25 yaşındayım bu zamana kadar sevgilim olmadı. Tanışmak isteyenlerden hoşlanamadım, hoşlanabileceklerimle de tanışamadan bitti. Flört modunda birisi de olmadığım için çok çabalamadım birileri olsun diye. Ama şöyle bir durum var. Birisi tanışmak istediğinde çok stres oluyorum çünkü genelde direkt evlilik düşüncesiyle yaklaşıyorlar. Bu durumda da ben yalnızlığa alışkın olduğum için beynim bir anda kabul etmiyor bu tarz bir ilişkiyi. Yani bir duygusal bağ olur , alışma süreci olur sonrasında bu konular açılır. Direkt konuya dalındığında uzaklaşıyorum ister istemez. Plancı bir yönüm var ve hayat da hep bu plana göre gidemeyebiliyor bu sorunum da bununla mı ilgili acaba. Mesela gittiğim kurstan bir arkadaşım vardı arada yazıyordu bana arkadaşca Dün bana karşı duyguları olduğunu,kendisi için artık ciddi düşündüğünü,benim çok iyi birisi olduğum tarzında şeyler söyledi.
Bakınca kariyerli,durumu iyi, ben henüz atanamadığımı hedeflerimin olduğunu bahane edince atanma konusunun onun için sorun olmadığını,kendisi için karakterin önemli olduğunu söyleyen birisi ama benden 12 yaş büyük. Yani kabul edip konuyu ilerletirsem tamamen mantığa dayalı bir şey olacak gibi. Bu aralar duygusal boşluk yaşadığım bir dönem. İstediğim tarzda,aşık olabileceğim bir ilişkim olsun istiyorum ama o da olmuyor. Ama olmuyor diye de böyle 25-37 yaş fazla bir fark bu anlamda birini tanımak için bile ama kafam karıştı biraz. Yaş farkı önemli mi sizce? Şu an bir zorunluluğum yok yaşım gençken hayatımın aşkını bulmak için acele etmem yanlış mı olur ?
Bakınca kariyerli,durumu iyi, ben henüz atanamadığımı hedeflerimin olduğunu bahane edince atanma konusunun onun için sorun olmadığını,kendisi için karakterin önemli olduğunu söyleyen birisi ama benden 12 yaş büyük. Yani kabul edip konuyu ilerletirsem tamamen mantığa dayalı bir şey olacak gibi. Bu aralar duygusal boşluk yaşadığım bir dönem. İstediğim tarzda,aşık olabileceğim bir ilişkim olsun istiyorum ama o da olmuyor. Ama olmuyor diye de böyle 25-37 yaş fazla bir fark bu anlamda birini tanımak için bile ama kafam karıştı biraz. Yaş farkı önemli mi sizce? Şu an bir zorunluluğum yok yaşım gençken hayatımın aşkını bulmak için acele etmem yanlış mı olur ?