Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can bir EslitoosşşşşSen yaparsın da güzel olmaz mıyine muhteşem hep muhteşem
![]()
![]()
Ellerine sağlık sosyalim harika olmuşSelaaaammm Canım Kadınlar
Geldik yine en sevdiğim kategoriye, bir zamanların popüler olan tarifini birde ben yapayım dedimbakalım sizler beğenecek misiniz
ben tadına bayıldım
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3659351
2 paket burçak bisküvi
1 kilo süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket kakao
2 yemek kaşığı tereyağ
1 paket çikolata
vanilya
toz krem şanti
1 su bardağı süt
muz
YAPILIŞI:
bisküvileri rondodan un haline gelene kadar geçiriyoruz. Bir yemek kaşığı tereyağı eritip bisküvi ucuna ilave edip güzelce her yerine gelecek şekilde yediriyoruz. Kullanacağımız tepsiye pişirme kağıdı yayıp bisküviyi alt tabana bardak yardımıyla iyice bastırarak yayıyoruz. Bu kısım çok önemli bisküvilerin birbirini tutması gerekiyor. Tepsiyi muhallebi olana kadar dolaba kaldırıyoruz.
Eki Görüntüle 3659352
süte un, şeker,kakao ekleyip ocak üzerinde devamlı karıştırarak yoğunlaşmasıni sağlıyoruz. Kivam alınca ocağı kapatip bir yemek kaşığı tereyağ ,çikolata ve vanilyalı ilave edip eriyen kadar karıştırıyoruz. Muhallebi soğumadan biskuvilerin üzerine dikkatlice yayıyoruz. Çünkü bisküviler kalkmasın, yavaşça tabanı düzeltelim. Biraz soğuyunca tepsiyi dolaba kaldırıyoruz. Bir kaç saat bekletiyoruz.
Eki Görüntüle 3659353
toz krem santiyi bir su bardağı sütü önce yavaş sonra hızlı şekilde çırpıp katilasmasini sağlıyoruz. Kremayida muhallebinin üzerine yavaşça yayıyoruz. Muhallebi ve krema karışmasın. Dolapta bir gece bekletiyoruz. Vakti olmayanlar iki üç saat bekletse de olur.
Eki Görüntüle 3659354
tatlimizi istediğimiz büyüklükte dilimliyoruz. Bir dilimi spatula ile bir parça yağlı kağıt üzerine alıyoruz. Bir ucuna tatlının eninin büyüklüğünde muz kesip koyuyoruz. Yağlı kağıt yardımıyla tatlimizi yavaşça rulo yapıyoruz. Sunum tabağına alıyoruz.
Eki Görüntüle 3659355
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3659356 Eki Görüntüle 3659357 Eki Görüntüle 3659358 Eki Görüntüle 3659359 Eki Görüntüle 3659360 Eki Görüntüle 3659361 Eki Görüntüle 3659362 Eki Görüntüle 3659363 Eki Görüntüle 3659364
sosyalimm offf be :))) yapmışsın yine hee hünerli ellerinle tatlıyı:=) meşhur ama benim çevrem henüz keşfedemedi sanırım yemedimSelaaaammm Canım Kadınlar
Geldik yine en sevdiğim kategoriye, bir zamanların popüler olan tarifini birde ben yapayım dedimbakalım sizler beğenecek misiniz
ben tadına bayıldım
MALZEMELER:
Eki Görüntüle 3659351
2 paket burçak bisküvi
1 kilo süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 paket kakao
2 yemek kaşığı tereyağ
1 paket çikolata
vanilya
toz krem şanti
1 su bardağı süt
muz
YAPILIŞI:
bisküvileri rondodan un haline gelene kadar geçiriyoruz. Bir yemek kaşığı tereyağı eritip bisküvi ucuna ilave edip güzelce her yerine gelecek şekilde yediriyoruz. Kullanacağımız tepsiye pişirme kağıdı yayıp bisküviyi alt tabana bardak yardımıyla iyice bastırarak yayıyoruz. Bu kısım çok önemli bisküvilerin birbirini tutması gerekiyor. Tepsiyi muhallebi olana kadar dolaba kaldırıyoruz.
Eki Görüntüle 3659352
süte un, şeker,kakao ekleyip ocak üzerinde devamlı karıştırarak yoğunlaşmasıni sağlıyoruz. Kivam alınca ocağı kapatip bir yemek kaşığı tereyağ ,çikolata ve vanilyalı ilave edip eriyen kadar karıştırıyoruz. Muhallebi soğumadan biskuvilerin üzerine dikkatlice yayıyoruz. Çünkü bisküviler kalkmasın, yavaşça tabanı düzeltelim. Biraz soğuyunca tepsiyi dolaba kaldırıyoruz. Bir kaç saat bekletiyoruz.
Eki Görüntüle 3659353
toz krem santiyi bir su bardağı sütü önce yavaş sonra hızlı şekilde çırpıp katilasmasini sağlıyoruz. Kremayida muhallebinin üzerine yavaşça yayıyoruz. Muhallebi ve krema karışmasın. Dolapta bir gece bekletiyoruz. Vakti olmayanlar iki üç saat bekletse de olur.
Eki Görüntüle 3659354
tatlimizi istediğimiz büyüklükte dilimliyoruz. Bir dilimi spatula ile bir parça yağlı kağıt üzerine alıyoruz. Bir ucuna tatlının eninin büyüklüğünde muz kesip koyuyoruz. Yağlı kağıt yardımıyla tatlimizi yavaşça rulo yapıyoruz. Sunum tabağına alıyoruz.
Eki Görüntüle 3659355
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3659356 Eki Görüntüle 3659357 Eki Görüntüle 3659358 Eki Görüntüle 3659359 Eki Görüntüle 3659360 Eki Görüntüle 3659361 Eki Görüntüle 3659362 Eki Görüntüle 3659363 Eki Görüntüle 3659364
Çileksiz yakalandım askolettamEllerine sağlık aşkolettam. Yine döktürmüşsün.![]()
Senin kadar olmadı sanki naniskom yaaa eksik var sankiEline sağlıkgüzelim çok güzel olmuş
![]()
Canım minnoşum sağolasın darısı başına kuzum, en güzelleri senin olsun sunumdaEllerine sağlık sosyalim harika olmuşmuhteşem görünüyor
![]()
Gelebilirsin kuşom, çok hafif çok lezzetlisosyalimm offf be :))) yapmışsın yine hee hünerli ellerinle tatlıyı:=) meşhur ama benim çevrem henüz keşfedemedi sanırım yemedimböyle becerikli olamadığım içinde bende yapamıyorum
sana gelebilir miyimm:)
Ellerine sağlık şekerim valla enfes görünüyorrr:)
Canimm inci tanemmm, herkesin beğenmesine cok sevindimHer zamanki gibi harika bir tarif ve harika bir sunum olmuş kiraz çiçeğimbaşarılar dilerim minnoşum
![]()
Sosyalim o biraz zorCanım minnoşum sağolasın darısı başına kuzum, en güzelleri senin olsun sunumda![]()
Olmuş olmuşSenin kadar olmadı sanki naniskom yaaa eksik var sankiama teşekkür ederim canım
![]()
kuvvetimi topladığım bir gün deneyeceğimm şekerim :) o moda girerim inşallah:)Gelebilirsin kuşom, çok hafif çok lezzetlizor geliyor da yapmıyorlar ama aslında değil beybimm
![]()
![]()