• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker sevgili ?

Biri 6 ay, biri bedelli olmak üzere 2 defa askerlik bekledim ve derdinizi hiç anlamadım.
Boş zamanı olsa bile kafasına göre telefonu çıkarıp keyif yapamaz. Eski model tuşlu telefonlar yasak değil ama yine de göstere göstere takılamaz telefonla.
Bir de çay işine bakıyormuş, etrafında rütbeliler varsa sürekli, o telefona elini atamaz.

Yüz yüze gelmeden nasıl sevgili oluyorsunuz onu da anlamadım.
"4 gün önce sevgili olduk" diyorsunuz ya, nasıl oldunuz, "hadi sevgili olalım" mı diyorsunuz?
"Benimle çıkar mısın" efsanesi geri döndü de benim mi haberim yok?

Erkekler askerdeyken psikolojik olarak kötü oluyorlar benim arkadaşımın sevgilisi yapmadığını bırakmazdı kıza karışırdı sürekli kontrol ederdi. Arkadaşlarının sevgilileri terk edince terk edilme korkusu oluyor
Valla ben 15 ay bekledim beni benden aldı askerlik dönemi nişanlıydım migren hastası oldum o dönemde hiç de diyemedim benimle ilgilenmiyon diye(hoş fırsat vermedi ama ) trip atamadım ağzımı açamadım devresinin nişanlısı terk etti diye benim burnumdan getirmişti eşim

Çok uzun süredir tanıştığım bir arkadaşımla 1 ay öncesinde instagramdan konuşmaya başladık çok ilgiliydi askerde olmasına ragmen okadar iyi geldik ki birbirimize işim çok ısındı kendisi şuan askerde 45 gün fln kaldı gelmemize iki hafta önce bana benimle sevgili olmak istediğini söyledi ben kibarca daha erken oldugunu söyleyerek reddettim. Ama baktım herşey iyi gidiyo ve 4 gün önce sevgili olduk. Ama geçen hafta askerdeki görevi değişti ve yoğun biyere verdiler biliyorum çpk yoğun gerçekten sosyal medyaya bile giremiyo benimle de hiç ilgilenemiyo doğal olarak çok az uyuyo yani alıştıgımız düzen bozuldu bu konuyu açıp trip attıgımda haklısın özür dilerim ama ben kendimle bile ilgilenemiyorum bu aralar dedi onu da anlıyorum ama konuştuğumuz kısıtlı zamanlarda da çok ilgisiz yani sürekli kendi asker sorunlarını anlatıyo benimle pek ilgilenmiyo bunaldım ve üzüldüm 45 gün daha aynı yerde kalcak zaten doğuda çarşı izni de yok yegeni ameliyat olcak izin istemiş kimse yok diye izin vermemişler
Şuan benim beklentilerimi karşılamıyo ve benim içimden de konuşmak gelmiyo bşkere hevesim kırıldı ama 1 hafta oncesine kadar herşey çok iyiydi sizce ne yapmalıyım ?

Bence sorun olcak bişey yok ya anlayışla karşıla ya da içinde bişey yoksa bırak ne diyelim

Sevginiz yok madem neden sevgiliniz? Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama askerdeki insan size ilgi göstermedi diye trip attığınıza göre daha olgunlaşmamışsınız. Memnun değilseniz ayrılırsınız bizim veya hayatınızdaki erkeğin yapabileceği bir şey yok. Askeriyenin kuralları belli ve o kurallara uymak zorunda. Psikolojik ve fiziksel yorgunluğu da ekleyin üstüne. Bir hafta ilgi görmeyince dayanamadığınız dahası sevmediğiniz adamla birlikteliğinize devam etmeyin bence

Yıllar öncesinden tanışıyoruz ama yeni flört olarak konuşmaya başladık kuzenimin arkadaşıydı pek bi samimiyetim yoktu. Sevgim yok çünkü 1 aydır konuşuyoruz
Konu cok çelişkili ya acaba çocuk cidden var mı
Bı sevgim yok yazmış
Bı önceden tanışıyordum
Bı askerdeyken tanıştım
Bunları belirten üyelere de cevap verilmemiş asfgsjs
Cevap piliss🤪

Bende asker bekledim daha önce bi telefon etsinde bi resim atsın da görüyüm diye beklerdim ama onunla aramızda yılların verdiği bi bağ vardı ben burda sevgimden bahsetmedim zaten bi sevgimde yok sadece nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum
Hem sevgilim diyip hem sevgim yok diyorsunuz ?

