aşk

xsxulem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
687
23
96
53
İzmir
Ask... Iyi ki var!

Bir kere bile asIk olmayan var mi?
Boyle bir sey mumkun mu?
Tabii ki degil...
Insan hayatta hic olmazsa bir kez,
deliler gibi asIk olabilme hissini yasamali...

Ilk ask:

Ne yaparsaniz yapin, ilk askinizi unutmaniz mumkun degildir. Yillar sonra donup, "Ben ona nasil asIk olmustum acaba" diye pismanlikla karisIk garip bir duygu da yasayabilirsiniz. .. Olsun. O, size ilk aski tattirmis. En onemli yasam tecrubelerinizden birini yasatmistir. Aranizda gecenler aci bile olsa, donup minnetle anacaginiz biri hep var olacak...

Yildirim aski:

Var mi, yok mu tartismasinin icinde degiliz. Diyelim ki var. Demek ki bazilarinin duygulari yagmur olup yagabiliyormus. Yildirim askla baslayip, yillar suren beraberlikler de var ustelik. Dikkat edilmesi gereken, surekli yildirim askina tutulanlarin kendi yarattiklari hayalin pesinde kosmalaridir. ..

Olanaksiz ask:

Bazen yolda yururken rastlariz, bazen en yakinimizda bulunabilirler. "Bu ikisi bir araya nasil gelmis?" diye dusunuruz. Kendi basimiza geldigi de olmustur. Coraplarini saga sola birakan bir kadin ya da televizyondaki futbol macini seyrederken daha once hic duymadiginiz kufurler eden bir adam. Her askin olanaksiz bir tarafi vardir gerci... Genelde bunlari gormemeyi yegleriz.

Yasak ask:

Men edilmis, engellenmis ve cogu zaman da yasadisidir. Ama asigin gozu gormez ki...

Platonik ask:

Onu gormek bile sizi heyecanlandirirken, o sizin yaninizdan, gecip gider. Siz heyecandan sapir sapir titrerken, o isiyle mesgul olur. O sizin icin hayatinizdaki en onemli kisiyken, siz onun icin siradan birisinizdir. Hem asIk, hem de salak hissedersiniz kendinizi... Davranislarindan, konusmalarindan isaretler alip, umutlanir, bozulur, kusersiniz.

Ne zaman kimi vuracagini asla bilemezsiniz.

Gece yarisi aniden, dipten yukselen coskulu bir dalga gibi kabarir içinizde.

Toprak ayaginizin altindan kayiyor gibi olur ve en hazirliksiz oldugunuz anda bütün siddetiyle vurur.

Sarsilir, neye ugradiginizi sasirirsiniz.

Heyecan,korku, kararsizlik, cesaret, aci, ofke,huzun,merhamet , siddet kaplar bir anda dunyanizi. Es dost yardima kossa da kolay toparlanamazsin.

Bittiginde agir bir enkaz birakir geride.

Daha kotusu, "tamamen bitti" sandiginiz sarsinti, hafif bir siddette artci soklar halinde yillarca surebilir.

Kalbinizdeki kirik hat ara sira yoklar yeniden...

Ya ben aski neye benzetiyroum biliyormusunuz?
Ben aski bi yemek tarifine benzetiyorum cünkü ya tuzu fazla olur, ya birseyi eksik olur, ama tadini tam tutturamazsiniz hicbirzaman.. ama insan yemeksiz yasayabilirmi? Yoooo yasayamazki....

15 yıl önceye bi ışınlayım dedi sizi, bi havamız değişsin ay😁🤭 iştee ilk bdv konusu karşınızda🤞😃 hey gidi bdvnin ataları şimdi napıyonuz ki acep 🥰 yalnız konu da pek bi şuh 😅

Dipnot: linç etmeng annem, dovüşmeng guzum, seviyom sizi💛

Eskiden ziyaretçiler yorum yapiyormuş
O nasil oluyodu ki acaba ? Üye olmadan yorum yapiliyordu galiba

Eskiden ziyaretçiler yorum yapiyormuş
O nasil oluyodu ki acaba ? Üye olmadan yorum yapiliyordu galiba

Demi, çok ilginç. Ozamanlar dutlukmuş bura. Ziyaretçiye otomatik kod isim veriyomuş sistem demekki. Şimdi öyle bişey olsa sistem de kafayı yer, iç savaş çıkar 😅 normal üyeler bile yürürken birbirine çarpıyor kalabalıktan ziyaretçiye oturacak yer yok şuan🤭

Artık yıl 2021 ve bu devirde aşk diye bir şey bile yok..

'Ilk konu' diye yazılmamış olsaydı 'bu bdv konusu değil ki' yazacaktım tam ki o beyanı gördüm 😂😂😂

Ask... Iyi ki var!

Bir kere bile asIk olmayan var mi?
Boyle bir sey mumkun mu?
Tabii ki degil...
Insan hayatta hic olmazsa bir kez,
deliler gibi asIk olabilme hissini yasamali...

Ilk ask:

Ne yaparsaniz yapin, ilk askinizi unutmaniz mumkun degildir. Yillar sonra donup, "Ben ona nasil asIk olmustum acaba" diye pismanlikla karisIk garip bir duygu da yasayabilirsiniz. .. Olsun. O, size ilk aski tattirmis. En onemli yasam tecrubelerinizden birini yasatmistir. Aranizda gecenler aci bile olsa, donup minnetle anacaginiz biri hep var olacak...

Yildirim aski:

Var mi, yok mu tartismasinin icinde degiliz. Diyelim ki var. Demek ki bazilarinin duygulari yagmur olup yagabiliyormus. Yildirim askla baslayip, yillar suren beraberlikler de var ustelik. Dikkat edilmesi gereken, surekli yildirim askina tutulanlarin kendi yarattiklari hayalin pesinde kosmalaridir. ..

Olanaksiz ask:

Bazen yolda yururken rastlariz, bazen en yakinimizda bulunabilirler. "Bu ikisi bir araya nasil gelmis?" diye dusunuruz. Kendi basimiza geldigi de olmustur. Coraplarini saga sola birakan bir kadin ya da televizyondaki futbol macini seyrederken daha once hic duymadiginiz kufurler eden bir adam. Her askin olanaksiz bir tarafi vardir gerci... Genelde bunlari gormemeyi yegleriz.

Yasak ask:

Men edilmis, engellenmis ve cogu zaman da yasadisidir. Ama asigin gozu gormez ki...

Platonik ask:

Onu gormek bile sizi heyecanlandirirken, o sizin yaninizdan, gecip gider. Siz heyecandan sapir sapir titrerken, o isiyle mesgul olur. O sizin icin hayatinizdaki en onemli kisiyken, siz onun icin siradan birisinizdir. Hem asIk, hem de salak hissedersiniz kendinizi... Davranislarindan, konusmalarindan isaretler alip, umutlanir, bozulur, kusersiniz.
Aşkın her hali var.Bırbırlerını sevenler ne kadar şanslı.

15 yıl önceye bi ışınlayım dedi sizi, bi havamız değişsin ay😁🤭 iştee ilk bdv konusu karşınızda🤞😃 hey gidi bdvnin ataları şimdi napıyonuz ki acep 🥰 yalnız konu da pek bi şuh 😅

Dipnot: linç etmeng annem, dovüşmeng guzum, seviyom sizi💛
15 yil once 😪 ne kadar guzel bir dertmis. yil 2006, aylardan ekim.. cicegi burnunda universiteli ben. vay be 19 yasindaydim o zamanlar ne hayaller kurardim gelecekle ilgili.. dunya giderek b.ktanlasti. vallhi huzunlendim ya😪

Back
X