aşk

Yenisi çıkana kadar tabi ki onu düşünürsün sıkıntı yok.
Yenisinden kastım herhangi biri değil.
Senin için ideal özellikteki biri.
Eğer tek aşkla ömür biteydi ohoooo
Kimse ne evlenebilir ne de yaşayabilirdi
:KK70:
Aynen daha cok gencsin be arkafasim onune kim bilir kimler cikar.
Unutulur zamanla.
Civi civiyi soker derlerya biri cikarsa unuttururlar sana onu..

hayatım boyunca bi kişiyi sevdim iki yıl sevgili olduk ayrılalı 1 sene oldu ama hala ben unutamadım gecen kısmet acma felan gibi bi konu acdım biraz tepki gördüm sanırım orada kendimi cok fazla iyi ifade edemedim... aslında o anki pskoljiyle acıdıgım konuda şunu demek istemiştim birsürü kişi geliyo gidiyo sevgili olmak istiyo ama ben olamıyorum yapamıyorum unutamıyorum 20 yaşındayım bidaha hiç aşık olmıycam gibi geliyo unutamıycam gibi geliyo mutsuz bi evliilik yapıcam gibi geliyo , böyle bi durumda olup da hikayeleri olan varmı diye merak etmiştim ama dediğim gibi kendimi yanlış ifade ettim 20 yaşındasın okulunu düşün felan dediler :KK70: kızmıyorum onlara zaten okulum için çabalıyorum elime mesleğimi almadan öyle bişey düşünmüyorum sadece bi insan nasıl unutulur insan bi kere mi aşık olur ömür boyu böylemi kalıcam bunları merak ediyorum

20 yaşındayken aşık olduğum adamla evlenseydim şimdi çok korkunç bir evliliğim olurdu.
Ondan sonra bir çok kez aşık oldum, başka adamları sevdim. Unutamamak benim kişiliğime aykırı bişey zaten. Bittiyse unutulur.

Benim başıma gelmedi böyle bir durum. Fakat bir çok arkadaşım 2 veya 3 kere aşık oldular.Hep unuttular merak etme. Sen de unutursun.

20 yaş çokta erken değil canım neden bukadar tepki verilmiş anlamadım. 18den sonra gayet normal herkesin kararı kendine bize saygı duymak düşer.
Aşk bir kez yaşanmıyor, nice insanlar var deli gibi aşık olarak iki üç evlilik yapan. Bu yüzden hiç korkulacak bişey yok. Olur böyle şeyler. Hayırlı kısmetler dilerim:KK54:

Back
X