Aşka ara vermek..

greeneyes3543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
1.671
49
0
36
İzmir
merhaba kızlar. ben bu kelimeyi çok duyardım ayrılmadık ama ara verdik.. Ve çok gülerdim bitmiş diyemedikleri icin ara verdik diyolar diye düsünürdüm. Ama su an bende aynı durumla karsı karsıyayım ve çok kararsızım. uzun süreli ilişkilerde ara vermek oluyor mu. benim ilişkim 3.yılında ve artık büyük tartısmalar yapıyoruz ve çok kırlıyorum ayrılmkta o kadar kolay değil.takdir edersiniz ki yıların alıskanlıgı ve ilklein unutulmazlıgı var..bana kalsa ufak bi sorunda bitirmek istiyorum ama erkek arkdsım pek yanasmıyo. fakat çok ilgisiz ve sorumsuz.beni inanılmaz çok kırıyor artık. Ara mı versem acaba yoksa baska bi çözüm ne olabilir çok sıkıldım artıkkkkksenağlama

işe yarayabilir özler değerini anlar belki ama öyle ara vermek deği ciddi ciddi bitti deyip ayrılmak lazım ki ciddiyetini anlasın benceee,tabii olayın gerçeğe dönüşme ihtimalini de göze alarakaklinialirimsmile
bu arada ara vermek bana da çok komik ve anlamsız gelmiştir hep gönül ilişkisinde ara olur mu canım?

ara vermek aranızdaki problemleri çözebilecek bir olay mı?

bir sorun varsa benim bildiğim konuşularak çözülür sositososito

ara vermek nasıl olucak?nasıl bir şey ara vermek?3 hafta görüşmeyelim ama birbirimizin hayatindaymisiz gibi hareketlerimize dikkat edelim 3 hafta sonra görüşüz?
sana da mantıklı geliyor mu?açıkcası bana hiç gelmiyor..
eğer erkek arkadasım bana ara verelim derse ara mara vermem derim ya ayrıl ya da gel konus derim..

bence ara vermek mantıklı olabilir
ben de saçmalık olarak düşünürdüm ama bazen insana basıyor herşey
çok tartışma fln olunca ruh halin yüzünden farklı davranıyorsun
ama uzak kalıp biraz düşününce gerçekten sevip sevmediğini anlayabiliyorsun
sorunlarınıza kafanda çözüm buluyorsun
karşı tarafta öyle ve karşılıklı bi araya gelip konuştuğunuz zaman emin ol daha yapıcı oluyor
tabi çok sıkışmış bi durumda yapılmalı yoksa iş çocuk oyuncağına döner.

uzak kalınca araya mesafe girmez mı ben hep bundan korkmuşumdur...
benden de istemişti yıllar once ara verelim bi süre diye..
tamam dedim...
1 hafta sonra msj attım dayanamıyorum diye...o da özlemişti....ki düzelmişti aramız...

siz ona tamam deyın

sonra bi süre bekleyın adım atın eğer olumlu cvp alamazsanız o zaman devam etmemeyı düşünebilirsiniz...
ama ilkim demişsiniz

eğer ilkinizse o zaman dediğimi uygulayın sevgiler

ara vermek bana cok sacma geliyo lmaz:
ya ayril bitsin yada devam et.. ara vermekte neyin nesiymis
dizimi bu reklam arasi olsun sempatiksalakcinni
aramazsin sormazsin telefonuna bakmazsin konusmazsin kafani dinlersin o ayri bi konu
ama gel ara verelim deyip bi hafta sonra hicbisey olmamis gibi davranmak cok sacma

o verdigin arada ya iyice sogursaniz
araya mesafe girdigi zaman bu mesafeyi kapamak hicte araya mesafe koymak kadar kolay bisey degildir
insanlar sorunlarini konusa konusa cözer şutarafagitti
reklamlara girerek degil

canım ben büyük konustum galiba ara vermek mi o ne ya biterse tamamen biter diyordum ama öyle olmuyo işte bilmiyormmsenağlama

peki artık konusmakta çözmüyorsa. ama ayrılamyacak kadar da çok seviyorsanız birbirinizi ozmn çözüm ne olabilir? Ara vermk biz de istemiyorz..:asigim:

valla tatlımm ara vermek bence de mantıklı
hani 3 yıldan bahsediyosun tartışmalardan kırılmalarından
ama iki tarafta birbirini seviyosa ayrılmaları pek doğru değil a.s

hani tartışmalar çok küçük nedenlerden çıkabiliyor ve büyüdükçe de büyüyo
ama başka birine bahsetsen belki de çok saçma gelir o kişiye
gerçi aranızda geçeni bilemem de kendimden yola çıkarak söylüyorum

hani bişeyler çoğalır çoğalır sabredilemez hale gelir.. :çok üzgünüm:

böyle zamanlarda ara vermek ve iki tarafında birbirini özleyip bazı şeyleri düşünmeye fırsatı olması iyi bana göre

