynı kader cidden öyleymiş ne degısırse degıssın aynı kaderim o yüzden artık evlenmeyecegım hayatıma kımseyı almayacağım böyle kendım yaşayıp gıdecegım hayata küstüm 28 yaşında bugünde dava başladı zaten beni hiç sevmemiş istememiş ki onun tek derdi yatıp kalkmakmış çocuk olsun ıstememıs cocugu aldırdığı ertesı gun havuza gıtmıs eglenmıs ben kendı kendıme boş yere evlılıgım yıkıldı dıye üzüldüm ama siz haklıymışsınız orta da evlılık yokmuş orta da kullanılan bir ben varmışım evet ben hatalıyım biliyorum ama nasıl ayağa kalkacağım tekrar stresten polikistik over olmuştum 6 ay önce tanı konulmuştu bebekte olunca umutlanmıştım ama artık zaten olmaz da

Koşar gibi yazdığınız için hiçbir şey anlaşılmıyor. Anladığım kadarına yorum yaparsam da boşanmanız isabet olmuş. Yaşınız çok genç önünüze bakın, hayata küsmeyin gerekirse psikolojik tedavi alın.

Ne bebeği ne umudu ya, adamın 2022 den beri yapmadığı kalmamış anne babanıza bile hakaret küfür kıyamet. Ya gidin psikiyatriye görünün ya da istifa edin. Milletin çocuğu için tehlikesiniz resmen. Anne babalar sınav stresi yaşıyor çocuğumun geleceği diyor, size çocuk emanet ediyorlar. Öğrenci etrafında bulunmaması gereken birisiniz.

Rica edeceğim bölüm 1 bölüm 2 tadında konular açmayın, hali hazırda boşanma sürecinde olduğunuz eşinizle alakalı güncel 4 konunuz var, yaşadıklarınızı o konulardan birine yazabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X