Asker sevgilisi nişanlısı eşi olann

Kacinkurrasii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2018
453
454
103
29
Merhaba kızlar. Benim nişanlım 1 kasımda askere gitti bilmiyorum bana mi öyle geliyor ama uzaklaştı sanki benden :( her gün mutlaka mesaj atar arar ama istekli yapmıyor gibi mesajda ben bi şey desem sadece cevap verir geçer muhabbet etmek istemiyor sanki bi kaç kere benden uzaklaştın falan demiştim kızmıştı böyle yaparak beni üzüyorsun falan demişti sevgisinden gram şüphem yok ama sadece askerde diye mi böyle bazıları daha da bağlandı falan demişler mesela ama benimki öyle değil ya da bana mi öyle geliyor çıldıracağım bu yüzden hep ağlıyorum :(

Hayır sana öyle geliyor kuruntu yapma bence.
Benim eşim bir ay önce bedelli askerlik yaptı yapti 20 gün ben bile aynısını düşünmedim değil mesajlarıma cevap vermiyordu geç yazıyordu ya da kısa kısa cevaplar veriyordu Ben de ilk başlarda biraz alınmıştım ama sonra bana açıklamasını yaptı sürekli telefonu elime alamıyorum erkenden yatıyorum falan diye Sonra hak verdim adama 😊

Hayır sana öyle geliyor kuruntu yapma bence.
Benim eşim bir ay önce bedelli askerlik yaptı yapti 20 gün ben bile aynısını düşünmedim değil mesajlarıma cevap vermiyordu geç yazıyordu ya da kısa kısa cevaplar veriyordu Ben de ilk başlarda biraz alınmıştım ama sonra bana açıklamasını yaptı sürekli telefonu elime alamıyorum erkenden yatıyorum falan diye Sonra hak verdim adama 😊
Ben de zaten şimdi çok üstüne gitmiyorum neden şunu bunu yaptın diyemiyorum ama gelince hepsinin hesabını sormak istiyorum 😂 benimki gideli 58 gün oldu daha😢

Bence sen kuruntu yapıyorsun benimde sevgilim askerde inşallah nisanın başında gelecek belkide seni özledigi için özlemini bu şekilde belli ediyor ola bilir

Benim nişanlım askerdeyken tam tersi bana daha ilgiliydi. Tabi şartlardan dolayı günde maksimum 10 dakika konuşabilirdik ama çok da tatlı olurdu. Arada elbette küsüştüğümüz vakitlerde oldu ama bulunduğu ortamı göz önünde bulundurarak daha anlayışlı oldum. Ki 1 yıl kolay değildi..

Kendisi bahsederdi arkadaşlarının sevgililerinden ayrıldığını. Neden diye sorduğumda etkileniyorlar buradan her şeyden uzak kalmak istiyorlar bazen diyordu. Bazıları ailesini bile hiç aramıyor hatta diyordu. Empati yaparsak eğer, biz de öyle bir ortamda olsak daralır bunalırdık kimseyle konuşmak istemeyebilirdik sanki. Kendini sıkıp üzme lütfen, emin ol geldiğinde daha güzel olacak. Daha da olgunlaşmış geliyorlar. Emin ol senden uzaklaşmıyor.. Daha anlayışlı ve sakin ol yeter. Akışına bırak. Allah tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallah💛

Ben de zaten şimdi çok üstüne gitmiyorum neden şunu bunu yaptın diyemiyorum ama gelince hepsinin hesabını sormak istiyorum 😂 benimki gideli 58 gün oldu daha😢
Eşimin 1 sene askerliğini 6 ay da komando eğitimini bekledim eğitimdeyken hamileydim üstelik. Ama hiç bu kadar alınganlık yapmadım. Çünkü bazı şeyleri bile bile yapıyoruz. Askere gideceğini bilerek nişanlanmışsınız ve buna razı olmak zorundasınız. Bence hiç alınganlık kuruntu falan yapmadan bitirip gelmesini bekleyin. Böyle şeyler tamamen sabır işi. Allah sabrını geniş eylesin tez zamanda kavuşursun inşallah.

Bedelli mi yapıyor 6 ay mı? Normalde benim üç gün hiç aramasam MSj atmasam farkına varmayacak olan kocam askerde her gün arıyordu o da sıkıntıdan yani yoksa aramayı msj atmayı sevdiğinden değii:olamaz:

ama eşim askerdeyken iki asker intihar etmişti mesela.. yani herkes için her bünye için farklı bir durum zor bir ortam o yüzden anlayış gösterseniz daha iyi olur.. eşimin koğuşu çok kalabalıktı 400 kişi miydi neydi yani ben olsam çıldırırdım açıkçası

Benim nişanlım askerdeyken tam tersi bana daha ilgiliydi. Tabi şartlardan dolayı günde maksimum 10 dakika konuşabilirdik ama çok da tatlı olurdu. Arada elbette küsüştüğümüz vakitlerde oldu ama bulunduğu ortamı göz önünde bulundurarak daha anlayışlı oldum. Ki 1 yıl kolay değildi..

