asker muhabbetti !.

FiltrekahvesevenKleopatra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
1.340
1.785
133
Ankara
Kızlar bi süredir havacı astsubay bi çocukla görüşüyorum.. kendisinden bayağı bir hoşlanıyorum açıkçası ...ama geçen gün oturmuş muhabbet ediyorduk .. işte laf lafı açtı.. ve askerlerin kendi aralarında ne kadar absürd müstehcen konuştuğunu farkettim.. daha doğrusu bunu kendisi söyledi ve çok şaşırdım yani birbirinizi nasıl bu kadar açık saçık konuşabiliyorsunuz... bir şok oldum gerçekten.. hani tahmin ederiz biliriz ama özel olarak konuşulan konuları, anlatma tarzını falan ondan duyunca inanılmaz irite oldum ... ne bilim mesela bi arkadaşının kadının sevişirken suratına tükürmek boynunu sıkmak gibi bi fantezisi varmış.. gelip kızları cezalandırıyor musun diyormuş ( cezadan kasti sevişmek) ruh hastası ...bi tanesi ben bi defada 5 kere gelirim diyormuş.. yani birbirlerine sevişmelerini böylesi açık Seçik anlatmalarını beklemiyordum doğrusu.. resmen askerlerden bi soğuma geldi o an .!! Çocuğa söyledim tabi.. Aman asker muhabbeti bu normal dedi.. Bu anlattığı adamlar da evli barklı adamlarmış !! Ben şok.. yani birbirlerine nasıl böyle özelini anlatırlar ...resmen güvenim sıfırlandı bu meslek grubuna karşı ... ne diyorsunuz bu konuda..!!

Kızlar bi süredir havacı astsubay bi çocukla görüşüyorum.. kendisinden bayağı bir hoşlanıyorum açıkçası ...ama geçen gün oturmuş muhabbet ediyorduk .. işte laf lafı açtı.. ve askerlerin kendi aralarında ne kadar absürd müstehcen konuştuğunu farkettim.. daha doğrusu bunu kendisi söyledi ve çok şaşırdım yani birbirinizi nasıl bu kadar açık saçık konuşabiliyorsunuz... bir şok oldum gerçekten.. hani tahmin ederiz biliriz ama özel olarak konuşulan konuları, anlatma tarzını falan ondan duyunca inanılmaz irite oldum ... ne bilim mesela bi arkadaşının kadının sevişirken suratına tükürmek boynunu sıkmak gibi bi fantezisi varmış.. gelip kızları cezalandırıyor musun diyormuş ( cezadan kasti sevişmek) ruh hastası ...bi tanesi ben bi defada 5 kere gelirim diyormuş.. yani birbirlerine sevişmelerini böylesi açık Seçik anlatmalarını beklemiyordum doğrusu.. resmen askerlerden bi soğuma geldi o an .!! Çocuğa söyledim tabi.. Aman asker muhabbeti bu normal dedi.. Bu anlattığı adamlar da evli barklı adamlarmış !! Ben şok.. yani birbirlerine nasıl böyle özelini anlatırlar ...resmen güvenim sıfırlandı bu meslek grubuna karşı ... ne diyorsunuz bu konuda..!!
Benim asim de asker ama değil böyle konuşmak konuşmak isteyen olsa dahi ağzına tükürür ama tabi var böylesi duyuyoruz bizde mesela. Geçen evli bir arkadaş bekar kızlara anlatmış eşiyle neyi nasıl yaptıklarını yok çikolata sürmeler yok günde 5 kez yapmalar ( bekar dediğim kızlar da askerler le sevgili olanlar yani kadının eşinin bekar arkadaşlarının sevgilileri ) neyse kızlar da gitsin erkek ark desin ve bütün alay duydu bunları eşim bile .. bak bunu yapan da bir kadın .. demem o ki her yerde var öylesi

sırf asker muhabbeti değil bu, klasik abaza erkek muhabbeti.e askerde de bir tabur erkek bir arada olunca ortam hep böyle.neden şaşırdınız ki?
Ama bu adamlar akşam evine giden evli barklı arkadaşlarıymış... hani askerliğini yapmaya gelen aylarca kız yüzü görmeyen er değil.. bunların mesleği askerlik ..

konu nasıl oralara geldi ve o anlatırken sen nasıl tepkiler verdin bu önemli

durduk yere anlattıysa sorun ama zaten böyle konuşuyordunuzsa sizden cesaret almış demektir

ilerde özelinizin bu şekilde anlatılmasinı istiyor musunuz ona göre karar verin

Benim eşimde asker ve hiç böyle muhabbetler dönmez neden olayı mesleğe bağladığınızı anlayamadım. Bu olay sizin arkadaşınızın terbiyesizliği başka birşey değil
Yok olayı meslek grubuna bağlayan ben değilim .Ben orada tepki gösterince..kendisi askerler kendi aralarında böyle muhabbet eder çok normal gibi bir savunma yaptı bana ..

konu nasıl oralara geldi ve o anlatırken sen nasıl tepkiler verdin bu önemli

durduk yere anlattıysa sorun ama zaten böyle konuşuyordunuzsa sizden cesaret almış demektir

ilerde özelinizin bu şekilde anlatılmasinı istiyor musunuz ona göre karar verin
Konu nasıl oraya geldi onu hatırlamıyorum ama bir şekilde laf lafı açtı gerçekten onu hatırlamıyorum ... Ben tepki gösterdim tabii ki yuh yani dedim bayağı bir ayıpladım orda

Soğumadınız mi bunları size anlattığında? Insan eşiyle sevismesini anlatıyorsa pisliğin tekidir. Sevgilisini tek gecelik ilişkisini anlatan dolu da bu farklı.Kendisi ben anlatmam diyormus ama normal görüyor. Bulbul güle, karga çöplüğe götürür diye bir laf var.

Soğumadınız mi bunları size anlattığında? Insan eşiyle sevismesini anlatıyorsa pisliğin tekidir. Sevgilisini tek gecelik ilişkisini anlatan dolu da bu farklı.Kendisi ben anlatmam diyormus ama normal görüyor. Bulbul güle, karga çöplüğe götürür diye bir laf var.
Buz gibi oldum resmen 🙄

Zaten bunun üzerine açıkçası bana bi soğuma geldi.. sonuç olarak hissettiğim duygu hayal kırıklığı oldu tabi ki... insan karşısında centilmen, terbiyeli bi erkek bekliyor...
Askerler böyle değil saçmalamış resmen

Meslek ile ne alakasi var? Sorun öyle abaza, kiro erkeklerde. Bu muhabet yeterici kadar miğde bulandirici değilmiş gibi, bide sana anlatiyor. Yerinde olsam askerden değil, bu çocuktan soğardim. Oda kim bilir neler neler anlatmiştir.

Back
X