- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Çok uzun süredir tanıştığım bir arkadaşımla 1 ay öncesinde instagramdan konuşmaya başladık çok ilgiliydi askerde olmasına ragmen okadar iyi geldik ki birbirimize işim çok ısındı kendisi şuan askerde 45 gün fln kaldı gelmemize iki hafta önce bana benimle sevgili olmak istediğini söyledi ben kibarca daha erken oldugunu söyleyerek reddettim. Ama baktım herşey iyi gidiyo ve 4 gün önce sevgili olduk. Ama geçen hafta askerdeki görevi değişti ve yoğun biyere verdiler biliyorum çpk yoğun gerçekten sosyal medyaya bile giremiyo benimle de hiç ilgilenemiyo doğal olarak çok az uyuyo yani alıştıgımız düzen bozuldu bu konuyu açıp trip attıgımda haklısın özür dilerim ama ben kendimle bile ilgilenemiyorum bu aralar dedi onu da anlıyorum ama konuştuğumuz kısıtlı zamanlarda da çok ilgisiz yani sürekli kendi asker sorunlarını anlatıyo benimle pek ilgilenmiyo bunaldım ve üzüldüm 45 gün daha aynı yerde kalcak zaten doğuda çarşı izni de yok yegeni ameliyat olcak izin istemiş kimse yok diye izin vermemişler
Şuan benim beklentilerimi karşılamıyo ve benim içimden de konuşmak gelmiyo bşkere hevesim kırıldı ama 1 hafta oncesine kadar herşey çok iyiydi sizce ne yapmalıyım ?
Şuan benim beklentilerimi karşılamıyo ve benim içimden de konuşmak gelmiyo bşkere hevesim kırıldı ama 1 hafta oncesine kadar herşey çok iyiydi sizce ne yapmalıyım ?