• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker sevgilisi..

ocek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
6
2
1
Selam kızlar. Erkek arkadaşım yakında askere gidecek. acemi birliğini manisa merkez 1.piyade de yapacak. Manisa hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımci olursa sevinirim:) asker sevgiliye kargoyla yiyecek eşya vs yollamak kolay mıdır? Yollarsak teslim alırken sıkıntı yaşar mı? Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)

Manisa alaşehirde yapıyor askerliğini.
Kargo falan alınmıyor, hevesleniyordum bende ama göndermedim.
Yalnız mektup gönder askeriye de çok havası oluyormuş mektubu gelenlerin.
Manisada iyi güzel fakat eğitimi çok fazla

Manisa alaşehirde yapıyor askerliğini.
Kargo falan alınmıyor, hevesleniyordum bende ama göndermedim.
Yalnız mektup gönder askeriye de çok havası oluyormuş mektubu gelenlerin.
Manisada iyi güzel fakat eğitimi çok fazla
Hadi yaaa... bende çok heveslendim kargo yollarım diye.. teşekkür ederim bilgin için. Peki mektup dışında nasıl haberleşiyorsunuz telefonla konuşmak kolay oluyor mu

Hadi yaaa... bende çok heveslendim kargo yollarım diye.. teşekkür ederim bilgin için. Peki mektup dışında nasıl haberleşiyorsunuz telefonla konuşmak kolay oluyor mu
Acemide zor konusuluyor, ustada daha rahat. Bide kısa dönem bizim ondan çok kasmıyorlar dediğim gibi eğitimi fazla zaman bulamayacak.
Botlar ayağını yara yapıyor pudra, ortopedik taban, bot boyası süngeri falan alsın. Biz vazelinde aldık herkesin kulakları yara oldu soğuktan onun olmadı. Pişik kremi aldık pişik olmadı ama diğer herkes pişik:KK45:

Acemide zor konusuluyor, ustada daha rahat. Bide kısa dönem bizim ondan çok kasmıyorlar dediğim gibi eğitimi fazla zaman bulamayacak.
Botlar ayağını yara yapıyor pudra, ortopedik taban, bot boyası süngeri falan alsın. Biz vazelinde aldık herkesin kulakları yara oldu soğuktan onun olmadı. Pişik kremi aldık pişik olmadı ama diğer herkes pişik:KK45:
Inan herşeyi arastirdim sanki askere kendim gidecekmişim gibi:) teşekkür ederim bilgin için

Bende bir asker sevgikisiydim telefon oldugu halde moral olsun diye surekli mektup yolladim cok moral olmustu orda psikolojik acidan onu sevdigini beledigini hissettirmek cok onemli kargo konusunda bilgim yok onu beklerken cok zor gecmisti doguda yapti suan ise 2 cocugumun babasi kendisi :)

Bende bir asker sevgikisiydim telefon oldugu halde moral olsun diye surekli mektup yolladim cok moral olmustu orda psikolojik acidan onu sevdigini beledigini hissettirmek cok onemli kargo konusunda bilgim yok onu beklerken cok zor gecmisti doguda yapti suan ise 2 cocugumun babasi kendisi :)
2 çocuk muu maşşallah bizde o günleri görürüz inşallah:) doguya dusmesinden korkuyorum manisada acemilik yapan büyük bi ihtimal kıbrısa düşüyormuş umarım bizimde oyle olur:)

Selam kızlar. Erkek arkadaşım yakında askere gidecek. acemi birliğini manisa merkez 1.piyade de yapacak. Manisa hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımci olursa sevinirim:) asker sevgiliye kargoyla yiyecek eşya vs yollamak kolay mıdır? Yollarsak teslim alırken sıkıntı yaşar mı? Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:)
Canım şimdiki askerlik çok kolay sıkıntı yapma kargoyla bişey yollanıyor mı bilmiyorum Allah yardımcın olsun

Doğru söylüyorsun canım insanda yinede burukluk oluyor teşekkür ederim güzel dileklerin için:)
Tabikide olur o senin sevdiğin insan ve goremiceksin de ama olsun vatan borcunu ödüyor bana göre askerlik yapmamış bir erkek ten adam olmaz onu yalnız bırakma sana çok ihtiyacı olcak ve evet mektup yaz sürekli her ne kadar telefonla konussanda ben hiç asker beklemedim ama isterdim beklemeyi farklı bir duygu olsa gerek Allah sonunuzu hayirli etsin inşallah şah salim döner

Tabikide olur o senin sevdiğin insan ve goremiceksin de ama olsun vatan borcunu ödüyor bana göre askerlik yapmamış bir erkek ten adam olmaz onu yalnız bırakma sana çok ihtiyacı olcak ve evet mektup yaz sürekli her ne kadar telefonla konussanda ben hiç asker beklemedim ama isterdim beklemeyi farklı bir duygu olsa gerek Allah sonunuzu hayirli etsin inşallah şah salim döner
Tabikide cok haklısın vatan borcu bu. Tatlı sıkıntılar bunlar canım inşallah sag salim atlatıcaz:) onun yanında olduğumu arkasında durduğumu göstermem lazım elimden geleni yapacagım:)

bir tek mektup gönder. onu da dikkatli yaz cunku her paket- her mektup önce acılır okunur-bakılır sonra askere teslim edilir. yiyecek neden gönderiyorsun mahrumiyet bölgesi mi? degil !!! ac kalacak sanki heyy yaa :D

Benimde sevgilim gitmişti manisa kırkağactı ama cehennemin 3.katı derler oraya ah ah sonra zaten mecbur doğu keskin nişancı ne anılardı ne cok ağlamıştık.ikimizdede koca koca günlükler var hatta komutanı bile günlüklerimizi okumuş ne aşkmış ya demiş diger askerlerinkini çöpe atmış bizimkini atmamış çünkü hala acıp okuyoruz sanki o günleri hala dün gibi yaşıyoruz evliyi mutluyuz 2.cocukta yolda :)) darısı basına şimdiden Allah kavuştursun canım.

merhaba :)
benimde sevgilim 3 mayıs izmir/gaziemire gidecek. bende nasıl yapıcam, nasıl dayanmalıyım diye forumlarda dolanırken konunuzu gördüm
öncelikle bahsettiğiniz kargo konusu için bir bilgilendirmede bulunacağım
sevgilimden değil de arkadaşımda yaaşadığımız bir tecbüreyi sizinle de paylaşayım
izinlerde giymesi için kıyafet göndermişti ailesi kargoyla. fakat kargo poşetinin içinden marka olan kıyafetler alınmış, geri kalanı arkadaşıma teslim edilmişti. askeriyeye girmeden önce paketler açılıp kontrol ediliyor çünkü ve tamamen paketi açanın insiatifine kalmış bir durum
bizim başımıza geldi haberiniz olsun derim:KK12:
konuya gelecek olursak bende nasıl göndericem nasıl dayanıcam bilmiyorum
yanındayken gözlerim doluyor belli etmemeye çalışıyorum daha fazla üzülmesin diye. ama elimde olmuyo çoğu zaman:KK61:
sende yanındayken ağlamamaya çalış. ona olan sevgini tam anlamıyla göster ama onun için gitmek çok daha zor bunu unutma ve ağlayarak onu iyice zorlama derim ben
hayırlısıyla gidip gelirler inşallah da bizde diğer arkadaşlar gibi çocuk sahibi olup, sevgilisi askere gidecek olanlara tavsiyeler veririz:KK25:

Back
X