Asker sevmek suc mudur ?

cnm seni çok iyi anlıyorum çünkü hikayemizde ortak yönler var bende iyi bi bölüme ciddi bir emek sarfederek girdim.Daha sonra sevgilimle tanıştım benim sevgilimde okuduğu bölüm itibariyle devlette iş bulamıycak özelde ise bilmiyorum şartlar neyi getirirse bu durumu ailemin sorun edeceğini biliyodum ama bi kişi senin kısmetinse olmaz diyemiyosun benim babam çok katı biridir keskin sınırları vardır biliyorum ki ilerde bu durum yüzünden çok başım ağrıycak ama sevgili olacağımız dönem ben bunu hiç hesaba katmadım şimdi bile bazen diyorum aklım nerdeymiş o zaman ...ama dediğim gibi hayat sadece kurallar ve planlar üzerinden ilerlemiyo senin yaşadığın ikilemi baya yasadığım dönemler oldu hatta bitirdim ilişkimi sırf ilerde olmazda daha çok acı çekerim diye çünkü zamanla bağlanıyosun ama ayrıldığımız sabah daha gün doğumunda ayaklarımın beni onunla satranç oynayıp gülüp eğlendiğimiz yere götürdüğünü farkettim ...ve o gün düşündüm ki gelecek henüz gelmedi belki o kadar ömrümüz bile yok şöyle mi olur böyle mi demek anlamsız onsuzluk bana acı veriyosa ve ayrılma sebebim sadece gelecek korkusuysa yersiz çünkü nolcağımızıbilemeyiz ALLAH korusun belkide çok güvendiğimiz mesleğimizi yapamıycak bi hastalığımız derdimiz olur...karar senin eğer seviyosan geleceği düşünme kime nolcağını allah bilir ama sadece alışkanlık yada yanlız kalmama içinse zaten bu kafandaki sorular er geç ilişkiyi sona götürür...:)

ben asla askerle evlenmem derdim ...duyduğum hikayeler korkutmuştu beni..ama eşimle tanıştığımda dünya umurumda olmadı ..öğrenciyken tanışmıştık bizde tereddütlerim olsa da en başta kalp mantık dinlemiyor...evliliğimizin 6.yılındayız çok şükür iyi ki evlenmişim diyorum ..her mesleğin zorlukları var, sadece askerlik değil ki zor olan..valla ayrı kaldığımızda oldu ama özlemek bile güzeldi ...ha birde şöyle bir inanış vardır asker kocalar sanki evde de herkese sıraya dizen ,emir veren adamlar gibi görülür alakası yoktur ...tehlike yönünü düşünürsek,ölüm her an her yerde sonuçta ...çaydı ,toplantıydı haftanın 7 günü olan birşey değildir zaten 2 ayda bir olursa olur ekstra bir durum yoksa ki zaten süslenir gider yer içer gelirsin ...biz şuan tayin olduğumuz yere geleli 2,5 yıl oldu daha 1 kere bile çaydı toplantıydı v.s gitmedik bir yere valla..küçük yerlerde sosyal hayat olmadığı için yeşillik olsun diye olur yani ...ama anlatılanlara bakılırsa etrafta cehennem hayatı yaşıyoruz sanırsın :34:

mesleği ne olursa olsun önemli olan senin hayatını mutlu bir şekilde paylaşabileceğin biri olması gerisi teferruat ..Alnına yazıldıysa kim ne derse desin boş ...hakkında hayırlısı olsun ..

Öncelikle konusmayi azaltmaya çalıştım haftaiçi hiç aramadı konusamadik haftasonlarida çok sık olmayan mesajlar zaten fazla müsait olmuyordum . Düşüncelerinden de haberdardı. Konuşmayalım artık gibisinden iki üç hafta bir şekilde gecti. Sonra konuşmayalım artık bitsin dedim o hafta çok kötü gecti sinirlerim baya bozulmuştu ağlayıp duruyordum sürekli sacma bir haldeyim. Sonra konuştuk baya ikimiz de ne durumda olduğumuzu anlattık. O da bende kötüydükben onu hiç bir şekilde üzmek istemiyorum. Onunla konuştuktan sonra biraz rahatlayıp kendime geldim şimdi daha iyiyim. Seviyorum birakmcm vazgecmycm diyor istersen yapabiliriz diyor. Tamam ben de seviyorum ama sevmek yetmiyor ki birakamiyorum gerçekten çok kötüydü o hafta kendimi kaybettim resmen sinirlerim alt üst oldu durduk yere ağlama geliyor sonra kahkaha atıyorum tekrar ağlıyorum.... agladikca rahatlarim dedim ama olmadı rahatlamadim ama onunla konusmak gerçekten çok iyi geldi. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum :( yorum bekliyorum ne yapmam gerek ?

Öncelikle konusmayi azaltmaya çalıştım haftaiçi hiç aramadı konusamadik haftasonlarida çok sık olmayan mesajlar zaten fazla müsait olmuyordum . Düşüncelerinden de haberdardı. Konuşmayalım artık gibisinden iki üç hafta bir şekilde gecti. Sonra konuşmayalım artık bitsin dedim o hafta çok kötü gecti sinirlerim baya bozulmuştu ağlayıp duruyordum sürekli sacma bir haldeyim. Sonra konuştuk baya ikimiz de ne durumda olduğumuzu anlattık. O da bende kötüydükben onu hiç bir şekilde üzmek istemiyorum. Onunla konuştuktan sonra biraz rahatlayıp kendime geldim şimdi daha iyiyim. Seviyorum birakmcm vazgecmycm diyor istersen yapabiliriz diyor. Tamam ben de seviyorum ama sevmek yetmiyor ki birakamiyorum gerçekten çok kötüydü o hafta kendimi kaybettim resmen sinirlerim alt üst oldu durduk yere ağlama geliyor sonra kahkaha atıyorum tekrar ağlıyorum.... agladikca rahatlarim dedim ama olmadı rahatlamadim ama onunla konusmak gerçekten çok iyi geldi. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum :( yorum bekliyorum ne yapmam gerek ?

Denemişsiniz olmamış. Yalnız farkındaysan biz böyle yapamayız gelecekte diyen çocuk yapabiliriz diyor. Sen fazla bağlanmadan bitireceğim demiştin ama çok geç kalmışsın, aşık olmuşsun galiba canım :)

Bu zamanda böyle sevgi-aşk bulmak çok zor. Çocuğu tanı derim ben. Huyu suyu nedir- ailesi vs. yürütebiliyorsan eğer her şey mükemmelse zaten kaderin önüne geçemezsin. Sevgin her zorluğun üstesinden gelir. siz birbrinizi sevdikten sonra kesin olarak birbirinizden emin olduktan sonra her şeyi yürütürsünüz. hayatınız yürür bir şekilde.

Bu benim fikrim tabi :))

Aslında biz böyle yapamayız gelecekte diyen o değil benim desek daha doğru olur. Nasıl bu hale geldik ne ara oldu anlamadım ama bırakmak istediğimizde bu bize çok zarar veriyor. Onu üzmek istemiyorum. Ki kendim de dayanamıyorum zaten. Ne yapicm bilmiyorum :(

Back
X