Bende aldım 2010 ajanda 26 şubattan başlayacağım yazmaya gelene kadar ne hissettiysem.
sonuçta o ordayken herşei anlatamıyosun.
Dert eder aklı kalır diye bende yazıcam. Aralara resimlerimi koyarım güzel bir sürpriz olur diye düşünüyorum.
Şimdi Şafak Güzelleri bölümünde gün sayıyoruz.
Gelince de Evlilik Hazırlığı topiğinden çıkmayız heralde di mi kızlar :1rolleyes:
5+3 :)
5 yıldır tanışıyoruz 3 yıldır birlikteyiz canım.
Liseden sıra arkadaşım :)
Şimdi şafak kağıdı hazırlıyorum isimlerimizin yazdığı söylemicem ona ona yazdığım günlüğün içine koyucam :)
Amin canım amin ilk ve son olur inşallah turkbayragiayyy ne güzel canım allah başka ayrılıklar vermesin tatlım
Bu akşam saat 22.00 da otobüse binicek canım :gitme:kıss gitti mi senin kii =))))
Amin canım amin ilk ve son olur inşallah turkbayragi
Bu akşam saat 22.00 da otobüse binicek canım :gitme:
inşallah dediğin gibi kolay olur canım içimi açtın vallahi :1hug:Hadi allah kavuştursunn ozamn canım ama merak etmee 460'lar çabucak geçiyo valla ben bişey anlamadım açıkcasıı
1ay sonra yemin töreninden sonra 2 gün evci izni var, gelebiliyo yanına
1,5 ay sonrada dağıtım izinine geliyoo zaten 7 gün yanında
İlk 3-4 başta gidiyo zaten askere gitmeden önce 460'lar bölece bitiyo zemuszemus çabucak
Benim günlüğüm mektuplarımdı kaydirigubbakcemile3 Her gün mektup yazar, gün aşırı postalardım. Çocukta hiç bir haberden, duygularımdan eksik kalmazdı.
kızlar benim şafağım bugün bitti inşallah ama ne günlük tuttum ne başka bişey gelincede nolucak b,lmiom herşey istediğim gibi olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?