• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker sevgilileri

esmerimm

herşey yolunda..
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2006
399
0
96
33
Zonguldak
ee tamam 15 ay gecicek ama 15 ay dan sonra nolucak.. yani sevgiliniz askerden geldikden sonra en cok ne olmasını ister ogünleri yaşamak... mesela ben gittiği günden itibaren bi ajanda tutuorum. o sadece sevdiğimin askerdeyken neler yaptıgını,izindeyken neler yaptıgımızı duygularım düşüncelerim yane herşeyyy onunla ilgili gün tarihleriyle beraber haberi var yaptıgından ve cok sevindi gelince okurum diyor siz neler yapıyorsunuz veya neler yaparsınız ?? yardımcı olalım kızlar :) ne olursa olsun seviorum seni askerim 89/3 bayburt turkbayragiturkbayragizemuszemus

bende günlük tutuorum her dakikanmı her saatimi yazıyorum ggüzel bişey günlük tutmak yarında mektubumu yollucam askerime resimlerimle süprüz olcak doğum günü suprizi:roflol:

Bende aldım 2010 ajanda 26 şubattan başlayacağım yazmaya gelene kadar ne hissettiysem.
sonuçta o ordayken herşei anlatamıyosun.
Dert eder aklı kalır diye bende yazıcam. Aralara resimlerimi koyarım güzel bir sürpriz olur diye düşünüyorum.
Şimdi Şafak Güzelleri bölümünde gün sayıyoruz.
Gelince de Evlilik Hazırlığı topiğinden çıkmayız heralde di mi kızlar :1rolleyes:

Bende aldım 2010 ajanda 26 şubattan başlayacağım yazmaya gelene kadar ne hissettiysem.
sonuçta o ordayken herşei anlatamıyosun.
Dert eder aklı kalır diye bende yazıcam. Aralara resimlerimi koyarım güzel bir sürpriz olur diye düşünüyorum.
Şimdi Şafak Güzelleri bölümünde gün sayıyoruz.
Gelince de Evlilik Hazırlığı topiğinden çıkmayız heralde di mi kızlar :1rolleyes:

ewet canım aynısını bnde yapıorum inş. canım ne kadarlık ilişkiniz var canım

sanırım şu ajanda işini herkes yapıyo kızlar ben de tutuyorum gercekten hos bi anı olarak kalacak.daha değişik fikirleri olan varsa paylassınlar da biz de yapalımopuyorumnanaktan

Şimdi şafak kağıdı hazırlıyorum isimlerimizin yazdığı söylemicem ona ona yazdığım günlüğün içine koyucam :)

Amin canım amin ilk ve son olur inşallah turkbayragi

Bu akşam saat 22.00 da otobüse binicek canım :gitme:

Hadi allah kavuştursunn ozamn canım ama merak etmee 460'lar çabucak geçiyo valla ben bişey anlamadım açıkcasıı

1ay sonra yemin töreninden sonra 2 gün evci izni var, gelebiliyo yanına
1,5 ay sonrada dağıtım izinine geliyoo zaten 7 gün yanında
İlk 3-4 başta gidiyo zaten askere gitmeden önce 460'lar bölece bitiyo zemuszemus çabucak

Benim günlüğüm mektuplarımdı kaydirigubbakcemile3 Her gün mektup yazar, gün aşırı postalardım. Çocukta hiç bir haberden, duygularımdan eksik kalmazdı.

Hadi allah kavuştursunn ozamn canım ama merak etmee 460'lar çabucak geçiyo valla ben bişey anlamadım açıkcasıı

1ay sonra yemin töreninden sonra 2 gün evci izni var, gelebiliyo yanına
1,5 ay sonrada dağıtım izinine geliyoo zaten 7 gün yanında
İlk 3-4 başta gidiyo zaten askere gitmeden önce 460'lar bölece bitiyo zemuszemus çabucak
inşallah dediğin gibi kolay olur canım içimi açtın vallahi :1hug:

Benim günlüğüm mektuplarımdı kaydirigubbakcemile3 Her gün mektup yazar, gün aşırı postalardım. Çocukta hiç bir haberden, duygularımdan eksik kalmazdı.

yok komutanlar mektupları okuyor diye çok özel mektup yazma diyo bende çok istiyorum. şöyle bir çözüm bulduk.
Ben kargoyla göndereceğim. O da çarşı iznine çıktığında kargo şubesinden alacak. Aynı şekilde o da bana böyle gönderecek nasıl iyi yol bulmuş muyuz kaydirigubbakcemile2

ajandaaa yazmayaaaaa devammmmmm (: izine geldiğinde okudu begendi oda bişeyler ekledi :D şimdikk gene bende ajanda sn olarak benım doldurmam lazım geleseye kadar bittiicekk :D şafak oldu 83 artıkk yavass yavasss sayfalar biter :D azz kaldıı zaten

kızlar benim şafağım bugün bitti inşallah ama ne günlük tuttum ne başka bişey gelincede nolucak b,lmiom herşey istediğim gibi olur umarım

Back
X