Asker eşi olan var mı acep??

Kbra46

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
183
30
13
29
Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlar 🤗 asker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.

Bir asker eşi olarak çok iyi anlıyorum. Sanırım daha tecrübeliler vardır. Çünkü bende bu duruma alışmaya çalışıyorum henüz

Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor.
Gündüzleri yorulursanız geceleri uyursunuz.
Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım
Herşeyin sonu var :) Bekarken de yalnız uyuyabiliyordunuz.

(Umarım bütün askerler sağ salim kavuşurlar ailelerine..)

Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlar 🤗 asker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
10 yıllık evliyim alıştım ya 3 günlük evliyken göreve gitmişti şımdı iki de oğlum var 10 günde 1 gelio sadece alışıyoruz biz bi şekilde ama çocuklar babam nerde deyince kalıyorum öyle....
Allah hepsine can sağlığı versinde beklemekte güzel ya sonunda kavuşmak varsa ❤

10 yıllık evliyim alıştım ya 3 günlük evliyken göreve gitmişti şımdı iki de oğlum var 10 günde 1 gelio sadece alışıyoruz biz bi şekilde ama çocuklar babam nerde deyince kalıyorum öyle....
Amin inşallah

İlk zamanlar korkuyor muydunuz geceleri felan uyuyabiliyor muydunuz

Yoldaş olması için büyüyüp anlaması gerekiyor bence şu aşamada sürekli sizden destek beklerken biraz daha zorlayıcı en azından ben öyle hissediyorum ama inşallah gönlünüze göre olur ❤️
Yoldaş derken şu anlamda mesela onunla uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini bilmezsiniz ama tekken zamanda geçmiyor

İlk zamanlar korkuyor muydunuz geceleri felan uyuyabiliyor muydunuz
Tabiki oluyordu bide erken evlendim ben 18 yaşındaydım yuksekovaya gittim 3 günlük evliyken geldik evimize sonra hop göreve götürdüler noldugunu anlamadım bile kimsede gelip gitmezdi ozaman lojmanda ama çok dua okurdum Allahın izniyle 3 gün biraz tedirgin oldum sonra çok şükür korkma olayı kalmadı zat3n tv açık uyuyordum ses olsun bana die

Tabiki oluyordu bide erken evlendim ben 18 yaşındaydım yuksekovaya gittim 3 günlük evliyken geldik evimize sonra hop göreve götürdüler noldugunu anlamadım bile kimsede gelip gitmezdi ozaman lojmanda ama çok dua okurdum Allahın izniyle 3 gün biraz tedirgin oldum sonra çok şükür korkma olayı kalmadı zat3n tv açık uyuyordum ses olsun bana die
İyiymis canım inşallah bende alışırım ne diyeyim ki .

Yoldaş olması için büyüyüp anlaması gerekiyor bence şu aşamada sürekli sizden destek beklerken biraz daha zorlayıcı en azından ben öyle hissediyorum ama inşallah gönlünüze göre olur ❤️
Anlayıncada zor kızlar ya babasını soruyor birini görse babam diyor ağlıyor herkezin babası evde nie benimki yok dio bu atakları yaşadım büyük oğlumda o çok ayrı büyüdü babasından

Evlenmeden önce mantığı da kullanmak gerekiyor, sadece duygularla hareket etmek yanıltıyor maalesef. Asker eşi ve bazı birkaç meslekte olan erkeklerin eşleri için çok zor ve bu bariz bir şey herkes bilir. Evlendikten sonra ne yapacağım diye düşünmek yersiz. Mecbur alışmaya çalışacaksınız, umarım çabuk alışırsınız. Evliliğin ilk zamanları için daha zordur. Bebek yapmayı düşünmüşsünüz ama o çok ağır bir sorumluluk, babasız büyütebilecek misiniz. Birde çalışmıyor musunuz siz ?

Back
X