• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker sevdiğim.. bi bakar mısınız

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Kızlar sevdiğim oğlanın acemilik bitti ve bilecige usta birliği çıktı. Onu çok özleyeceğim :( sizinde esiniz veya sevgiliniz bilecik te yaptı mi. Dağıtım oluyor muş tekrar. Bilgisi olan var mi. Neler yaşadınız?

Canim $öyle olucak okudugum ve sevgilimin anlattigi kadariyla
Simdi senin sevdigin bilecik`e gidicek ve orda kura cekicek kurada ilceyede verebilirler merkezede cikabilir .
Bilecik hakkinda pek bisi bilmiyorum
Korkulacak bisiy olmayacak allahin izniyle
Görevi de belli olucak tabiki bu kuradan sonra cesitli görevler var kantincide olabilir, söför de hayirlisi olsun simdiden :KK69:

Ayy asker beklemek zor bi surec cok hassas oluyolar surekli destek olman moral vermen gerek birde telefonda konussan bile yinede mektup at orda mektup almak cok baska oluyormus ben sevgilimi 15 ay bekledim hemde doguda komando olarak yapti bende onla birlikte yuregim agzimda bekledim sonra gelince 1 ay icinde hizlica evlendik suan kendisi 7 yillik kocam 2 kizimin babasi:)

Canim $öyle olucak okudugum ve sevgilimin anlattigi kadariyla
Simdi senin sevdigin bilecik`e gidicek ve orda kura cekicek kurada ilceyede verebilirler merkezede cikabilir .
Bilecik hakkinda pek bisi bilmiyorum
Korkulacak bisiy olmayacak allahin izniyle
Görevi de belli olucak tabiki bu kuradan sonra cesitli görevler var kantincide olabilir, söför de hayirlisi olsun simdiden :KK69:
Canım zaten acemi birliğin de şoför seçildi. Öyle gitti su an

Ayy asker beklemek zor bi surec cok hassas oluyolar surekli destek olman moral vermen gerek birde telefonda konussan bile yinede mektup at orda mektup almak cok baska oluyormus ben sevgilimi 15 ay bekledim hemde doguda komando olarak yapti bende onla birlikte yuregim agzimda bekledim sonra gelince 1 ay icinde hizlica evlendik suan kendisi 7 yillik kocam 2 kizimin babasi:)
Ayy daim mutlu olursunuz inşallah. Hayırlısı bizim de

Kaderde ne varsa o hangi şehire gittiğinin pekte önemi yok
Ben 15 ay asker yolu bekledim Hakkari'den..

Kızlar sevdiğim oğlanın acemilik bitti ve bilecige usta birliği çıktı. Onu çok özleyeceğim :KK43: sizinde esiniz veya sevgiliniz bilecik te yaptı mi. Dağıtım oluyor muş tekrar. Bilgisi olan var mi. Neler yaşadınız?
Bilgim yok ama endişelenmeyin doğu Anadolu Yada güneyDoğu olsaydı yüreğin ağzında beklerdin şükret canım tez zamanda kavuşmaniz dileğiyle. ..

Şimdi tanımıyorum sevgilinizi ama bir kere güzel yer Bilecik.
Tanımasam da o da kuzum benim. Asker eşiyim. Burada erlere börek, kurabiye, tatlı yapar eşimle yollarım. Önce Allah'a, sonra komutanlara, sonra da bize emanetler. İnanıyorum ki her yerde vardır benim gibi onları düşünen.
Tüm kuzular sağ salim sevdiklerine kavuşsunlar inş.

Kaderde ne varsa o hangi şehire gittiğinin pekte önemi yok
Ben 15 ay asker yolu bekledim Hakkari'den..
Artık var bence be canım doğudan sürekli kötü haberler ailelerin yürekleri ağzında tabi neyin ne zaman nerde olacağı belli olmaz ama bilecik sakin bi yer

Artık var bence be canım doğudan sürekli kötü haberler ailelerin yürekleri ağzında tabi neyin ne zaman nerde olacağı belli olmaz ama bilecik sakin bi yer
Doğu her zaman riskliydi
Ama ecel tarihi değişmez bilirsin
Şimdi işler daha karışık ama Bilecik'ten dağıtım oluyosa olur yani bizimde ikinci dağıtımla gitti..

Şimdi tanımıyorum sevgilinizi ama bir kere güzel yer Bilecik.
Tanımasam da o da kuzum benim. Asker eşiyim. Burada erlere börek, kurabiye, tatlı yapar eşimle yollarım. Önce Allah'a, sonra komutanlara, sonra da bize emanetler. İnanıyorum ki her yerde vardır benim gibi onları düşünen.
Tüm kuzular sağ salim sevdiklerine kavuşsunlar inş.
İnşallah ablacım. Sen bilecik de misin

Bileciği bilmiyorum ama Allah tez zamanda sağ salim kavuşturur umarım. Çok zorlu bir süreç size de sabır dilerim.

Ben bilecikliyim abim de bilecikte askeriyede doktordu baya kalmisligim var lojmanlarda ama duydugum kadariyla bilecik ve boluda askerlik zordur daha dogrusu biraz daha agir egitim acisindan onun disinda gayet olaysiz rahat kucucuk bi yer o bakimdan korkun olmasin benim gordugum ve tanidigim kadariyla askerlerin de keyfi yerindeydi :) Allah hayırlısıyla bitirp gelmesini nasip etsin insallah

Back
X