Ben 1 bucuk ay beklerim ama bu adam dönünce nasıl olur ben onu bilmiyorum. Evet çok zor herşey ama ilk tanıştığımız da askerdeydi. Yani ozaman boş olduğu için çok ilgi gösteriyodu ama şuan yoğun ve konuşmuyo doğru duzgun mesela gün içinde ailesini arıyo beni aramıyo ozaman ben onun için boş olduğunda sohbet etceği biri olmuyomuyum

Bacım yanlış hatırladın o zaman ne diyim kolay gelsin asdgjkg

Yıllar öncesinden tanışıyoruz ama yeni flört olarak konuşmaya başladık kuzenimin arkadaşıydı pek bi samimiyetim yoktu. Sevgim yok çünkü 1 aydır konuşuyoruz

Çok uzun süredir tanıştığım bir arkadaşımla 1 ay öncesinde instagramdan konuşmaya başladık çok ilgiliydi askerde olmasına ragmen okadar iyi geldik ki birbirimize işim çok ısındı kendisi şuan askerde 45 gün fln kaldı gelmemize iki hafta önce bana benimle sevgili olmak istediğini söyledi ben kibarca daha erken oldugunu söyleyerek reddettim. Ama baktım herşey iyi gidiyo ve 4 gün önce sevgili olduk. Ama geçen hafta askerdeki görevi değişti ve yoğun biyere verdiler biliyorum çpk yoğun gerçekten sosyal medyaya bile giremiyo benimle de hiç ilgilenemiyo doğal olarak çok az uyuyo yani alıştıgımız düzen bozuldu bu konuyu açıp trip attıgımda haklısın özür dilerim ama ben kendimle bile ilgilenemiyorum bu aralar dedi onu da anlıyorum ama konuştuğumuz kısıtlı zamanlarda da çok ilgisiz yani sürekli kendi asker sorunlarını anlatıyo benimle pek ilgilenmiyo bunaldım ve üzüldüm 45 gün daha aynı yerde kalcak zaten doğuda çarşı izni de yok yegeni ameliyat olcak izin istemiş kimse yok diye izin vermemişler
Şuan benim beklentilerimi karşılamıyo ve benim içimden de konuşmak gelmiyo bşkere hevesim kırıldı ama 1 hafta oncesine kadar herşey çok iyiydi sizce ne yapmalıyım ?
Çok normal orda o kadar bunalıp sıkıntı cekerken ne ilgisi bekliyorsunuz anlamadim. Kaldi ki gecici bir sure bu 45 gun aylar yillar degil yani. Bu tur seyleri ne diye sorun eder insanlar anlayamadım gitti.Hayat müşterek her zaman güllük gülistanlık aynı düzeninde gitmez.

Eski konularınıza da baktım aşk olaylarına çok kafa yoruyorsunuz başka işiniz derdiniz yok mu 😂 konuya gelince bence ayrılın.

Bende asker bekliyorum. Karakolun ankesörlüsünden akşam ne kadar konuşabilirsek o kadar konuşuyoruz. Yeri geliyor 2-3 gün konuşamadığımız oluyor. Canı sağolsun mühim değil. İlgi beklemek için yanlış bir zamanı ve insanı seçmişsiniz bence. Şuan ilgiye desteğe ihtiyacı olan kişi sevgiliniz. Keşke gelmesini bekleseydiniz de sonra adı konulsaydı bir şeylerin.

Back
X