Kendisi bahsederdi arkadaşlarının sevgililerinden ayrıldığını. Neden diye sorduğumda etkileniyorlar buradan her şeyden uzak kalmak istiyorlar bazen diyordu. Bazıları ailesini bile hiç aramıyor hatta diyordu. Empati yaparsak eğer, biz de öyle bir ortamda olsak daralır bunalırdık kimseyle konuşmak istemeyebilirdik sanki. Kendini sıkıp üzme lütfen, emin ol geldiğinde daha güzel olacak. Daha da olgunlaşmış geliyorlar. Emin ol senden uzaklaşmıyor.. Daha anlayışlı ve sakin ol yeter. Akışına bırak. Allah tüm bekleyenleri hayırlısıyla kavuştursun inşallah💛
Zaten ona çok fazla belli etmiyorum bu durumu şimdi normalden daha sabırlı ve anlayışlı olduğumu düşünüyorum ama çok özlüyorum işte :( yeri geliyor benimki de çok ilgili ama bazense soğuk gibi ne düşüneyim şaşırdım açıkçası :) Bu günlerde geçecek inşallah

Bedelli mi yapıyor 6 ay mı? Normalde benim üç gün hiç aramasam MSj atmasam farkına varmayacak olan kocam askerde her gün arıyordu o da sıkıntıdan yani yoksa aramayı msj atmayı sevdiğinden değii:olamaz:

ama eşim askerdeyken iki asker intihar etmişti mesela.. yani herkes için her bünye için farklı bir durum zor bir ortam o yüzden anlayış gösterseniz daha iyi olur.. eşimin koğuşu çok kalabalıktı 400 kişi miydi neydi yani ben olsam çıldırırdım açıkçası
Evet onların yerinde olsak daha kötü olurdu belki anlayabiliyorum onu da ama bu düşüncelerden de kendimi alikoyamiyorum 😂

Merhaba kızlar. Benim nişanlım 1 kasımda askere gitti bilmiyorum bana mi öyle geliyor ama uzaklaştı sanki benden :KK43: her gün mutlaka mesaj atar arar ama istekli yapmıyor gibi mesajda ben bi şey desem sadece cevap verir geçer muhabbet etmek istemiyor sanki bi kaç kere benden uzaklaştın falan demiştim kızmıştı böyle yaparak beni üzüyorsun falan demişti sevgisinden gram şüphem yok ama sadece askerde diye mi böyle bazıları daha da bağlandı falan demişler mesela ama benimki öyle değil ya da bana mi öyle geliyor çıldıracağım bu yüzden hep ağlıyorum :KK43:
Canım biz eşimle sevgiliyken askerdeydi. Bir yıl bekledim. Sonra evlendik. Şimdi yine askerde.Jandarma olacak. 6 ay eğitimden 2 ay kaldı. Yani demem o ki bazı şeyleri zamana bırakmalısın.Bende aynı şeyleri yaşayarak geldim buralara.Fakat eşim o zaman da arıyordu, yazıyordu. Şimdi mesleği olacağı için daha da yoğun. Ama eşim her gece mutlaka yine arıyor. Tuvaletten bile olsa. Yani demem o ki seni seven ne yapar eder mutlaka sana ulaşır.Ya orda bir sürü erkeğin içinde psikolojik baskı ile hepsi aynı oluyor. Üstler azarlıyor falan. Zor yani.Bekle sabret. Her şey gönlünce olsun.

O zaman usturuplu yorum yapin lütfen ne çekiyorum bilmiyosunuz ama yargilamaya bayiliyorsunuz ben sadece o anda çok güçsüz kaldım ve buraya yazmak istedim sağolsun bazı kizlarda bana yardimci oldu her dakika çıldırmış durumda zaten değilim
Yaptım zaten adam asker kimbılır amma yoruluyor baska seylere mı cıldırsanız dedım neresı usturupsuz?

Merhaba kızlar. Benim nişanlım 1 kasımda askere gitti bilmiyorum bana mi öyle geliyor ama uzaklaştı sanki benden :KK43: her gün mutlaka mesaj atar arar ama istekli yapmıyor gibi mesajda ben bi şey desem sadece cevap verir geçer muhabbet etmek istemiyor sanki bi kaç kere benden uzaklaştın falan demiştim kızmıştı böyle yaparak beni üzüyorsun falan demişti sevgisinden gram şüphem yok ama sadece askerde diye mi böyle bazıları daha da bağlandı falan demişler mesela ama benimki öyle değil ya da bana mi öyle geliyor çıldıracağım bu yüzden hep ağlıyorum :KK43:
Askerlik çok zor emir komuta altında sürekli ve büyük olasılıkla psikolojisi darmadağın olmuştur. Benim sevgilimde kasımda gitti ve hudutçu ama gitmeden önce bir hafta yanıma geldi öyle gitti yani aşk tazelemiş gibi gün geçtikçe daha çok bağlanıyor. Davranışları değişti mi evet daha farklı sanki ruhen yıprandığı belli ve ne kadar belli etmemeye çalışsa da o kadar erkekle muhattap olmak onu biraz sertleştirdi.

Back
X