Asker sevgilisi nişanlısı eşi olann

Canım biz eşimle sevgiliyken askerdeydi. Bir yıl bekledim. Sonra evlendik. Şimdi yine askerde.Jandarma olacak. 6 ay eğitimden 2 ay kaldı. Yani demem o ki bazı şeyleri zamana bırakmalısın.Bende aynı şeyleri yaşayarak geldim buralara.Fakat eşim o zaman da arıyordu, yazıyordu. Şimdi mesleği olacağı için daha da yoğun. Ama eşim her gece mutlaka yine arıyor. Tuvaletten bile olsa. Yani demem o ki seni seven ne yapar eder mutlaka sana ulaşır.Ya orda bir sürü erkeğin içinde psikolojik baskı ile hepsi aynı oluyor. Üstler azarlıyor falan. Zor yani.Bekle sabret. Her şey gönlünce olsun.
Ben de belirttim zaten çok şükür her gün ariyor mesaj atıyor mutlaka sadece muhabbeti biraz daha azaldı bunu belirtmek istedim 😊

Askerlik çok zor emir komuta altında sürekli ve büyük olasılıkla psikolojisi darmadağın olmuştur. Benim sevgilimde kasımda gitti ve hudutçu ama gitmeden önce bir hafta yanıma geldi öyle gitti yani aşk tazelemiş gibi gün geçtikçe daha çok bağlanıyor. Davranışları değişti mi evet daha farklı sanki ruhen yıprandığı belli ve ne kadar belli etmemeye çalışsa da o kadar erkekle muhattap olmak onu biraz sertleştirdi.
Kesinlikle ruhen çok yiprandi bunu hissedebiliyorum ve uzerine gercekten gitmiyorum göz ardı ediyorum ama ne kadar konuşursak konuşalım doyamıyorum hep daha fazlasını istiyorum bana karşı değişmedi kesinlikle sadece çok sessizleşti benimki de eskiden çok daha fazla sinirlenirdi ☺️

Ben de belirttim zaten çok şükür her gün ariyor mesaj atıyor mutlaka sadece muhabbeti biraz daha azaldı bunu belirtmek istedim 😊
Çok yalnız kalamıyor bundandır belki de. Çünkü ben şuan eşime seni seviyorum deyince gülüyor tamam biliyorum diyor. Sen diyorum bende diyor. Ne sende diyorum. Biliyorsun diyor. 😂Bir sürü erkek var ve utanıyor demeye. Şuan yine aynı. Aynı sohbetler. Psikolojik olarak o kadar erkeğin içinde böyle olmaları normal. Ordan çıkınca eski haline döner merak etme. ☺️☺️☺️

Kesinlikle ruhen çok yiprandi bunu hissedebiliyorum ve uzerine gercekten gitmiyorum göz ardı ediyorum ama ne kadar konuşursak konuşalım doyamıyorum hep daha fazlasını istiyorum bana karşı değişmedi kesinlikle sadece çok sessizleşti benimki de eskiden çok daha fazla sinirlenirdi ☺
Şu an gözlerini ona dikmiş durumdasın semi çok çok iyi anlıyorum günlük işler gezmeler tırıvı kafa yine askerdeki sevgiliye gidiyor. Ben de çok inceliyorum ne oldu bugün nasıl ne durumda ama kendimiz mi kuruntu yapıyoruz ki gururlarına dokunan kötü bir hayat yaşıyorlar sonuçta. Sen bence çok sıkboğaz etme sadece nazik ve güzel davran üstüne düşmeden olur mu

Şu an gözlerini ona dikmiş durumdasın semi çok çok iyi anlıyorum günlük işler gezmeler tırıvı kafa yine askerdeki sevgiliye gidiyor. Ben de çok inceliyorum ne oldu bugün nasıl ne durumda ama kendimiz mi kuruntu yapıyoruz ki gururlarına dokunan kötü bir hayat yaşıyorlar sonuçta. Sen bence çok sıkboğaz etme sadece nazik ve güzel davran üstüne düşmeden olur mu
Çok teşekkür ederim canım benim iyi geldi burayla konuşmak zaten sıkmıyorum onu kendi kendimi sıkıyorum ikimizde tez zamanda kavuşalım inşallah sevdiklerimize🤲🤲🤲😍

Çok yalnız kalamıyor bundandır belki de. Çünkü ben şuan eşime seni seviyorum deyince gülüyor tamam biliyorum diyor. Sen diyorum bende diyor. Ne sende diyorum. Biliyorsun diyor. 😂Bir sürü erkek var ve utanıyor demeye. Şuan yine aynı. Aynı sohbetler. Psikolojik olarak o kadar erkeğin içinde böyle olmaları normal. Ordan çıkınca eski haline döner merak etme. ☺☺☺
Doğru haklısın böyle düşünmemiştim hiç teşekkür ederim sen de tez zamanda kavuş inşallah 🤲😍

