Asker Yari,içim sıkılıyor

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Selamüm Aleyküm Ablalarım,arkadaşlarım :))

6,5 aydır çıktığım vardı askerdi hala askerde.Bekliyordum hep bekledim.İzine gelince değişti soğuk davrandı,aramadı sormadı falan.Sonra ilgisizlik ve bağırmalar falan..Alttan aldım asker diye 1 hafta bekledm düzelr diye düzelmedi.Facede msjlarına bakıyodum onun evli bir kızla yazışmş kız buna 1yıldan sonra eşiyle birlikte oldugunu söylemiş,ona bağlanması için..sevgilime sormuş sen biriyle birlikte oldun mu dye oda evet askere gitmeden arkadaşlar zorladım gittim demiş.Mutlu oldum mu ilişkide demiş.erkek arkadaşımda evet ama zevk işte bitince mutlulukta bitti demiş.Bizim resmimiz vardı stadda yüryüşe gtmiştik el ele tutuşup o fotografta kız demişki sevgiline bakmadım amaseni bşka kızla görnce için parçalandı kıskandım demiş !!! Başka bi kız yorumda buna kocacım demiş.msjlara baktım salla kuzu söle bişy olmaz demiş benimkide.Beynime kansıçradı resmen noluyorz lan dedim.Baktım düzelmedi açıklama yaptı şöylede böylede diye.Havaalanına gitti Ankarada,kıbrıs uçağına binmeden arayım sesini duyum demiş.Kızlara msj atmaktan beni nasıl hatırladın kntrün varmıydı diye dalga geçtm.yüzüme kapadı zoruna gtmiş eve geldim gene bağrışmalar telefonda.Gene bekledm annemin,yakın kız arkm ayrıl dedi ayrılmadım.C.tesi günü oldu bktım aynı tas aynı hamam ilşkisi yok yptım facede sonra ona kırıldı bitti.Arıyo,msj atıyo falan..Arkadaşına sordurdum ailevi sorunlarım var o yüzden böle oldu diyo.facesine bakıyom salla gibisne msjlar.Anlam veremedim.Bi karar ver ya tamamen başlayalım,yada bitsin hayatıma bakıyım dedim.Düşünmem lazım falan gibisine dedi.bişey demedim.Geçen gün cafeye gttim biriyle tanıştım konuşmaya başladık hata yaptım biliyorm ama çıkmaya başladık bugün ayrıldk çocuk sapıtmaya başladı.Ayrıldı bende selametle dedim.Ama kendimi kötü hissediyrm nasıl davrancağımı ne hissetceğimi bilemiyorum.Askerdekine napıyım ben :S nasıl davranıyım nolur yardm ediin:2:

onun dediğini şimdi ben sana diyorum salla gitsin :)
insan sevdiği için nasıl salla der!!!!!!akıl almaz birşey bence...
belliki asker psikolojisinde bekleyeni gözleyeni olsun istiyor sadece.....

Valla paylaşıyorlar özel mesajda anlatmış üstelik abla ne demek bu yaa .
Hayır okumadımm

18 yaşındasın sanırım bak ben ablan sayılırım senin, bu kadar laçka ilişkilerin içinde olma cahil it kopuk tiplerle olacağına dünya klasiklerini oku kendini geliştir çıtanı yükselt

cnmm hele askerde seni hatırlayıp izinde unutuyorsa bence kork ve bitir....
belliki sadece gözleyeni bekleyeni olsun olayı mantık bu sadece.....
kendine yazık edersin.... onu beklerken

Seni üzen ve değer vermeyen biriyle görüşmemelisin. Değersiz biri. Seni hak etmemiş.

Tamam asker psikolojisi zordur falan ama aşmış bu kendini

Hiç takma kafana, yol ver gitsin

O zaten çoktan başka yollara çıkmış zaten, vakit kaybettiğine değmez, seviyesiz adam

Tamam asker psikolojisi zordur falan ama aşmış bu kendini

Hiç takma kafana, yol ver gitsin

O zaten çoktan başka yollara çıkmış zaten, vakit kaybettiğine değmez, seviyesiz adam
Yol verdim ama aradığında dayanamıyorum ki
Seni üzen ve değer vermeyen biriyle görüşmemelisin. Değersiz biri. Seni hak etmemiş.
Beni haketmemiş ben ugraşmışım bu ilişkide .s
cnmm hele askerde seni hatırlayıp izinde unutuyorsa bence kork ve bitir....
belliki sadece gözleyeni bekleyeni olsun olayı mantık bu sadece.....
kendine yazık edersin.... onu beklerken
Bekleyeni oldugunu bildiğinden kırdı eminimi odun işte..
onun dediğini şimdi ben sana diyorum salla gitsin :)
insan sevdiği için nasıl salla der!!!!!!akıl almaz birşey bence...
belliki asker psikolojisinde bekleyeni gözleyeni olsun istiyor sadece.....
Asker psikolojisini aştıı bencee artık bu
18 yaşındasın sanırım bak ben ablan sayılırım senin, bu kadar laçka ilişkilerin içinde olma cahil it kopuk tiplerle olacağına dünya klasiklerini oku kendini geliştir çıtanı yükselt
evet 18 yaşındayım :) tama okurum.Üniversitede derslerme yoğunlaşrm :)

Askerdeyse askerde terbiyesizin ,ahlaksızın biri bas tekmeyi gitsin hiç de acıma o bunları yaşarken seni düşünüyor muydu ?

