ask

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Merhaba kızlar, ayni ortamda bulundugum bi erkekle gunde bikac kez goz goze geldigim oluyor acikcasi cok tatli buluyorum onu ama utangac oldugum icin aninda kafami ceviriyorum ne yazik ki. Ayrica goz goze gelmek belki denk gelen biseydir de ben kendimi kaptiriyorumdur diye korkmuyor degilim. Kizlar sizce bi erkekle goz goze gelmeler en azindan hoslanma baslangici midir ?

Sen yinede dikkat et. Bazıları başka amaçla da bakar aman haa dikkat. Anladın sen onu. Eğer hoşlanıyorsa gelir konuşur.

Degildir, gözü dalmıstır. Belki agzında yemek artıgı gördü, sonra aaa bu o kız diye bakıyor su an. Bir bakısla derin hayallere dalmayın gelip konusmadıkca. Ha sizin hosunuza mı gidiyor o zaman gidin siz konusun.

Peki dikkat ederim ama ne amaçla baktığını anlar miyim bilmiyorum :)
Sürekli sana bakıpta yanına gelmiyorsa bilki gelmesini bekleme. O sadece göz zevki için bakıyordur.
Eger yanına gelip konusursa cıvik davranırsa şutla onu. Büyük ihtimal başka türlü düşüncesi vardır. Zaten anlarsın durumu.

Degildir, gözü dalmıstır. Belki agzında yemek artıgı gördü, sonra aaa bu o kız diye bakıyor su an. Bir bakısla derin hayallere dalmayın gelip konusmadıkca. Ha sizin hosunuza mı gidiyor o zaman gidin siz konusun.

Bence konuşma. Sonra başka türlü düşünüyorlar. Hafif kız sanıyorlar. O gelsin konuşsn. Daha değerli olursun.

Bence konuşma. Sonra başka türlü düşünüyorlar. Hafif kız sanıyorlar. O gelsin konuşsn. Daha değerli olursun.
Konusmaya cesaretim olmaz zaten daha yeni bisey ama her gun ayni ortamdayız sevme durumum da yok Allaha sukur hani sadece hos buluyorum onu, tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim ayrica insan bazen sacma veya minicik bisey de olsa birilerine danismak istiyor bu nedenle tesekkurler :)

Koc burcu oldugunu ogrendim bu yuzden zaten hisleri olursa gelir konusur diye dusunuyorum bakalim yasayim gorecegiz, ileride olanlari burada ya da yeni bi baslik altinda anlatirim :)

konuşma ama bak karşıdakınden bekle ama karşındaki adam kod kafalıysa o zaman konuşabılırsın bazı erkekler hoşlansa bıle söyleyemezler çünkü bakışın bakalım neler olacak.

konuşma ama bak karşıdakınden bekle ama karşındaki adam kod kafalıysa o zaman konuşabılırsın bazı erkekler hoşlansa bıle söyleyemezler çünkü bakışın bakalım neler olacak.
Ya ama hergu ayni yerde olmak durumundayiz biz bi de hani konusursak iletisim artar daha iyi olur diye dusunuyordum aslinda ben

sen surekli bakiyorsun diye mi bakiyor, yoksa o da sana bakiyor da mi goz goze geliyorsunuz? bunun ayrimini yaptiktan sonra, eger ki o da sana bakiyor ve goz goze geliyorsaniz yakinda guzel birseyler olacak demektir.
goz goze gelmekle hoslanma olabilir, evt.
gelismeleri bekliyoruz.

Back
X