Hadi yaaa... bende çok heveslendim kargo yollarım diye.. teşekkür ederim bilgin için. Peki mektup dışında nasıl haberleşiyorsunuz telefonla konuşmak kolay oluyor muManisa alaşehirde yapıyor askerliğini.
Kargo falan alınmıyor, hevesleniyordum bende ama göndermedim.
Yalnız mektup gönder askeriye de çok havası oluyormuş mektubu gelenlerin.
Manisada iyi güzel fakat eğitimi çok fazla
Acemide zor konusuluyor, ustada daha rahat. Bide kısa dönem bizim ondan çok kasmıyorlar dediğim gibi eğitimi fazla zaman bulamayacak.Hadi yaaa... bende çok heveslendim kargo yollarım diye.. teşekkür ederim bilgin için. Peki mektup dışında nasıl haberleşiyorsunuz telefonla konuşmak kolay oluyor mu
Inan herşeyi arastirdim sanki askere kendim gidecekmişim gibi:) teşekkür ederim bilgin içinAcemide zor konusuluyor, ustada daha rahat. Bide kısa dönem bizim ondan çok kasmıyorlar dediğim gibi eğitimi fazla zaman bulamayacak.
Botlar ayağını yara yapıyor pudra, ortopedik taban, bot boyası süngeri falan alsın. Biz vazelinde aldık herkesin kulakları yara oldu soğuktan onun olmadı. Pişik kremi aldık pişik olmadı ama diğer herkes pişik
2 çocuk muu maşşallah bizde o günleri görürüz inşallah:) doguya dusmesinden korkuyorum manisada acemilik yapan büyük bi ihtimal kıbrısa düşüyormuş umarım bizimde oyle olur:)Bende bir asker sevgikisiydim telefon oldugu halde moral olsun diye surekli mektup yolladim cok moral olmustu orda psikolojik acidan onu sevdigini beledigini hissettirmek cok onemli kargo konusunda bilgim yok onu beklerken cok zor gecmisti doguda yapti suan ise 2 cocugumun babasi kendisi :)
Canım şimdiki askerlik çok kolay sıkıntı yapma kargoyla bişey yollanıyor mı bilmiyorum Allah yardımcın olsunSelam kızlar. Erkek arkadaşım yakında askere gidecek. acemi birliğini manisa merkez 1.piyade de yapacak. Manisa hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımci olursa sevinirim:) asker sevgiliye kargoyla yiyecek eşya vs yollamak kolay mıdır? Yollarsak teslim alırken sıkıntı yaşar mı? Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)
Doğru söylüyorsun canım insanda yinede burukluk oluyor teşekkür ederim güzel dileklerin için:)Canım şimdiki askerlik çok kolay sıkıntı yapma kargoyla bişey yollanıyor mı bilmiyorum Allah yardımcın olsun
Tabikide olur o senin sevdiğin insan ve goremiceksin de ama olsun vatan borcunu ödüyor bana göre askerlik yapmamış bir erkek ten adam olmaz onu yalnız bırakma sana çok ihtiyacı olcak ve evet mektup yaz sürekli her ne kadar telefonla konussanda ben hiç asker beklemedim ama isterdim beklemeyi farklı bir duygu olsa gerek Allah sonunuzu hayirli etsin inşallah şah salim dönerDoğru söylüyorsun canım insanda yinede burukluk oluyor teşekkür ederim güzel dileklerin için:)
Tabikide cok haklısın vatan borcu bu. Tatlı sıkıntılar bunlar canım inşallah sag salim atlatıcaz:) onun yanında olduğumu arkasında durduğumu göstermem lazım elimden geleni yapacagım:)Tabikide olur o senin sevdiğin insan ve goremiceksin de ama olsun vatan borcunu ödüyor bana göre askerlik yapmamış bir erkek ten adam olmaz onu yalnız bırakma sana çok ihtiyacı olcak ve evet mektup yaz sürekli her ne kadar telefonla konussanda ben hiç asker beklemedim ama isterdim beklemeyi farklı bir duygu olsa gerek Allah sonunuzu hayirli etsin inşallah şah salim döner
Inan herşeyi arastirdim sanki askere kendim gidecekmişim gibi:) teşekkür ederim bilgin için
bir tek mektup gönder. onu da dikkatli yaz cunku her paket- her mektup önce acılır okunur-bakılır sonra askere teslim edilir. yiyecek neden gönderiyorsun mahrumiyet bölgesi mi? degil !!! ac kalacak sanki heyy yaaSelam kızlar. Erkek arkadaşım yakında askere gidecek. acemi birliğini manisa merkez 1.piyade de yapacak. Manisa hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımci olursa sevinirim:) asker sevgiliye kargoyla yiyecek eşya vs yollamak kolay mıdır? Yollarsak teslim alırken sıkıntı yaşar mı? Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)
Benimde sevgilim gitmişti manisa kırkağactı ama cehennemin 3.katı derler oraya ah ah sonra zaten mecbur doğu keskin nişancı ne anılardı ne cok ağlamıştık.ikimizdede koca koca günlükler var hatta komutanı bile günlüklerimizi okumuş ne aşkmış ya demiş diger askerlerinkini çöpe atmış bizimkini atmamış çünkü hala acıp okuyoruz sanki o günleri hala dün gibi yaşıyoruz evliyi mutluyuz 2.cocukta yolda :)) darısı basına şimdiden Allah kavuştursun canım.Selam kızlar. Erkek arkadaşım yakında askere gidecek. acemi birliğini manisa merkez 1.piyade de yapacak. Manisa hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımci olursa sevinirim:) asker sevgiliye kargoyla yiyecek eşya vs yollamak kolay mıdır? Yollarsak teslim alırken sıkıntı yaşar mı? Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?