asker muhabbetti !.

Bence de bunu bir meslek grubuna bağlaMak çok yanlış olur tabii ki ...demekki bu ve bunun arkadaş çevresi böyle cıvık insanlarmış ...
Askerler yurt dışına gitmekten göreve gitmekten böyle muhabbetlere çokta zamanları kalmıyor Nefret geldi bu muhabbetten valla

Senin onlardan ne farkin var? Sadece anlatmiyorsun ama dinliyorsun bu muhabbeti. O cocukta senin agzini ariyor ayrica haberin olsun.

Bunu demeye gelmiştim. Erkekler bu muhabbetleri yapıyor olabilirler, doğrudur. Ama hiçbir erkek arkadaşım (arkadaş, sevgili) bana "Biz erkekler şöyle muhabbetler yapıyoruz" diye arkadaş çevresinin yatak odası fantezilerini bana anlatmamıştır. Eleman kendi fantezilerini başkasında varmış gibi uydurup senin tepkini ölçmek istemiş gibi geldi bana. Onu geçtim, arkadaş çevresinin muhabbeti olsa bile bunu sana anlatan birisi ileride seni başkasına anlatmaz mı zannediyorsun? Dedikodu yapanlarda da aynı şey geçerlidir mesela; sana birinin dedikodusunu yapan senin dedikodunu da başkasına yapıyordur. Hiç sekmez.

Bu muhabbet erkekler arasında hep döner ama bence siz bu muhabbetin yapılmasından ziyade size gelmesini sorun etmelisiniz. Neden size anlatıyor ki? Öğrendiniz ne değişti?

Erkekler daha ortaokulda başlıyorlar benimki şu kadar cm deyip pipi yarıştırmaya, klasik erkek muhabbeti asker olmalarıyla ne ilgisi var? Ayrıca bir erkek niye bunu sevgilisine anlatır? Belli ki ona göre de normal gevşek ağızlının teki

Benim eşimde askerdi. Geceleri olurdu, yılbaşı vs. Eğlence işte. Bir kere bile götürmedi beni, kendisi de gitmedi. Seni asla onların içine sokmam diyordu.

O kadar çok erkek iç içe ki, birbirleri hakkında az çok fikir sahibi oluyorlardı.

Eşim diyordu ne kadar pislik varsa burda. Tamamen ne konuştuklarını bilmem ama eşim sevmiyordu.

Meslek grubuyla alakalı degil bu. Benim gördüğüm de sadece bekar arkadaslar yapıyor bu tarz muhabbet.

Evlenince hiç böyle muhabbete girmiyorlar ki siz şuan ne aşamadasınız bilmiyorum ama size yol yapıyor gibi geldi.Bazısının palavrası da bol. Her duydugunuza inanmayın

Kızlar bi süredir havacı astsubay bi çocukla görüşüyorum.. kendisinden bayağı bir hoşlanıyorum açıkçası ...ama geçen gün oturmuş muhabbet ediyorduk .. işte laf lafı açtı.. ve askerlerin kendi aralarında ne kadar absürd müstehcen konuştuğunu farkettim.. daha doğrusu bunu kendisi söyledi ve çok şaşırdım yani birbirinizi nasıl bu kadar açık saçık konuşabiliyorsunuz... bir şok oldum gerçekten.. hani tahmin ederiz biliriz ama özel olarak konuşulan konuları, anlatma tarzını falan ondan duyunca inanılmaz irite oldum ... ne bilim mesela bi arkadaşının kadının sevişirken suratına tükürmek boynunu sıkmak gibi bi fantezisi varmış.. gelip kızları cezalandırıyor musun diyormuş ( cezadan kasti sevişmek) ruh hastası ...bi tanesi ben bi defada 5 kere gelirim diyormuş.. yani birbirlerine sevişmelerini böylesi açık Seçik anlatmalarını beklemiyordum doğrusu.. resmen askerlerden bi soğuma geldi o an .!! Çocuğa söyledim tabi.. Aman asker muhabbeti bu normal dedi.. Bu anlattığı adamlar da evli barklı adamlarmış !! Ben şok.. yani birbirlerine nasıl böyle özelini anlatırlar ...resmen güvenim sıfırlandı bu meslek grubuna karşı ... ne diyorsunuz bu konuda..!!
Bunun meslek gurubuyla ne alakası var terbiyesizlik tamamen. Resmen ergen muhabbeti çok çirkin. Üstelik buna bana anlatan adaminda yanında benim işim olmaz. Artık bunu ne kadar nirmallestirdiyseler

