Aşk

zehra231

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
441
107
123
Ankara
Merhabalar ben 10. sınıfa giden bir kızım pek dert sayılmasada birine aşık oldum sanırım hep onu düşünüyorum hep aklıma geliyor 12. sınıfta o da sakin birine benziyor ama arkadaşlarımın çoğu ondan hoşlanıyor tabi bende de var. Ve maalesef çok güzel kızlar onlar derslerimi kesinllikle etkilemiyor çünkü ben böyle durumlarda daha çok çalışırım :)) ne yapacağımı bilmiyorum ama onunla sevgili olmak istiyorum. Çok da utangacım sizce ne yapmalıyım?

boşver gitsin diyeceğim
ama beni anlamıyor insanlar diyeceksin :)
derslerine odaklan demeyeceğim
ama aşkını platonik yaşa demek istiyorum açıkçası
üniversitede daha güzel daha tadında oluyor uğraşıp kafa yormana değmez bu yaşlarda emin ol
azıcık bekle birkaç sene daha olmaz mı:)

boşver gitsin diyeceğim
ama beni anlamıyor insanlar diyeceksin :)
derslerine odaklan demeyeceğim
ama aşkını platonik yaşa demek istiyorum açıkçası
üniversitede daha güzel daha tadında oluyor uğraşıp kafa yormana değmez bu yaşlarda emin ol
azıcık bekle birkaç sene daha olmaz mı:)
Belki de zaten bana bakmaz herkeste bunu biliyor yani olmayacak ama çok isterdim

Butun kızlar ona hasta..kesin tipi de justin bieberdir..

Şimdiki liseliler hep o model..bakmaz o sana bakmaz:)

niye bakmasın yahu
olacaksa inan
bir gülüşe bakar :KK66:
ama sen dediğim gibi ünv bekle hehe :p
Ya üniversitede göremezsem içimde kalır diye korkuyorum ilk defa birinden hoşlanıyorum :) O zaten gidecek hemde çirkinim bir kaç kez göz göze geldik ama ondan hoşlanan çok güzel kızlar ondan dedim :)

Butun kızlar ona hasta..kesin tipi de justin bieberdir..

Şimdiki liseliler hep o model..bakmaz o sana bakmaz:)
Asla ben nefret ediyorum o tiplerden dediğim gibi sakin biri :) normal daha önce sevgilisi olmamış bile olabilir ama yüzü çok tatlı ondan bakıyolar bütün kızlar dediğimde 4kişi

12. sınıflar 2 hafta sonra daha okula gelmez muhtemelen
boşver canım hoşlandığınla kalsın, bazen kalması daha iyi oluyor emin ol
bak ben 24 yaşındayım ben de hoşlandığımla kaldım, pişman da değilim:)

12. sınıflar 2 hafta sonra daha okula gelmez muhtemelen
boşver canım hoşlandığınla kalsın, bazen kalması daha iyi oluyor emin ol
bak ben 24 yaşındayım ben de hoşlandığımla kaldım, pişman da değilim:)
Evet gelmez :( zaten öyle düşünüyodum ama bir arkadaşım öleceğiz hepimiz belki olur diye umutlandı bende konu açtım hayat hayallerle yürümüyor maalesef

Bir çok kız hoslaniyorsa ondan sana yar olmaz benden soylemesi:KK14: en zillos kız kapar oglani:rolleyes:

Bir çok kız hoslaniyorsa ondan sana yar olmaz benden soylemesi:KK14: en zillos kız kapar oglani:rolleyes:
Zaten olmazdı ki off ya neden hep böyle oluyor çok acımasızca halbu ki onlar önüne gelenden hoşlanıyolar bugün o yarın bu ben 1 senedir seviyorum ben hakediyorum onu

