Herkese iyi akşamlar,yaklaşık 1 haftadır ara ara konuştuğum biri var flört desem değil gibi. Kendisini öncedende tanıyorum. ama uzun zamandır iletişimiz yoktu konuşmuyorduk. Bir gün öyle hikayeye yanıt vermişti konuştuk vs. Sonra whatsapp'dan konuşmaya başladık. Gün içinde nasılsın napıyorsun vs diye. Sonra geçen görüldü attı en son 4 gibi yazmıştık ertesi gün günaydın yazdı yine sohbet başladı. Ama bir şeylere kırılmış biri kırmış aşka ınancı pek yok yani emin değil gibi bence bugün şöyle bir cümle kurdu çok kırıldım artık kırılmak istemiyorum ooo güzel kırıldım ben falan dedi neyse ben de bir şeyler dedim herkesin aynı olmadığını,kendini kapatma vs diye. Ben kendi duvarlarım arasında iyiyim valla ya hiç yeni bir şeye gelemiyorum kalbimin ısınmadığını kandırmış olurum dedi. Ama şöyle de bir durum var ona fotoğraflarımdan atmamı istedi sosyal medyada var istese oradan da bakar vs niye dedim öyle bakarım işte dedi. Yani normal bir arkadaş neden istesin ve neden baksın. Sosyal medyadada var aynı fotoğraflar attım ben de ama napmam lazım sizce ? şimdi yine sohbet bitecek büyük ihtimalle. korkuyor mu yeni bir ilişkiye ? yeni bir şeye. sizce niye bakarım işte diyip fotoğraflarımdan istedi ?