Kızlar bi süredir havacı astsubay bi çocukla görüşüyorum.. kendisinden bayağı bir hoşlanıyorum açıkçası ...ama geçen gün oturmuş muhabbet ediyorduk .. işte laf lafı açtı.. ve askerlerin kendi aralarında ne kadar absürd müstehcen konuştuğunu farkettim.. daha doğrusu bunu kendisi söyledi ve çok şaşırdım yani birbirinizi nasıl bu kadar açık saçık konuşabiliyorsunuz... bir şok oldum gerçekten.. hani tahmin ederiz biliriz ama özel olarak konuşulan konuları, anlatma tarzını falan ondan duyunca inanılmaz irite oldum ... ne bilim mesela bi arkadaşının kadının sevişirken suratına tükürmek boynunu sıkmak gibi bi fantezisi varmış.. gelip kızları cezalandırıyor musun diyormuş ( cezadan kasti sevişmek) ruh hastası ...bi tanesi ben bi defada 5 kere gelirim diyormuş.. yani birbirlerine sevişmelerini böylesi açık Seçik anlatmalarını beklemiyordum doğrusu.. resmen askerlerden bi soğuma geldi o an .!! Çocuğa söyledim tabi.. Aman asker muhabbeti bu normal dedi.. Bu anlattığı adamlar da evli barklı adamlarmış !! Ben şok.. yani birbirlerine nasıl böyle özelini anlatırlar ...resmen güvenim sıfırlandı bu meslek grubuna karşı ... ne diyorsunuz bu konuda..!!
Evet malesef söylediğiniz doğru şimdi yine savunmaya geçenler olacak ama var böyle pis muhabbetleri.

Ama bu adamlar akşam evine giden evli barklı arkadaşlarıymış... hani askerliğini yapmaya gelen aylarca kız yüzü görmeyen er değil.. bunların mesleği askerlik ..
Senin gorustugun cocuk akli evvelmis. Asker muhabbeti yeeaaaa ne ? Ailemde asker yok. Ama boyle serefli bir meslegi bu islere alet edenler gorustugun cocuk ve digerleri yuzunden karalayamazsiniz. Her asker oyle degildir. Gecenlerde doktorlar aldatir vs muhabbeti vardi. İyi askerler sapikca muhabbet eder. Doktorlar aldatir. Hemşireler ile ilgili fanteziler bellidir zaten. Şu genellemeleri birakin

İnsan karaktersizse isterse astronot olsun farketmez.

Kizlar beni topa tutmayin benm de babam asker ve bu yuzden az cok asinayim askerli ortamlara malesef arkadasin dedigi gibi tipler cok fazla, gercekten cok iyileri de var ama ozellikle yeni yetmeler hep bi sekilde saygisiz, kendini birsey sanip kiz avina cikiyorlar resmen yani ben cok gordum esi ya da nisanlisi gidince yuzugunu cikarip kizlara asilan gelince tekrar takan falan gorseniz o kadar sinir bozucu ki ben hep derdim askerle evlenmem diye bu arada gercekten cok iyi ve kibarlari var normal arkadaslarim var o sekilde asiri iyiler hatta kendileri de soylerdi bazi tipleri bundan uzak dur diye

Kizlar beni topa tutmayin benm de babam asker ve bu yuzden az cok asinayim askerli ortamlara malesef arkadasin dedigi gibi tipler cok fazla, gercekten cok iyileri de var ama ozellikle yeni yetmeler hep bi sekilde saygisiz, kendini birsey sanip kiz avina cikiyorlar resmen yani ben cok gordum esi ya da nisanlisi gidince yuzugunu cikarip kizlara asilan gelince tekrar takan falan gorseniz o kadar sinir bozucu ki ben hep derdim askerle evlenmem diye bu arada gercekten cok iyi ve kibarlari var normal arkadaslarim var o sekilde asiri iyiler hatta kendileri de soylerdi bazi tipleri bundan uzak dur diye
Zaten ben de inanılmaz irite oldum çocuktan.. hatta instadan takipleşiyorduk. Takipten çıkardım.. arada bi yazıyor beyzade ona da cevap vermiyorum.. içimden gelmiyor yani hevesim kaçtı ..

Back
X