• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşka inancı olmayan erkek ?

Bu da aynı model 😅

Hem kızı elinde tutacak hem de ilişki sorumluluğu olmayacak. Zamanla orasını burasını çekip yollamasını isteyecek ama şu an efendi erkek rolü oynayıp güven kazanıyor. Kızı duygusal olarak kıvama getirecek ki kız güvenip her istenileni yapsın.
Beni öncesinde taniyor arkadaştık karakterimi biliyor o yüzden öyle bir düşüncesi yok

En tehlikeli erkek tipi: ıssız adam rolleri oynayanlar. Bunlar kırıldım vs ayağına bağlanmaz ama bağlar. Psikolojinin içinden geçer. Senin vaktini yer.

Biz senin iyiliğin için yazıyoruz. Bak bunu yazmak bile vakit alan bir şey. Sen bu adamı sil engelle. Umudun olmasın. İşine bak.

Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?
Sana aşık olmamış aşka inancım yok falan hikaye

En tehlikeli erkek tipi: ıssız adam rolleri oynayanlar. Bunlar kırıldım vs ayağına bağlanmaz ama bağlar. Psikolojinin içinden geçer. Senin vaktini yer.

Biz senin iyiliğin için yazıyoruz. Bak bunu yazmak bile vakit alan bir şey. Sen bu adamı sil engelle. Umudun olmasın. İşine bak.
Anladım teşekkür ederim.

Beklentisi olmayan hiçbir kadın böyle bir herifi 5 dk çekmez. Beklentin olmasa başlık açmazdın. O adam aşk aramıyor. Vakit geçirmelik canı sıkıldıkça yazmalık çerez arıyor. Eminim asla sen tek değilsin. Senin gibi en az 3 kızla aynı sohbeti yapmıyorsa adımı değiştiririm. Ya erkekleri bize anlatma. Erkek işte daa. Aşık değilmişmiş. He yavrum aşık olmazmışmış küsmüşmüş.

Beğendiği bi kız bulsun da bak nasıl köpek oluyor.

Şuraya yazıyorum kimseyi dinlemeyip yazışmaya devam edeceksiniz. Sonraki konunuzda da siz demiştiniz ama çok pişmanım yazacaksınız. Herkese verdiğiniz cevaplardan o Vibe aldım inşallah yanilirim.

numara yapıyor gibi gelmedi bana. daha önce numara yapan erkeklede karşılaştım. yani adam açıkca ilişkiye karşı durumunu söylüyor.
Gayette numara yapıyor. İlişki istemiyor ama kadınlarla da konuşmadan duramıyor beyefendi.
Böyle saçma sapan sözler söyleyip sırasıyla kadınları eleyecek kendine göre birini bulduğunda ise o yediği darbelerin yalan olduğunu gözleriniz ile göreceksiniz. Ayrıca bu adam size de bakmayacak çünkü bu sözleri genelde ilişki istemediği kızlara söyler bunlar.

Gayette numara yapıyor. İlişki istemiyor ama kadınlarla da konuşmadan duramıyor beyefendi.
Böyle saçma sapan sözler söyleyip sırasıyla kadınları eleyecek kendine göre birini bulduğunda ise o yediği darbelerin yalan olduğunu gözleriniz ile göreceksiniz. Ayrıca bu adam size de bakmayacak çünkü bu sözleri genelde ilişki istemediği kızlara söyler bunlar.
Adama ben yazmadım ki adam kendi yazıyor kendi fotoğrafımı isteyip bakarım falan diyen biri ilgi gösteren ben değilim ki

Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?

Erkekler korkmaz konu sahibesi. Çok kırıldım, korkuyorum sözleri yalan. Artık erkekler prenses olmuş.
Siz de kendinizi kandırmayın, kapıymış duvarmış. Laf kalabalığı bunlar.
Ayrıca sizin yerinizde olsam fotoğraf filan atmazdım. Arada bakarım öyle ne demek yahu.

o bana yazdı bahanesine sığınıyorsun. o sna ayazınca senle ilgilenmiş olmuyor. hatta bu daha da kötü. hem sana yazıp hem ilişki istememesi, üstüne kırgınım ayakları tamamen güvenilmez erkek profili. madem ilişki istemiyor sana neden yazdı? amacı ne? ülke gündemi konuşmak mı siyaset mi deprem bilimi mi tartışacaksınız? yoo. besbelli adam sağa sola yem atıyor. biri yutarsa atar yatağa geçer gider.

polis fetişi misin? üniformaya karşı ilgin var da ondan mı bu aptal saptal muhabbetlere katlanıyorsun? çünkü bunlar tesadüf olamaz. demek ki hep yanlış kişilere, yanlış ilişkilere bile isteye çekiliyorsun. bak biz seni uyarıyoruz ama sen sürekli bahane üretip geçiştiriyorsun.

biz senle aynı taraftayız. biz senin düşmanın değiliz. bir erkeğin oyuncağı olma diye yazıyoruz.

yoksa bize ne. bin bir ümitle yaz. konuş. hatta sev bağlan. sonra gel başlık aç siz haklıymışsınız diye. bir de travma yaşa atlatmakla uğraş.

polise de güvenme. polisler askerler en güvenilmez erkek grubu.

Konu sahibesi konularınıza bi' göz atayım dedim.
E 1 ay önce erkek arkadaşından ayrılmışsınız. Başka konularda da foto isteyen oldu, anlık yüzümü çekip gönderdim vs demişsiniz.
Bir ayrılık yaşandıktan sonra kendinizi dinlenmeye alsaydınız keşke. Oradan oraya şuradan buraya derken bir hata yapacaksınız givi görünüyor.
Hiç kimseyle konuşmadan bir kaç geçirmek bu kadar zor mu?

Evet bu da polis memuru 😂 ama aynı şehirdeyiz zaten öncesinden de arkadaştık benim bulunduğum şehire geldi normalde burada değildi yani benim için gelmedi tabi de mesleği gereği
🤣 Bence sen artık polis arabası bile gördüğünde arkana bakmadan kaç 😁 Düzgünü zaten nadir o da sana denk gelmiyor😅

Back
X