aşk

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
318
Amasya
hayatım boyunca bi kişiyi sevdim iki yıl sevgili olduk ayrılalı 1 sene oldu ama hala ben unutamadım gecen kısmet acma felan gibi bi konu acdım biraz tepki gördüm sanırım orada kendimi cok fazla iyi ifade edemedim... aslında o anki pskoljiyle acıdıgım konuda şunu demek istemiştim birsürü kişi geliyo gidiyo sevgili olmak istiyo ama ben olamıyorum yapamıyorum unutamıyorum 20 yaşındayım bidaha hiç aşık olmıycam gibi geliyo unutamıycam gibi geliyo mutsuz bi evliilik yapıcam gibi geliyo , böyle bi durumda olup da hikayeleri olan varmı diye merak etmiştim ama dediğim gibi kendimi yanlış ifade ettim 20 yaşındasın okulunu düşün felan dediler :D kızmıyorum onlara zaten okulum için çabalıyorum elime mesleğimi almadan öyle bişey düşünmüyorum sadece bi insan nasıl unutulur insan bi kere mi aşık olur ömür boyu böylemi kalıcam bunları merak ediyorum

hayatım boyunca bi kişiyi sevdim iki yıl sevgili olduk ayrılalı 1 sene oldu ama hala ben unutamadım gecen kısmet acma felan gibi bi konu acdım biraz tepki gördüm sanırım orada kendimi cok fazla iyi ifade edemedim... aslında o anki pskoljiyle acıdıgım konuda şunu demek istemiştim birsürü kişi geliyo gidiyo sevgili olmak istiyo ama ben olamıyorum yapamıyorum unutamıyorum 20 yaşındayım bidaha hiç aşık olmıycam gibi geliyo unutamıycam gibi geliyo mutsuz bi evliilik yapıcam gibi geliyo , böyle bi durumda olup da hikayeleri olan varmı diye merak etmiştim ama dediğim gibi kendimi yanlış ifade ettim 20 yaşındasın okulunu düşün felan dediler :KK70: kızmıyorum onlara zaten okulum için çabalıyorum elime mesleğimi almadan öyle bişey düşünmüyorum sadece bi insan nasıl unutulur insan bi kere mi aşık olur ömür boyu böylemi kalıcam bunları merak ediyorum

şimdi gelen yorumlarda farksız olmayacak.
muhtemelen yine kendini yanlış ifade ediyorsun :işsiz::işsiz:
20 yaşındasın önünde uzun bir yol var. zaman bırak:KK51: kimse aşkından ölmüyor :KK53: kimseninde ömür boyu yas tuttuğunu görmedim :KK51:

hayatım boyunca bi kişiyi sevdim iki yıl sevgili olduk ayrılalı 1 sene oldu ama hala ben unutamadım gecen kısmet acma felan gibi bi konu acdım biraz tepki gördüm sanırım orada kendimi cok fazla iyi ifade edemedim... aslında o anki pskoljiyle acıdıgım konuda şunu demek istemiştim birsürü kişi geliyo gidiyo sevgili olmak istiyo ama ben olamıyorum yapamıyorum unutamıyorum 20 yaşındayım bidaha hiç aşık olmıycam gibi geliyo unutamıycam gibi geliyo mutsuz bi evliilik yapıcam gibi geliyo , böyle bi durumda olup da hikayeleri olan varmı diye merak etmiştim ama dediğim gibi kendimi yanlış ifade ettim 20 yaşındasın okulunu düşün felan dediler :KK70: kızmıyorum onlara zaten okulum için çabalıyorum elime mesleğimi almadan öyle bişey düşünmüyorum sadece bi insan nasıl unutulur insan bi kere mi aşık olur ömür boyu böylemi kalıcam bunları merak ediyorum
niye unutamıyosun.
eski sevgilin çok mu harikulade bulunmaz bir erkekti.
burada da aynı yorumları alırsın.
20 yaşında derdin başka şeyler olmalı.
aşk meşk hikaye

niye unutamıyosun.
eski sevgilin çok mu harikulade bulunmaz bir erkekti.
burada da aynı yorumları alırsın.
20 yaşında derdin başka şeyler olmalı.
aşk meşk hikaye
bilmiyorum unutamıyorum elimde olan bişey değil yeni biride değil sadece onu unutmak istiyorum olmuyo

Yenisi çıkana kadar tabi ki onu düşünürsün sıkıntı yok.
Yenisinden kastım herhangi biri değil.
Senin için ideal özellikteki biri.
Eğer tek aşkla ömür biteydi ohoooo
Kimse ne evlenebilir ne de yaşayabilirdi
:KK70:
yenisi çıkarmı bilmiyorum ama şuanda hatta 1 senedir canım cok yanıyor

