Aşka inanmıyorum derken deliler gibi aşık oldum?

Aslında yas farkı normal de sizin yaşınızda bir bayan icin biraz fazla fark var. Cunku olgunluk eksik olur.

İstediği kadın ben değilim deyip durmuşsun nasıl bi kadın istiyor ki kanka modunda mı takılıyorsunuz size istediği kadın tipini mi anlattı?

Yav biraz alakasız olacak ama bilgisayar mühendisi nasıl öğretmeniniz oluyor siz kpss ye hazırlanırkene
Hahahha o kadar karısık yazmisim ki haklisiniz.
Mesleği aslinda bilgisayar mühendisi
Ama ayni zamanda metafizik uzmani
Yoğun ısrar üzerine bana reiki dersi verdi ve bazi temel şeyleri ögretti. Ordan da öğretmenim oluyor.

İstediği kadın ben değilim deyip durmuşsun nasıl bi kadın istiyor ki kanka modunda mı takılıyorsunuz size istediği kadın tipini mi anlattı?
Evet.. o net anlatmadı ama arada sırada kurduğu cümlelerden bunu çıkarmak zor değil. Kanka demeyelim o kadar samimi değil ama arkadaşız.

Benim de bu tanıma azcık uyan bilgisayar mühendisi arkadaşım var, kungfucu diyoruz, gerçekten insanı etkileyebiliyorlar, enerji mi şeyapıyor ne

Konu sahibinin hissettiği şey aşk değil bence, hayranlık.
O kadar hayranlık duyuyor ki adamı gözünde büyütmüş. Allah bilir çok tırt bir adamdır

Sen o adamın yasiı na gelene kadar ohoooo,kaç kişiye daha aşık olacaksın

5 lira ile evden kaçmaya karar vermenizde bahsettiğiniz bu adamin payı yoktur değil mi? Lütfen yok deyin..

Aaa bu sabah evden kaçmak isteyen kız. Bence otur oturduğun yere macera arama ortalık zaten karışık

Aşk güzeldir her haliyle büyüleyici iyileştirici sihir gibi.
Yaşınız muhtemelen genç ayrıca yaş farkınız ne kadar ?

Bunun birde hayranlık olabilme ihtimali varmı? Bana hayranlık gibi geldı de
Bazen hayranlığı aşk mış gibi zannedebiliyoruz..

Şaka gibisin...

Sabah konu aciyorsun 5 TL cebimde evden kaçıyorum diye...

Akşam konu açıyorsun ogretmenime aşık oldum diye...

Fazla enerji mi yüklendin?

Cebinde 5 TL ile kaçmayı düşündurecek, yurtdışı yurtiçi seyahat eden iyi meslek sahibi adam...

Olay anlaşıldı...

Aşık falan da değilsin. Bir kavgada evdeki aileni silip reiki uzmanının enerji yoluna giren kendini aşık sanan biri...

Yavaşça sayfayı aşağı indiriyor ve bu tarz bir yorum bekliyordum teşekkür ederim
Gerçekten yahu metqfizik uzmanı nedir

Buldum neymiş diye.

Metafizik, felsefenin bir dalıdır. İlk felsefeciler tarafından, "fizik bilimlerinin ötesinde kalan" anlamına gelen "metafizik" sözcüğü ile felsefeye kazandırılmıştır.[kaynak belirtilmeli]

İncelemeleri varlık, varoluş, evrensel, özellik, ilişki, sebep, uzay, zaman, tanrı, olay gibi kavramlar üzerinedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…