Asker sevgilimle birbirimizi anlamadık, bitti

kbrakara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
15
1
1
İzne gelmeden önce kavgalıydık. Geldi her şey güzeldi. Mesafe ilişkisi bizimki. Ailem bilmediği için hep o geliyo, ben tutucu ailenin bir kızıyım, o yüzden gidemedim hiç. Ama bunu ilişki başında belirttim, ben gelemem bu iş olmaz diye, kabul etti ikna etti beni. 7 aydır sevgiliyiz... Yanımdan ayrıldıktan sonra arayıp sormamaya başladı 3-4 gün. Kavga ettik, sonra düzeldi derken bana sen neden hiç gelmiyosun, evdekiler ciddi düşünse gelir diyormuş filan aklı karışmış, göze alacak kadar sevmiyomuşum da öyle şeyler söyledi. Askerdeyken de çok düşünmüş ve bu hale gelmiş. Ben de bu zamana kadar sevgimi anlamadıysan ve zor izin aldığımı en iyi bilenlerden olmana rağmen bana bunu nasıl sorarsın dedim. Yazdım yazdım, ben benim sevgimi sorgulayan bir adamla yapamayacağımı vs vs. söyledim. Bir daha arayıp sorma beni dedim. O da aramadı ve sormadı. Bir gün geçti aradan. Bu 2. gün hala bir mesaj atmadı. Hata mı ettim bilmiyorum ama başta söylememiş olsam ve kabul etmemiş olsa, bana güzel bir dille anlatsa asla böyle tepki vermezdim... Şu an izinde hala, askerde hep yazardı, yanıma geldi gitti değişti...

Bence sen doğrusunu yapmışsın.
Onun gönlünü edicem diye yanına gitmeye filan çalışma.
Mutlaka arıcak seni.ama ben senınle ciddi düşündüğünden şüpeliyim.senın durumunu bılıyor anlayışlı olması lazım.sen gelemıyosun ben gelırım askerlık bıtene kadar boyle devam ederız demezı lazım.seven insan anlayışlı olur bunu unutma.işi yokuşa sürüyosada boşver gıtsın.istemeyen zaten herşeye bahane bulur ve orta yolu bulmaya çalışmaz.

Bence sen doğrusunu yapmışsın.
Onun gönlünü edicem diye yanına gitmeye filan çalışma.
Mutlaka arıcak seni.ama ben senınle ciddi düşündüğünden şüpeliyim.senın durumunu bılıyor anlayışlı olması lazım.sen gelemıyosun ben gelırım askerlık bıtene kadar boyle devam ederız demezı lazım.seven insan anlayışlı olur bunu unutma.işi yokuşa sürüyosada boşver gıtsın.istemeyen zaten herşeye bahane bulur ve orta yolu bulmaya çalışmaz.

Evet arayacağını biliyorum ama izin bittikten sonra yalnız kalınca olacağını düşünüyorum. Ben de çok inanmıştım da artık inanmıyorum, ailesi de biliyordu, herkes biliyordu aslında ama öyle bir laf olmuş, arkamda durması gerekirdi diye düşünüyorum. Yanına gitmeyi düşünmüyorum yazmayı bile düşünmüyorum yazarsa, eğer dayanabilirsem... Benimle güzelce konuşsaydı çözümü olacak bir şeydi ama yapmadı.

Evet arayacağını biliyorum ama izin bittikten sonra yalnız kalınca olacağını düşünüyorum. Ben de çok inanmıştım da artık inanmıyorum, ailesi de biliyordu, herkes biliyordu aslında ama öyle bir laf olmuş, arkamda durması gerekirdi diye düşünüyorum. Yanına gitmeyi düşünmüyorum yazmayı bile düşünmüyorum yazarsa, eğer dayanabilirsem... Benimle güzelce konuşsaydı çözümü olacak bir şeydi ama yapmadı.
Boyle zamanlarda sessız kalıp olanı uzaktan izlemek seın ıcın daha dogru olacaktır.fevrı davranmak hataya sebeb oluyo.hakkında hayırlısı olsun

Boyle zamanlarda sessız kalıp olanı uzaktan izlemek seın ıcın daha dogru olacaktır.fevrı davranmak hataya sebeb oluyo.hakkında hayırlısı olsun

Evet fevri davranmak da istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Bir şey diyemem zaten şu an. Kafam karışık benim de. Hayırlısı olsun aynen

Back
X