Evet gelmez :KK43: zaten öyle düşünüyodum ama bir arkadaşım öleceğiz hepimiz belki olur diye umutlandı bende konu açtım hayat hayallerle yürümüyor maalesef

bu arada bu işler güzellikle yürümüyor. en azından lisede öyle değil... lisedeyken benden çirkin kızların kolunda yakışıklı oğlanlar vardı.. hepsi gönül eğlendiriyor, çoğu hoşlanmıyor ama boşluktan dolayı o hissettiği şeyi hoşlantı sanıyor. halbuki sürekli düşünmek istediği için, aklına getirdiği için hoşlanıyor gibi oluyor. o yaşlarda normal gerçi ama kendini üzmeye değmez.
hani o yaşlardaki gençlerin kafasında illa yanımda bi erkek olsun düşüncesi vardır ya. biraz izledikleri dizilerden etkileniyolar sanırım ne dersiniz ;)
ama senin aklı başında bi kız olduğun belli, açılma bence:)

Zaten olmazdı ki off ya neden hep böyle oluyor çok acımasızca halbu ki onlar önüne gelenden hoşlanıyolar bugün o yarın bu ben 1 senedir seviyorum ben hakediyorum onu
Ahh kuzummm kimse hak ettigini yasamiyor ki. Senin yaşlarda benimde yanip tutustugum bi oglan vardı,sınıfın zillosu kapti:KK67: ben avucumu yaladim,kizda oglani aldatti :63:

Ah kuzuuuum, sen büyüdün de aşık mı olduuun sen aşk acısı mı çekiyosun kıyamaaaam
Git çocuğun yanına senden çok hoşlanıyorum konuşalım mı falan de ;)

derslerıne bak bencee unıversıte hayatı ınan bana daha ıyı

bu arada bu işler güzellikle yürümüyor. en azından lisede öyle değil... lisedeyken benden çirkin kızların kolunda yakışıklı oğlanlar vardı.. hepsi gönül eğlendiriyor, çoğu hoşlanmıyor ama boşluktan dolayı o hissettiği şeyi hoşlantı sanıyor. halbuki sürekli düşünmek istediği için, aklına getirdiği için hoşlanıyor gibi oluyor. o yaşlarda normal gerçi ama kendini üzmeye değmez.
hani o yaşlardaki gençlerin kafasında illa yanımda bi erkek olsun düşüncesi vardır ya. biraz izledikleri dizilerden etkileniyolar sanırım ne dersiniz :KK66:
ama senin aklı başında bi kız olduğun belli, açılma bence:)
Açılamam zaten :) ben ne yapacağımı bilemiyorum şuan facede duvarını inceliyorum. Keşke onunda bana ilgisi olsaydı. Ama yok sanırım arkadaşlarımdan birinden hoşlanıyor yapabileceğim bir şey yok zaten :) çok sağolun ama güzelliklede ilgisi var arkadaşım çok ama çok güzel

Ahh kuzummm kimse hak ettigini yasamiyor ki. Senin yaşlarda benimde yanip tutustugum bi oglan vardı,sınıfın zillosu kapti:KK67: ben avucumu yaladim,kizda oglani aldatti :63:
:) Hahah oğlanda kaşınmış. Keşke anlasalar kimin gerçekten sevdiğini o zaman böyle şeyler olmaz ama bende çok hoşlanıyoruuum

Ah kuzuuuum, sen büyüdün de aşık mı olduuun sen aşk acısı mı çekiyosun kıyamaaaam
Git çocuğun yanına senden çok hoşlanıyorum konuşalım mı falan de :KK66:
Sanırım büyüdüm ama :) güzel arkadaşlarımda ondan hoşlanıyor bende kendini beğenmeyen özgüvensiz birisiyim keşke beğense baksa bakışmıyoruz bile

Sanırım büyüdüm ama :) güzel arkadaşlarımda ondan hoşlanıyor bende kendini beğenmeyen özgüvensiz birisiyim keşke beğense baksa bakışmıyoruz bile
olsun bakışma ne olmuş, ben de 11. sınıfa giderken aşık oldum, o aşık olduğum çocuk şu an nişanlım :) Eğer gidip söylemezsen, çabalamazsan olmaz. Git söyle, sana en fazla "hayır seninle konuşmam" der o kadar, hiç bi şey söylememenden iyidir. Ucunda ölüm yok. Yarın git söyle :KK54:

Back
X