Merhaba kızlar. Benim nişanlım 1 kasımda askere gitti bilmiyorum bana mi öyle geliyor ama uzaklaştı sanki benden :KK43: her gün mutlaka mesaj atar arar ama istekli yapmıyor gibi mesajda ben bi şey desem sadece cevap verir geçer muhabbet etmek istemiyor sanki bi kaç kere benden uzaklaştın falan demiştim kızmıştı böyle yaparak beni üzüyorsun falan demişti sevgisinden gram şüphem yok ama sadece askerde diye mi böyle bazıları daha da bağlandı falan demişler mesela ama benimki öyle değil ya da bana mi öyle geliyor çıldıracağım bu yüzden hep ağlıyorum :KK43:
Ben eşimle tanışalı 1-2 ay olmuştu dışarıda topu topu sayılı görüşmüştük.O da kasımda askere gitmişti zaten ketum sessiz biridir her şeyi anlatmayı sevmez bende öyle.O zaman çalışmıyordum sürekli evde yaptığım bir şey yok haliyle anlatıcak bir şey de yok baızları gibi herşeyin en ayrıntısına kadar anlatmayı sevmem eşimde anlatan biri değil bende konusamadığımız için kızıyordum,üzülüyordum.Artık aradığında telefonlarına bile çıkmıyordum mecburiyetten arıyomuş gibi geliyordu napıyosun fln diyoduk kapatıyoduk.Hatta evlenince konuyu açmıştım mecburiyetten mı arıyodun benı dıye alakası yok demişti bana öyle geliyordu ama

Hayatınızdaki insanlardan soğukluk, uzaklık vs hissettiğinizde lütfen bu hislerinizi karşı tarafa “benden mi soğudun?”, “benden neden uzaklastın” gibi sorular sorarak KENDİNİZİ değersizmiş gibi göstermeyin tarafa.
Kendinize değer verin ve sevin. Eğer böyle hisleriniz varsa bunu bu tarz sorular sorarak değil daha güzel bir taktiklerle değerlendirebilirsiniz. Hatta kelime oyunları yaparak, dolaylı yollarla öğrenebilirsiniz.

Onun dısında konu sahibi takılacak bir durum yok sonuçta asker, fazla düsünmemek lazım.

kardeşim asker. 5 dakıkada hazır olmamız gerekıyor diyor.o postallar kemer takmalar traş vs vs. buz gıbı havada ter akıtıyorlar bır yerlerınden . akşam yemek(ıyı) olursa yarı aç yarı tok yatıyorlar.sende trıp atma.

Yat kalk sukret kardesim en iyi 6 aya gelecek, benim esim rutbeli askeri personel 4.5 yillik evliyim 3 yil boyunca esimi goremedim (evlendikten 1 hafta sonra zorunlu yurtdisi gorevine gitti) bu meyanda tek kaldim tek dogurdum tek buyuttum cocugumu. Senden istegim ricam. Sabirli ol senden durumu bin beter olan insanlari dusun esin nisanlin erkek arkadasin her neyin ise ona karsi da musemma goster kolay bi yerde kolay bi durumda degiller.

esim 5 ay askerlik yapti,
askerlik donusu normale donmesi bir yili buldu.

kisiligine bagli olarak askerde olmak cok yipratabiliyor bazi kisileri.

Simdi ben esimin askerligini anlatsam, muhtemelen en kolay askerlik cesitlerinden biridir, adam garnizondan disari bile cikmadi 5 ay, ama yine de cok zordu onun icin, ve dolayli olarak benim icin...

Benim eşimin mesleği asker . O kadar yoğun oluyorlar ki gece gündüz farketmiyor. İşleri çok zor bizim onlara destek olmamız gerekiyo. Senin de sevgiline destek olman lazım dönünce düzelir her şey bitene kadar sabırlı ol

Askerdeyken öyle oluyor ama soğuduğu için değil. Sabahtan akşama kadar yoruluyorlar psikolojik baskı da var. Sivil hayattaki gibi olmaz. Alttan al normal davran aradığı zaman gözünde büyütme bunu

Askerdeyken öyle oluyor ama soğuduğu için değil. Sabahtan akşama kadar yoruluyorlar psikolojik baskı da var. Sivil hayattaki gibi olmaz. Alttan al normal davran aradığı zaman gözünde büyütme bunu
Evet hepiniz o kadar haklısınız ki o orada nasıl sabrediyorsa bende sabretmeliyim eminim soğumamıştır tabiki benden ama tüm gün aklım onda aramasını bekliyorum resmen bazen o kadar yoruluyor ki gece nöbet vs de tuttuğu için beni arayamadan uyuyup kalıyor onu anlıyorum ama içten içe ben de kirildigimla kaliyorum şimdi 4 ay kaldı inşallah tez zamanda geçer bugünler 🥰

Yat kalk sukret kardesim en iyi 6 aya gelecek, benim esim rutbeli askeri personel 4.5 yillik evliyim 3 yil boyunca esimi goremedim (evlendikten 1 hafta sonra zorunlu yurtdisi gorevine gitti) bu meyanda tek kaldim tek dogurdum tek buyuttum cocugumu. Senden istegim ricam. Sabirli ol senden durumu bin beter olan insanlari dusun esin nisanlin erkek arkadasin her neyin ise ona karsi da musemma goster kolay bi yerde kolay bi durumda degiller.
Allah sabirlarin en büyüğünü size versin en zor zamanlarimda asker eşleri ne yapiyor diye düşünürüm zaten hep

Evet hepiniz o kadar haklısınız ki o orada nasıl sabrediyorsa bende sabretmeliyim eminim soğumamıştır tabiki benden ama tüm gün aklım onda aramasını bekliyorum resmen bazen o kadar yoruluyor ki gece nöbet vs de tuttuğu için beni arayamadan uyuyup kalıyor onu anlıyorum ama içten içe ben de kirildigimla kaliyorum şimdi 4 ay kaldı inşallah tez zamanda geçer bugünler 🥰
Kırılacak bir şey yok sen kendi hayatına bak o arayabilirse arar zaten ben asker eşiyim aylarca ayrı kalıyoruz inan bana soğuma yoktur bunlar çok normal. Akışına bırak gerektiği zaman destek ol yeter

Back
X