Merhaba bayanlar 12 gün sonra tatile gideceğim.Bu süre zarfında 3-4 kilo vermem gerekiyor.Bugün diyetimin 3. günündeyim.Tamamen kendim uydurduğum bir diyet.Acaba doğrumu yanlışmı menüme bakıp bana bilgi ver,irseniz sevineceğim.56 kiloyum ama göbeğim ve basenlerim var.Özellikle doğumdan sonra hiç rejim yapmadım 2 yıldır istediğimi yiyorum.Aslında 1 ay önceden başlasaydım daha iyi olurdu geç kaldım ama 15 günde ne kilolar verenleri okudum burada.tabi ben öyle şok diyet yapmak istemiyorum.Şimdi günlük yediklerimi yazıyorum kaç kalori onu bile bilmiyorum...Menü şöyle;(dün yediklerim)
Sabah:2 dilim tam kepekli light ekmek,peynir,salatalık,domates,1 bardak çay
İşe gelince 1 saat sonra yeşil çay
öğlen:12.30 da bir bardak ayran
Öğleden sonra saat 14:00 3 kayısı,bir salatalık
Akşamüzeri midem kazınıncasaat 16 gibi 4 etiform kepekli bisküvi ve yeşil çay
Akşam yemeği saat 19:00 da mercimek çorbası bir kase,1 dilim kepek ekmek,taze fasulye bir porsiyon
Ayrıca dayanamayıp haşlanmış mısır yedim...
kaç kalori aldım acaba azmı bu diyette bulunanlar sağlıksızmı sizce?Ve ben bu şekilde kaç kilo verebilirim 12 gün kaldı tatile...
Bu akşam mesela menümde bol yeşil salata ve tavuk,1 dilim kepekli ekmek olacak.Öğlen yine meyve var...Bu arada çalıştığım için sürekli oturuyorum spora vaktim yok...Suyuda malesef az içiyorum.
Sabah:2 dilim tam kepekli light ekmek,peynir,salatalık,domates,1 bardak çay
İşe gelince 1 saat sonra yeşil çay
öğlen:12.30 da bir bardak ayran
Öğleden sonra saat 14:00 3 kayısı,bir salatalık
Akşamüzeri midem kazınıncasaat 16 gibi 4 etiform kepekli bisküvi ve yeşil çay
Akşam yemeği saat 19:00 da mercimek çorbası bir kase,1 dilim kepek ekmek,taze fasulye bir porsiyon
Ayrıca dayanamayıp haşlanmış mısır yedim...
kaç kalori aldım acaba azmı bu diyette bulunanlar sağlıksızmı sizce?Ve ben bu şekilde kaç kilo verebilirim 12 gün kaldı tatile...
Bu akşam mesela menümde bol yeşil salata ve tavuk,1 dilim kepekli ekmek olacak.Öğlen yine meyve var...Bu arada çalıştığım için sürekli oturuyorum spora vaktim yok...Suyuda malesef az içiyorum.