sitede yeni olduğum için özel atamıyormuşum ama konuna baktım fotosentez bayağı cevap yazan olmuş sağolsunlar kızlar hep moral verici şeyler yazmış :) yaklaşık 1 2 aydır dua ediyorum karşıma hayırlı biri çıksın diye allahım yardımcı olur inşallah
merhaba kızlar ben 5 ay önce fln 4 senelik çıktığımdan ayrılmak zorunda kaldım aldattı beni, yeni birini tanımak hayata yepyeni bi sayfayla yeniden başlamak istiyorum ama karşıma düzgün bi insan çıkmıyor canım sıkıldı bu konuyla ilgili bi yazmak istedim acaba bu saatten sonra aşk yeniden gelirmi yine bidaha aşık olunurmukalbim allak bullak kimseye güvenemiyorum artık ve çirkin bi kızda değilim ama artık aşık olamicam gibi geliyor 22 yaşındayım biçok arkadaşım evlendi çocukları olan bile oldu bense vefasızın biri yüzünden 4 senemi boşa geçirdim
4 senelik bir iliski daha 5 ay once bitmis. Yeni bir iliski icin cok erken degilmi sence de? Biraz yalniz kal kendine zaman ver simdi baska biriyle iliskiye baslaman sagliksiz olur digerini unutamadin daha. Mutsuz olursun surekli digeriyle kiyaslarsin, unutamazsin. O yuzden kendine zaman ver unut hislerin bitsin dogru zamanda dogru yerde dogru kisi cikar elbet karsina. Seni aldatmis haketmemis olmamis bu is emin ol ondan daha iyisi cikacagi icin olmadi. Herseyde bir hayir vardir. Elbette yeniden asik olursun. Kendine en az 1 sene sure ver. Daha 22 yasindasin ne evlenmesi. Daha onunde uzun yillar var merak etme asikta olursun evlenirsin cocuk sahibi de olursun acele etme
merhaba kızlar ben 5 ay önce fln 4 senelik çıktığımdan ayrılmak zorunda kaldım aldattı beni, yeni birini tanımak hayata yepyeni bi sayfayla yeniden başlamak istiyorum ama karşıma düzgün bi insan çıkmıyor canım sıkıldı bu konuyla ilgili bi yazmak istedim acaba bu saatten sonra aşk yeniden gelirmi yine bidaha aşık olunurmukalbim allak bullak kimseye güvenemiyorum artık ve çirkin bi kızda değilim ama artık aşık olamicam gibi geliyor 22 yaşındayım biçok arkadaşım evlendi çocukları olan bile oldu bense vefasızın biri yüzünden 4 senemi boşa geçirdim
Daha önünde uzun zamanlar var bir aşk hayatın bitti diye hiç aşk hayatın olmayacak anlamına gelmez.Seni sevecek senin de seveceğin mutlu günler de olacaktır ama sabredip zamanını bekleyince oluyor bu işler.O yüzden kendini üzme zamana akışına bırak her şeyi doğru zamanda doğru kişi seni bulacaktır mutluluk kapını elbette çalacaktır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?