kızlar merhaba burada yeniyim bunları anlatmam ne kadar dogru bilmiyorum ama birileriyle konuşmaya içimi dökmeye o kadar ihtiyacım varki derdime çare arıyorum resmen :)
askerde şuan 4 ayı kaldı 4 ayınıda beraber geçirdik zaten ama ilişkimiz iki ay önce başladı gayette iyiydi bir kaç gün önce "ara verelim benim canım çok sıkkın senide etkilemek istemiyorum beni sevmeye devam edersen askerlik bittiğinde konuşuruz anlayıs bekliyorum" dedi aklıma bin bir türlü şeyler geliyor acaba beni düşündüğü içinmi yoksa konuştugu başka birimi var anlayamıyorum fikrinize çok ihtiyacım var :'(
evet canım tuncelidekötü bir yerde mi askerlik yapıyor? öyleyse normal olabilir
Askerliğini nerde yapıyor ona göre yorum yapacağımkızlar merhaba burada yeniyim bunları anlatmam ne kadar dogru bilmiyorum ama birileriyle konuşmaya içimi dökmeye o kadar ihtiyacım varki derdime çare arıyorum resmen :)
askerde şuan 4 ayı kaldı 4 ayınıda beraber geçirdik zaten ama ilişkimiz iki ay önce başladı gayette iyiydi bir kaç gün önce "ara verelim benim canım çok sıkkın senide etkilemek istemiyorum beni sevmeye devam edersen askerlik bittiğinde konuşuruz anlayıs bekliyorum" dedi aklıma bin bir türlü şeyler geliyor acaba beni düşündüğü içinmi yoksa konuştugu başka birimi var anlayamıyorum fikrinize çok ihtiyacım var :'(
evet canım dediğin gibi yapıyorum artık takmamaya çalışıyorumcnm zamana bırak ara ver sende arama sorma.. ama bekleme onune bak.. oldu sen onu beklıycen o baska kızlarla olucak.. oldu gulum deseydın.. ama tabıkıde askerlıkdede bazı sıkıntılar olabilior. ondan dolayıda öle demıs olabilir. ama sana tavsıyem arama sorma.. o dondugunde mutlaka arıcaktır
evet canım tuncelide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?