- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Kaç zamandır havacı subayı eşiniz?Eşim havacı astsubay tayin olayları çok yok. rahatız sıkıntı yok şimdilik :)
Subay değil ama astsubay. 5 yıl bitti aynı yerdeyiz.Kaç zamandır havacı subayı eşiniz?
Anladım,peki hayatınız çok resmiyete bindi mi yani eşinizin ruh halinde bi değişme oldu mu askerlik mesleği olumsuz yönde etkiliyormuş denilir ama gerçekten nasıl bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz :)Subay değil ama astsubay. 5 yıl bitti aynı yerdeyiz.
Tanıdığımda da askerdi :) bence olduğu duruma ve kişiliğine göre değişir bu.Anladım,peki hayatınız çok resmiyete bindi mi yani eşinizin ruh halinde bi değişme oldu mu askerlik mesleği olumsuz yönde etkiliyormuş denilir ama gerçekten nasıl bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz :)
Aslında kendisi hiç istemiyor babasından dolayı o da asker.Sırf güzel bir hayatımız olur özel sektörde sürünmeyiz diye böyle bir karar almak istedi.Evet bu birazda kişilik meselesi :)Tanıdığımda da askerdi :) bence olduğu duruma ve kişiliğine göre değişir bu.
İnsan istemediği bi işi zor yapar ama. dışardan ne kadar kolay gözüksede stresi var elbette. eşim hiç bişey anlatmaz bana işle ilgili.Aslında kendisi hiç istemiyor babasından dolayı o da asker.Sırf güzel bir hayatımız olur özel sektörde sürünmeyiz diye böyle bir karar almak istedi.Evet bu birazda kişilik meselesi :)
İnşallah :)Mantıklı . inşallah hayırlısı olr
Ne güzel o zaman şanslısınız.Evet sırf rahat diye yapmakta doğru değilİnsan istemediği bi işi zor yapar ama. dışardan ne kadar kolay gözüksede stresi var elbette. eşim hiç bişey anlatmaz bana işle ilgili.
Maaş konusunda sıkıntı yok. ordu evleri uygun. davetler olduğunda katılma zorunluluğun varmış ama ben hiç katılamadım :)Ne güzel o zaman şanslısınız.Evet sırf rahat diye yapmakta doğru değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?