cnm seni çok iyi anlıyorum çünkü hikayemizde ortak yönler var bende iyi bi bölüme ciddi bir emek sarfederek girdim.Daha sonra sevgilimle tanıştım benim sevgilimde okuduğu bölüm itibariyle devlette iş bulamıycak özelde ise bilmiyorum şartlar neyi getirirse bu durumu ailemin sorun edeceğini biliyodum ama bi kişi senin kısmetinse olmaz diyemiyosun benim babam çok katı biridir keskin sınırları vardır biliyorum ki ilerde bu durum yüzünden çok başım ağrıycak ama sevgili olacağımız dönem ben bunu hiç hesaba katmadım şimdi bile bazen diyorum aklım nerdeymiş o zaman ...ama dediğim gibi hayat sadece kurallar ve planlar üzerinden ilerlemiyo senin yaşadığın ikilemi baya yasadığım dönemler oldu hatta bitirdim ilişkimi sırf ilerde olmazda daha çok acı çekerim diye çünkü zamanla bağlanıyosun ama ayrıldığımız sabah daha gün doğumunda ayaklarımın beni onunla satranç oynayıp gülüp eğlendiğimiz yere götürdüğünü farkettim ...ve o gün düşündüm ki gelecek henüz gelmedi belki o kadar ömrümüz bile yok şöyle mi olur böyle mi demek anlamsız onsuzluk bana acı veriyosa ve ayrılma sebebim sadece gelecek korkusuysa yersiz çünkü nolcağımızıbilemeyiz ALLAH korusun belkide çok güvendiğimiz mesleğimizi yapamıycak bi hastalığımız derdimiz olur...karar senin eğer seviyosan geleceği düşünme kime nolcağını allah bilir ama sadece alışkanlık yada yanlız kalmama içinse zaten bu kafandaki sorular er geç ilişkiyi sona götürür...:)