asker psikolojisi :(

aisea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
4
0
1
34
kızlar merhaba burada yeniyim bunları anlatmam ne kadar dogru bilmiyorum ama birileriyle konuşmaya içimi dökmeye o kadar ihtiyacım varki derdime çare arıyorum resmen :)
askerde şuan 4 ayı kaldı 4 ayınıda beraber geçirdik zaten ama ilişkimiz iki ay önce başladı gayette iyiydi bir kaç gün önce "ara verelim benim canım çok sıkkın senide etkilemek istemiyorum beni sevmeye devam edersen askerlik bittiğinde konuşuruz anlayıs bekliyorum" dedi aklıma bin bir türlü şeyler geliyor acaba beni düşündüğü içinmi yoksa konuştugu başka birimi var anlayamıyorum fikrinize çok ihtiyacım var :'(

cnm zamana bırak ara ver sende arama sorma.. ama bekleme onune bak.. oldu sen onu beklıycen o baska kızlarla olucak.. oldu gulum deseydın.. ama tabıkıde askerlıkdede bazı sıkıntılar olabilior. ondan dolayıda öle demıs olabilir. ama sana tavsıyem arama sorma.. o dondugunde mutlaka arıcaktır

Bırakmış...

kötü bir yerde mi askerlik yapıyor? öyleyse normal olabilir

O ne öyle ;
asker psikolojisi..
iş psikolojisi..
İşsizlik, iş stresi psikolojisi..
hasta anne baba psikolojisi..
kıskançlık psikolojisi..
kötü bir çocukluk psikolojisi...
Uğraş uğraş insan doktoralı psikolog olur.
Hep kadın alttan alacak bu psikolojik halleri..
Seven erkek/kadın içinde olduğu ortamda psikoloji tanımaz. Hatta aşk öyle bir büyü ki değdiği hayatı güzelleştirir.
Ben hiç inanmıyorum bu psikoloji geyiklerine.

Sana daha çok ihtiyacı olan bir zamanda sana neden bunu yapıyor biliyor musun?
Askerlik şartları zor canım telefonla konuşacak zamanlarını muhtemelen bulduğu başka biriyle geçirecek
sen bekle askerlik bitince ben ikinizede zaman bulurum yada ondan ayrılırım sen elimin altında dur
benim eşimde Tunceli deydi hatta en kötü ilçesinde sen olmasan ben buralarda duramam derdi yani senin olayın tamamen bahane

Askerliğini nerde yapıyor ona göre yorum yapacağım

Yalan..
Seni düşündüğü falan yok muhtemelen ya birini buldu ya da eski manitası dönüş yaptı.
Erkekler sandığın kadar düşünceli değil üzmek istemiyormuşmuş falan.. Hikaye

evet canım dediğin gibi yapıyorum artık takmamaya çalışıyorum o benim nasibimse elbet gelecek pişman olacagınada adım gibi eminin ama o zaman geldiğinde bu yaşattıklarına pişman edicem

Askerlikte baslayan iliski saglikli bi iliski degildir kusura bakma. Sen askerde diye iyilik yaparsin ama o iyilikler unutuluyor bunu tasamis biri olarak soyluyorum. Sal ipini gitsin hic ugrasma.

bu askerlik psikolojisini bende merak ediyorum gerçekten alt üst mü oluyorlar nasıl yapıyorlar seneye yollayacağız büyük ihtimalle hayırlısıyla. ama şuan konusu geçmiyor askerliğin bakalım neler olacak hayırlısı

evet canım tuncelide

benim eşim uzman çavuş. yüksekova'da görev yaparken benzerini yaşadım. benim bir ayağım çukurda senin da hayatını karartamam, annenin ahını alamam(biz akrabayız annemi çok severdi önceden de), burası bitsin birbirimizin yazısıysak yine birbirimizin oluruz zaten demişti. böyle de oldu, tayini çıktı ve ben onu beklemiştim yeniden başladık (tabi bu arada görüşüyorduk arada).
sonra dedim neden öyle yaptın ikimiz de üzüldük değdi mi diye, yapmasaydım o kadar yıpranırdık ki şimdiki biz olamazdık, ben seni kaybedebilirdim demişti, düşündüm haklıydı...

bu arada kuzenim tunceli'de görev yaparken eşime göre çok rahattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…