• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşka inanmayan ben bile onlara inanmıştım?(alıntıdır)

MoonlightLuna87

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
7
0
6
35
İzmir
Arkadaşlar bunu başka bir yerde gördüm kendi derdime benzer geldi.Yorumlarınızı bekliyorum :43:
En yakın arkadaşım aynı zamanda ev arkadaşım son derece hassas duygulara sahip biri.Kolay kolay kimseye bakmaz kimseyi sevmez.Erkek arkadaşı ise ondan hoş ondan güzel.10 Aydır birliktelerdi.Mükemmel bir çiftlerdi birbirleri için yaratılmışlar sanki.İnsan onlara bakarken huzur buluyordu.Yalnız arkadaşımın sevgilisinin arkadaşımdan önceki hayatı hergün başka bir kızla tarzındaydı.Ancak bunun sorun olduğunu hiç görmemiştik daha önce.Bundan bir ay önce durgun davranmaya başladı.Arkadaşım da ne yapacağını şaşırdı..Sorduğu halde cevap alamadı.Çocuk kendi haline kalmak istediğini söyledi ama ayrılık gibi bir şey yoktu gündemde.Sonra 1 ayın sonunda ayrıldılar.Sorumluluk duygusunun bir anda ona zor geldiğini itiraf etti.Ama deliler gibi de sevdiğini söyledi.2 gün sonra ise sevgimden emin değilim dedi ayrıldı.
Yalnız benim arkadaşımın da hatası şu oldu.Üstüne çok gitti.Rahat bırakmadı kendi haline bırakmadı.Bence sevgilisi onu daha fazla yıpratmamak için bırakmış olabilir.
4 gün oldu.Arkadaşım evde ruh gibi.Karalar bağlayacak biri değildir tam tersi dik durmaya çalışıyor ama ne yemek yiyor ne uyuyabiliyor."İyiyim"diyor ama yıkılmış durumda sanırım o en çok hayal kırıklığına uğradı bana bunu yapan o mu dedi bana çünkü bugün.
Herkes üzülme geri dönecek diyor,kesin döner o seni deli gibi seviyordu diyor.Bugün patladı arkadaşım,beni umutlandırmayın ya dönmezse dedi?Şaşırdım o hep önüne bakan bir kız olmuştur demek ki içten içe dönmesini istiyor.
Şimdi ben ne yapmalıyım onu üzgün görmek istemiyorum ancak gerçekleşmeme ihtimali olan bir şey de söylemek istemiyorum.İkisi de çok çok iyi insanlar ve bir arada olmalarını çok isterim.Dışardan bakan bir gözle de söyleyebilirim ki sevgilisi kesinlikle onu sevmeyen,düşünmeyen biri değildi.
Onları barıştırmak ya da arkadaşımın moralini düzeltmek için tavsiye istiyorum sizden?Ya da döner desem doğru bir cevap olur mu?

Back