şöyle söyliyim benim yaşım 18 küçüğüm yanii aşkımla 1.5 yıldır beraberiz aileler bilir bizleri ama öyle ciddi bi durum yok henüz

askere gitmeden önce onsuz olmayı düşünmenin verdiği agresifle çok tartıştık ufacık konular büyüdü büyüdü kırdık birbirimizi

ben burdur da okuyorum aşkım geldi yanıma 2 gün görüştük ve güzeldi herşey
sonra gitti işte
yani ikimizde birbirimizi özlemeye başladık
düşündüm ve güldüm kendime neleri büyütmüşüm tartışmışız diye

yani uzattım kusura bakma da ara vermek mantıklı, ayrılmak değil bak.. düşünün biraz..

belki ilk adımı sen atarsın belki de o ama bişeyler daha farklı olabilir bence :1hug:

öncelikle ilgin için teşekkür ederim canım. ALLAH a şükür bu güne kadar öyle büyük kavga etsek bile hiç küsmedik birbirimize ama ben aslan burcuum sıkıntıya gelemiyorum.ilgisizlige katlanamıyorum. baslarda o çok ilgiliydi ama artık o kadar deil hani ne biliim . bazen dısarda gördügüm sevgililerden bazı sıcaklıklar özeniyorum işte . oyüzden çıkıyo kıskanclıklar mesela arkdsyla bnden gaha çok ilgileniyo falan.

bu senaryoyu ben cok okudum canim...
ara vermek biseyi degistiriyor mu dersen? evet eger hala birbirinizi seviyorsaniz kesinlikle sorunlar ufaliyor.. ama birbirinizi gercekten sevmiyorsaniz ara vermek sizi sadece uzaklastirir..
ama problemlerin kaynagina inmeden bunlari konusmadan hicbirsekilde iliskinizi ileriye tasiyamzsiniz emin ol..

ya ara vermek kelimesi bakış acısına göre değişir yani ara vermek dogru bir kelime olmayabilir.kesinlikle bu ilişkiden ilişkiye değişebilir. bazıları sevgisinden emin olamaz düsünmek için bi süre uzak kalmaya tercih eger kimisi de bizim gibi artık baska çözüm kalmaz ve biraz birbirimizi özlesek çözüm bulabilir miyiz diye düsünerek bu yola basvurabilir ben hala basvurmadım ama istemiyo da değilim ama öyle sadece görüsmemek değil hiç yokmus gibi yasamk ve birbirimizi özlemeyi istiyorum

benimde en korkutuğum şey çok sevsen bile araya ara girince soğuklukta girer gibi geliyor ne kadar seversen sev
çünkü ondan naber alamıyorsun sevgi herşeye rağmen birlikte olmaktır sevgiye ara vermek insanı üzmekten başka birşeye yaramaz konuşmadıktan sonra nasıl çözülebilr ki olaylar

bana göre ara vermenin tek anlamı şu:

biraz ara verelim ben etrafıma bir bakayım kim var kim yok.. olmadı sana geri dönerim.. kaydirigubbakcemile

tabiki şahsi fikrim

özlemekle sorunla çözüm bulunmazzemuszemus

olsa olsa o özlem sonunda buluştuğunuzda sorunların üstüne bir örtü kapatılır ama çok geçmeden en ufak bir rüzgarda her şey ortalığa dökülür.şakkıdı

hiç yokmuş gibi nasıl yaşacayacakksın anlamadım, hem özleyelim diyorsun hemde yokmuş gibi davranalım istiyorsunsırnaşık şey

olmayan şey özlenir mi

bi ilişkide ara vermenin , ilişkiyi daha da kötüye ittiğini düşünüyorum.. herşey konuşarak halledilmeli. ara vermenin ne sana ne ona faydası olur.biraz yalnız kalıp,düşünelim denir ama daha da uçurumlar yaratıyo.. ilgisizliğinden şikayetin varsa bunu onunla her cümlesiyle paylaş.kapanıp gitmesin konu.mutluluklar

tatlım aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum.hiç bir işe yaramıyor.aklını çelmek gbi olmasın ama ayrılalım dmenin alıştırılarak söylenişi gbi birşey.ben ve çevremdekilerde bu şekilde oldu.ama iki tarafta birbirini seviyorsa ayrılık ne alaka yani ? çok uzun süre olmasın ama biraz görüşmeyin,sakinleşin ikinizde kafanızı toplayın sonra güzelce oturup anlatın düşüncelerinizi.ben işe yarayacağını umuyorum.

Bizim beyfendide 2 kez kullandı ara verme lafını
3 yıl içinde 2 kez şu son dönemde işte.
Ara degil bana göre ayrılmış oluruz ve birdaha bana ulaşma ve dönme şansında olmucak bunu iyi düşün dedim. Ve ara vermekden vaz gecti...
Sorunları kah konuşarak kah susarak yeri geldiğinde bi şekilde konuştuk...
Sorunlar illaki olur önemli olan aradaki saygıyı bitirmemek.

Bence sert bi şekilde konuş... En kısa zamanda yüz yüze gelip konuş derim...
Peki sorununuz nedir. sence neden ara vermeye kalkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…