Aşk_ sevgi

sonmuralp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
138
3
46
Ordu
Eşinize aşık mısınız ya da seviyor musunuz ve ya aşk ve sevgi aynı mı evlilikte hangisi olmalı????

ben eşime hem aşığım hem seviyorum arada nefret ediyom arada tutkuyla istiyom arada sinirim tepeme geliyo lanet okuyom ama sonuç olarak yine de çok aşığım çok seviyroum uygular değişkendir ama sevgi bakidir diye düşnüüyorum off odun eşimmm off yaktın benii :10:

Bence aşk ilk hissedilendir,sevgi zamanla kazanılır ve aşk artmaz ama sevgi artar azalır bana göre tabii..bn eşimi hem îlk gördüğüm kadar aşığım hemde tanıdıkça ona karşı artan bi sevgim var.. Tabi kavga anlarında bende sinir oluyorum ama çok şükür en uzunu 1 saat sürmemiştir.eşimi çok seviyorum ve onu hala uyurken izlemek eve gelişlerini ilk günlerdeki gibi beklemek beni dünyanın en mutlu insanı yapıyo nedense bunu da sürekli haykırmak istiyorum:)

Asik olunca beyin 3 yil boyunca bazi kimyasallari salgiliyor ve 3 yilin sonunda tukeniyor yani ask bitiyor
Ama kisi farkinda olmadan bir sure daha asik gibi davraniyor ve 4. yilda ask diye birsey kalmiyor
Ve artik o toz konduramadigin kisinin defolarini gormeye basliyorsun
Eger yerini sevgi alirsa kisiler birbirini oldugu gibi kabul ediyor ve saglikli uzun bir iliski basliyor
Ama eger ask sevgiye donusmezse kisiler ya sIkIlmaya basliyor ya da anlasmamazlik basliyor

Ben esime ilk goruste asik oldum ve beynim ilk yillar hiç durmadan mutluluk hormonu salgiladi :10: (sanirim o yuzden cadi kv'nin gerçek yuzunu 3 yil sonra ancak gordum :ssz: )
Birbirimizi oldugumuz gibi kabul ettik, birbirimize uyum sagladik ve aci tatli 6 yil bizi birbirimize çok bagladi, artik ask olmasada çookk seviyoruz..

Son düzenleme:
Asik olunca beyin 3 yil boyunca bazi kimyasallari salgiliyor ve 3 yilin sonunda tukeniyor yani ask bitiyor
Ama kisi farkinda olmadan bir sure daha asik gibi davraniyor ve 4. yilda ask diye birsey kalmiyor
Ve artik o toz konduramadigin kisinin defolarini gormeye basliyorsun
Eger yerini sevgi alirsa kisiler birbirini oldugu gibi kabul ediyor ve saglikli uzun bir iliski basliyor
Ama eger ask sevgiye donusmezse kisiler ya sIkIlmaya basliyor ya da anlasmamazlik basliyor

Ben esime ilk goruste asik oldum ve beynim ilk yillar hiç durmadan mutluluk hormonu salgiladi (sanirim o yuzden kv'nin gerçek yuzunu 3 yil sonra ancak gordum :9: )
Birbirimizi oldugumuz gibi kabul ettik, birbirimize uyum sagladik ve aci tatli 6 yil bizi birbirimize çok bagladi, artik ask olmasada çookk seviyoruz..

eşimle 9 sene flört ettim sonra evlendim 8 aydır evliyiz deli divane aşk durumu bitti, yerini çok daha güzel bişey aldı,anneme babama duyduğum katıksız sevgiden biraz, kardeşime duyduğum şevkatle karışık sevgiden biraz, arkadaşlarıma dostlarıma hissettiğim sevgi ve muhabbetten biraz, yani böyle hepsinden biraz kokteyl gibi bi sevgi, dostum, sırdaşım, arkadaşım, sevgilim, herşeyim,çok seviyorum, hayatımdaki yeri kocaman,başka bişeyle kapatılmaz, ikamesi yok, Allah onu bana bağışlasın...

cok asık oldum evlendım cok sevdım ılk 3.5 yıl perı masalı gıbıydı pespese 2 yavrum oldu hamdolsun derken yurtdısına gıttı ve felaketler basladı '' bana soylese kahrımdan olurum'' dedıgım ne varsa soyledı maalesef dayandım rabbıme sıgındım kızlarımın varlıgından guc aldım tum sevgımı onlara verdım cunku esım defalarca teptı sevgımı o donem ne oldu ne yasandı bılmıyorum rabbıme bırakıyorum sonucta yanında degıldım gozumle gormedım hıcbırseyı ama bana yadıgar kan kusturdugu gunler kaldı ask da sevgıde yalanmıs ınancı kaldı gerıde bende ıkı sevgı var rabbımın ve evlatlarımın sevgısı gerısı bos ve hıkaye sımdı kendısı de dıyor senın ıcın kızların herseyden degerlı dıye evet dogru anlamıssın dıyorum oncelıgım kızlarım en zor zamanlarımda rabbım yardım ettı kızlarım farkında bıle olmadan guc verdıler bana gozlerıne yas dusmesın dıye yuttum unuttum herseyı onları uyutur oyle aglardım gormezlerdı agladıgımı hıcbırzaman bılmedıler uzuntumu yansıtmadım kı yansıtsam ne olacak bırı 2.5 yasında dıgerı 6 aylıkdı esım gıttıgınde........sımdı bana arkadas oldular bırı 10 dıgerı 7 yasında 3. kızımda gelıyor hamdolsun ınsallah rabbım hayırlı ve saglıklı versın daha ne ısterım kı rabbımden:49:

Son düzenleme:
ben evli değilim ama 5 seneye yakın bir ilişkim var. İlk 1 yıl böyle aptal aşık modunda gezdik cidden kavga mavga hiç bir şey yok hayat toz pembe ondan sonra ikinci yılda biraz biraz gözler açılmaya başlayınca çatışmalar yaşadık 2. yılın sonunda birbirimizin artık olumsuz yanlarını filan yavaş yavaş görüyorduk o sıralar ikide bir kavga ediyorduk mesela ama ne zaman 3. yılımızı bitirdik artık birbirimizi kabullendik her halimizle o zamandan beri öyle büyük kavgalarımız filan olmadı 1,5-2 yıldır çok şükür ama düşünüyorum mesela o ilk zamanlar birbirimize kör kütük aşık olduğumuzda evlenme kararı alsaydık 2-3. yıldaki aydınlanmayı evlilik içinde yaşayacaktık ve o zaman evlenmden önce sen böyle değildin çok değiştin ithamlarında bulunacaktık birbirimize.

Son düzenleme:
aşk ve sevgi aynı şeyler değil
evli değilim ama şuan hem aşığım hem seviyorum inşallah böyle kalır

Back
X