ask zor

dygtje

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
10
0
6
35
Belçika
Biriyle cikiodum basta cok iyiydi gercekden bana cok deger veriyodu, bikac ay ayrilip geri birlestikten sonra cok degistigini fark ettim ama asik olmusum bile ayrilamiyordum beni istemiyo olsa her defasinda tekrar geri donmezdi benimleyken cok farkli kendide diyor bunu senin yaninda kendimi iyi hissediyorum ama sonrasi aklina gelen gecmisi onu unutamiyormus ama asil unutamadigi bence sebebsiz yere terk edilmesi , benle olmasini cok istemis halada istiyorum diyor ama benim aklimda onun gecmisi varken cok zor derinlere daldiginda belkide hic birzaman dusundugu kisi ben olmuycam oda benim icimi cok acitacak ama onu unutmamda cok zor olcak 1senedir hala silemiyorum ilk defa basima boyle bisey geliyor ondan vazgecmekde istemiyorum vazgecirmeyen seyde bana karsi ufakda olsa biseyler olmasi hayati gercekden cok kotu belki dost olarak bile onu degistirebilirim dusuncesi , ne zormus bu ask ya .....

İstikrarsızlık senin sandığından daha büyük bir problem

Her seferinde geri gelmesi kendisini şımartacak birini bulduğu için

Aşk güzel şeydir ama karşındaki kişiden sevgi dilenmek, ufacıkta olsa bunun hatrına onu silememek değildir.
Sen bir bireysin. Herkes gibi değer görmeyi sevilmeyi hakediyorsun
Hülyalara dalan, geçmişi unutamayan birinin yanında mumum kendini erittiği gibi erimekten başka bir yol katedemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…