Asker eşi olan var mı acep??

Amannn insanoğlu nelere alışmıyor ki? Korkma dağbaşında aylarca tek başıma kaldığımı bilirim ben.Koca Lojmanda hepi topu 5 aileydik ve benim oturduğum bina da sadece ben oturuyordum öyle düşün.He bir de tek başına gurbet elde bebek bakmak öyle her yiğidin harcı değil.Ben ailemden 1000 km uzakta büyüttüm kızımı.Uslu bir bebek olmasına rağmen kafayı yemek üzereydim bırakacağım,beş dk olsa nefes alacağım kimsem yoktu.Bi keresinde tuvalete gidemedim bebe kapıdan çıktığım an yaygarayı basıyordu e hal böyleyken bende azıcık altıma kaçırdım tabi🤣

Ben herkese yapın diyorum cjshjdjddhh
Çünkü basit görüyorlar :KK70: ama arkadaşlarım bana pek güvenmiyor sanırım yapmıolar :KK70:
Ben artık şunu diyorum götünü yana çevirmeye bile üşenenler yapmasın :KK70: ben öyleydim ve şu an oturamıyorum :KK70:mesela bu mesajı zıplarkene yazıyorum 🥲
2. bebe için uğraşıyorum şuan olmuyor. Bu yazılanlardan sonra bi destur diyeceğim galiba. Biraz ara vereyim napiyim o zorluğu hissettim sanki.:stop:

Ülkemizde öyle bitirince atanmak kolay olmuyor üç senedir deniyorum ben. Neyse ya sen kimsin de sana oturup laf anlatacağım.
Ya çok teşekkür ederim zaten öyle yapıyorum sadece öyle sıkkınlıkla yazdim konu olarak ders çalışıyorum felan vakit geçiriyorum bir şekilde ay resmen linçe uğradım. Sanki iş kapıda atanmak kapıda felan. Neye uğradığımı şaştım.
Ne kadar güzel, ülkemizin durumunun, iş bulmanın zor olduğunun, eşiniz olmadan tek başınıza birey olmadığınızın farkındasınız, farkında olmadığınız şey ise insan yavrusunun plastik bir oyuncak olmadığı. Temel gereksinimlerde sadece primatlar kadar bile olsa sebep sonuç ilişkisi kurabildikten sonra üremeye başlasak insan kalitemiz artacak zaten de bu kafalarla kaç yüzyıl sürer , bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ben herkese yapın diyorum cjshjdjddhh
Çünkü basit görüyorlar :KK70: ama arkadaşlarım bana pek güvenmiyor sanırım yapmıolar :KK70:
Ben artık şunu diyorum götünü yana çevirmeye bile üşenenler yapmasın :KK70: ben öyleydim ve şu an oturamıyorum :KK70:mesela bu mesajı zıplarkene yazıyorum 🥲
senin yüzünden doktora gitmekten vazgeçeceğim artık
sus be kadın:KK70::KK70:

Merhabalar, bu sefer farklı bir konu ile geldim arkadaşlar 🤗 asker eşi olan var mı dört aylık evliyim ama yalnız geceler, yalnızlık beni çok yoruyor. Gurbet ellerde bir başına geceleri uyuyamak felan gerçekten zor. Bilmiyor muydun dediğinizi duyar gibiyim ama sevince ne kulağınız duyuyor ne gözünüz görüyor. Yaparım diyorsunuz ama hiçbir şeyin farkında değilsiniz. Zorlu bır hayat sonu yok bu yalnızlığın. Bu günde nöbette kocam yine uyuyamayacagım sanırım alışamadım daha da. İnsanlık desen burda hiç yok. Kimse kimseyi takmıyor muhattap olmuyor bile. İhtiyaç duymuyorlar herhalde bilmiyorum bunu da paylaşmak istedim yazmak istedimm. Benim gibi olanlar var mı merak ettim.
Bende varım 2 yıllık evliyim hem böyleyim 😢 hem böyle 😍

Back
X