Ask2009'un Diyet Günlüğü

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Merhaba bayanlar 12 gün sonra tatile gideceğim.Bu süre zarfında 3-4 kilo vermem gerekiyor.Bugün diyetimin 3. günündeyim.Tamamen kendim uydurduğum bir diyet.Acaba doğrumu yanlışmı menüme bakıp bana bilgi ver,irseniz sevineceğim.56 kiloyum ama göbeğim ve basenlerim var.Özellikle doğumdan sonra hiç rejim yapmadım 2 yıldır istediğimi yiyorum.Aslında 1 ay önceden başlasaydım daha iyi olurdu geç kaldım ama 15 günde ne kilolar verenleri okudum burada.tabi ben öyle şok diyet yapmak istemiyorum.Şimdi günlük yediklerimi yazıyorum kaç kalori onu bile bilmiyorum...Menü şöyle;(dün yediklerim)
Sabah:2 dilim tam kepekli light ekmek,peynir,salatalık,domates,1 bardak çay
İşe gelince 1 saat sonra yeşil çay
öğlen:12.30 da bir bardak ayran
Öğleden sonra saat 14:00 3 kayısı,bir salatalık
Akşamüzeri midem kazınıncasaat 16 gibi 4 etiform kepekli bisküvi ve yeşil çay
Akşam yemeği saat 19:00 da mercimek çorbası bir kase,1 dilim kepek ekmek,taze fasulye bir porsiyon
Ayrıca dayanamayıp haşlanmış mısır yedim...
kaç kalori aldım acaba azmı bu diyette bulunanlar sağlıksızmı sizce?Ve ben bu şekilde kaç kilo verebilirim 12 gün kaldı tatile...
Bu akşam mesela menümde bol yeşil salata ve tavuk,1 dilim kepekli ekmek olacak.Öğlen yine meyve var...Bu arada çalıştığım için sürekli oturuyorum spora vaktim yok...Suyuda malesef az içiyorum.

canim diyetle ilgili bilgime dayanarak gayet saglikli bir menü kac kalori oldugunu tahmin etmek zor ama 1200-1400 kal. civaridir sanirim... cabuk veremezsin ama böyle devam edersen kalci zayiflarsin!:80:

Bugün;
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği peynir,domates,çay
Arada 2 tane eti form bisküvi
öğlen:tavuk çorbası,ayran
arada 2 bardak çay
akşamada ton balığı yeşil salata ve 1 dilim kepek ekmeği yiyeceğim...Nasıl sizce azmı çokmu??

canim bence eti formu at. onlar tatsiz tutsuz ve kalorili seyler. onlar yerine meyve ye ustune de bir kasik yogurt ye. yogurt, meyvedeki sekerin kan sekerini cabuk yukseltip dusurmesine engel olur yani tok tutar. o eti formlarla falan inan zayiflanmiyor.
ayrica oglen yemeginde izgara ete ya da baliga yer verebilirsin bence. yanina da ayran, 5'e kadar tok tutar seni.

canim bence menün cok güzel ayrica arkadas katiliyorum eti form yesen ne olacak vücudunun ona ihtiyaci yok meyve veya süt,yogurt,2 adet ceviz ici kuru kayisi gibi seyler tüketmen daha akillica olur hemde vitamin almis olursun! sen devam et ben sana destek olurum bu konuda baya bilgi birikimimim var ayiptir söylemesi :68:

teşekkür ederim bayanlar..O zaman bugünden itibaren eti form yemiyorum..Onun yerine yağsız süt içeyim yada yoğurt yiyeyim.Meyveyi her gün mutlaka aralarda yiyorum.Tavsiyelerinize uyacağım.Bugün 5. gün henüz tartılmadım ama göbeğim eskisi gibi değil biraz indi fark var yani...

benim zayiflama konusunda kendime hayrim yok suan da spor yaptigim halde,ama yine de size tavsiye de bulunayim:)
sabah kahvaltini guzel yap ama yagsiz,sekersiz ve tam tahilli bir ekmekle.ve sabahlari ceviz,kuru kayisi,kuru uzumu tavsiye ederiim..
ve menunde kesinlikle balik olsun hem vitamin alirsin hemde kilo yapmaz.meyve,yogurt,sut,yumurta bunlari eksik etme derim..
en onemlisi 7 den sonra yememeye calis..

Mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 23 günde 4.5 kilo veren varmi acil cvp bekliyorum

Back
X