- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Kızlar bi süredir havacı astsubay bi çocukla görüşüyorum.. kendisinden bayağı bir hoşlanıyorum açıkçası ...ama geçen gün oturmuş muhabbet ediyorduk .. işte laf lafı açtı.. ve askerlerin kendi aralarında ne kadar absürd müstehcen konuştuğunu farkettim.. daha doğrusu bunu kendisi söyledi ve çok şaşırdım yani birbirinizi nasıl bu kadar açık saçık konuşabiliyorsunuz... bir şok oldum gerçekten.. hani tahmin ederiz biliriz ama özel olarak konuşulan konuları, anlatma tarzını falan ondan duyunca inanılmaz irite oldum ... ne bilim mesela bi arkadaşının kadının sevişirken suratına tükürmek boynunu sıkmak gibi bi fantezisi varmış.. gelip kızları cezalandırıyor musun diyormuş ( cezadan kasti sevişmek) ruh hastası ...bi tanesi ben bi defada 5 kere gelirim diyormuş.. yani birbirlerine sevişmelerini böylesi açık Seçik anlatmalarını beklemiyordum doğrusu.. resmen askerlerden bi soğuma geldi o an .!! Çocuğa söyledim tabi.. Aman asker muhabbeti bu normal dedi.. Bu anlattığı adamlar da evli barklı adamlarmış !! Ben şok.. yani birbirlerine nasıl böyle özelini anlatırlar ...resmen güvenim sıfırlandı bu meslek grubuna karşı ... ne diyorsunuz bu konuda..!!