şimdi gelen yorumlarda farksız olmayacak.
muhtemelen yine kendini yanlış ifade ediyorsun :işsiz::işsiz:
20 yaşındasın önünde uzun bir yol var. zaman bırak:KK51: kimse aşkından ölmüyor :KK53: kimseninde ömür boyu yas tuttuğunu görmedim :KK51:
ben sadece bi insan nasıl unutulur bilmiyorum ve cok takıntılıyım o kişiyide seviyorum 1 sene gecdi hala da seviyorum küçük bişeyy yine içime doknuyor

bilmiyorum unutamıyorum elimde olan bişey değil yeni biride değil sadece onu unutmak istiyorum olmuyo
İşte bunlar işsizlikten.
20 yaşındaki genç kızımız eski sevgiliyi nasıl unutacağını bilmiyor.
Milyon tane kurs var,bir kaç tane gideyim,dil öğreneyim,spor yapayım demiyor.
Part time çalışayım da hem 3 kuruş kazanayım hem de sosyal bir çevrem olsun demiyor.
Mutsuz evlilik yaparsam diye kuruyor,kuruyor,kuruyor, kuruyor, kuruyor...

İşte bunlar işsizlikten.
20 yaşındaki genç kızımız eski sevgiliyi nasıl unutacağını bilmiyor.
Milyon tane kurs var,bir kaç tane gideyim,dil öğreneyim,spor yapayım demiyor.
Part time çalışayım da hem 3 kuruş kazanayım hem de sosyal bir çevrem olsun demiyor.
Mutsuz evlilik yaparsam diye kuruyor,kuruyor,kuruyor, kuruyor, kuruyor...
çizim kursların agidiyorum derslerimi çalışıyorum yüzmeye gidiyorum yani anlıyacagın işsizi degilim sadece sizden yardım istedim belki yaşamışsınız diye bişeyler okadar

ya 20 yaşındasınız daha ne umutsuzluk bu. ohooo ne aşklar gelir, ne sevgiler geçer. böyle kendinizi dünyanın en büyük aşkından çıkmış 45 yaşında kadın moduna sokmayın gözünüzü seveyim. her aşk büyüktür, güzeldir filan da. aşk güzeldir asıl. buldun mu yaşıycan :KK51:

çizim kursların agidiyorum derslerimi çalışıyorum yüzmeye gidiyorum yani anlıyacagın işsizi degilim sadece sizden yardım istedim belki yaşamışsınız diye bişeyler okadar
Demek ki yetmiyor yaptıkların.
Elbette yaşadım,yaşadık...
Ben mesela kendimi sabah 7 akşam 5 işe,akşam 6 gece 10 kursa vurmuştum.
Böyle kendimi meşgul etmiştim...
Sonra gelsin yeni çevre,yeni arkadaşlar,yeni aşklar,yeni partiler heyyyooooo:KK31:

ben de 20 yaşındayken çok feci aşık olmuştum hatta konu açmışım kk'da :D bildiğin depresyona girmiştim.. şimdi 25 yaşındayım onun üzerine çok daha fazla aşık olduğum biri oldu.. oluyor yani, unutuluyor.. yaşın genç.. neşeli pozitif cıvıl cıvıl olman gereken yıllarda saçma sapan bi insan için zihnini yorma, kendini üzme.. ben yaptım o hatayı.. zamanı gelince herşey olur..

Demek ki yetmiyor yaptıkların.
Elbette yaşadım,yaşadık...
Ben mesela kendimi sabah 7 akşam 5 işe,akşam 6 gece 10 kursa vurmuştum.
Böyle kendimi meşgul etmiştim...
Sonra gelsin yeni çevre,yeni arkadaşlar,yeni aşklar,yeni partiler heyyyooooo:KK31:
sabah 9 da cıkıp 10 da eve giriyorum yeni bi çevrem var yeni arkadaşlar heyyoooo ama gel gelelim ki ufacık bişey hatırlatıyor içime atıp dışardan belli etmiyorum

sabah 9 da cıkıp 10 da eve giriyorum yeni bi çevrem var yeni arkadaşlar heyyoooo ama gel gelelim ki ufacık bişey hatırlatıyor içime atıp dışardan belli etmiyorum
O zaman git bir psikologtan randevu al,tedavi ol.
Büyük ihtimalle takıntı olmuş sendeki.

Şu 2 senelik sevgili için daha kaç konu açcan acabaağ...:süslü:

Back
X