Asker psikolojisi falan değil bu belli ki askere gitmeden önce senle bi gönül eğlendirmiş.
Hem daha 6 aydır çıkıyomuşsunuz zaten üzülme bu kadar canım.

Şu an senin ona karşı hislerin sanırım küllenmemiş; biz ne desek sen kendi yüreğinin peşinden gideceksin. Sana en azından şunu söyleyebilirim; pişman olacağın bir şey yapma. Seni ezmesine, sana hakaret etmesine izin verme. Ararsa dayanamam diyorsun, illa ki açarsın; bari bunlara göz yumma.

Bak güzel kardeşim canının yanmasını, kalbinin acımasını hemen bi kenara bırak ve arkana bakmadan uzaklaş. Daha genceciksin, seni üzen umursamayan bu adama da katlanmak zorunda değilsin. İleri de pişman olacağın kararlar alma, ne demek başka bi kızın kocacım diye hitap etmesi aklım almadı kusuruma bakma. Asker psikolojisini de anlarım ama bu artık başka bir boyuta geçmiş. Sen de sevginden dolayı askerdir psikolojisi bozuktur vs. dir diye kalbini avutmak için bahaneler yaratma bence, hayatına yeni bir yol çiz derim. Emin ol yine mutlu olacaksın; ama bu sefer seni gerçekten hak eden bir adamla.

Neden hep ben üzülüyorum sonunda anlamıyorum.Bekledim..Annemi karşıma aldım onun için ama değmedi.Kpss ble çalışamadım doğru düzgün :S Kocacım lafını duuynca çıldırdım zaten..Kendimi avutmamak için vazgeçiyrm bu sevdadan
Aşağılayıp,hakaret etmesine asla izin verme,o kim ki? Artk bu hakkı yok onun.Göz yumman bi yere kadardı ve bitti :2:
Asker mundar olmuş sana yaramaz artık (
:2::2: evet mundar oldu yarim :2:
ardına bakmadan uzaklaşmanı diliyorum.
Tek yapabilceğim o artık :2:
Asker psikolojisi falan değil bu belli ki askere gitmeden önce senle bi gönül eğlendirmiş.
Hem daha 6 aydır çıkıyomuşsunuz zaten üzülme bu kadar canım.
6 ay boyunca çok iyiydik ya arada böyle sorunlu olaylar yaşadık ama hep aştık,üstesinden geldik ama bu olayı atlatamam dayanamam ki baktıkça aklıma gelir.Bitmesi iyidir belkide Hayırlısı :2::2:

Ben olsam geri dönüşü olmamak üzere bitirirdim bu kadar rezaletten sonra...

Valla ben şunu bilir şunu söylerim; şu hayatta anne, baba ve evlat dışında kimse vazgeçilmez değildir.
Bende kıbrıs'ta asker bekledim vakti zamanında değdi mi değmedi, neymiş o askermiş, oraya tatile gitmemiş
Herşeyi alttan alıyorsunda bir yere kadar. Ne oldu iki kere aynı kişiyle aldattı yakaladım.
Hata yaptım birdaha olmayacak, askerdeyim uzaktayım sende anla dedi, tamam dedim sineye çektim, geldiğinde konuşuruz dedim.
12 ay bekledim gelmesine 2-2,5 ay kaldı hiç izin falanda kullanmadı erken gelmek için.
12 ay sonunda ben yapamıyorum dedi. Affet beni dedi. BİTTİ.
Şu an o kızla nişanlanmışlar ortak arkadaşlarımız var onlar anlatıyor falan.
Umrum bile değil, çok sevmiştim, aşırı sevmiştim ama iyi ki de olmamış belki ilerde evlenince yapcaktı aynısını.

O yüzden tamamiyle bitir. Hee bir süre acı çekersin, çoğu zaman aklına gelir, hayatına biri girer ondan bişiler aramaya çalışırsın
ama bunları yaparsan da sırf kendine zarar verirsin.
Şunu unutma ki o orada hayatını yaşamaya devam ederken, SEN GEÇMİŞİNE TAKILI KALIRSAN, GELECEĞİNDEN UZAKLAŞIRSIN.

:2: Bunları senden haketmemişsin canım yine şükür bitmiş ya dediğin gibi evlendiğinde yapsaydı daha ağır gelirdi,artık görüşmemeye kesin karar verdim ondan uzak durucam.Facede biri beni sorumş çıkıyormuydunuz diye oda kıza yok çıkmıyoruz faceden arkadaşım demiş.Aileside dün akşam msj atıyo bana facede yazıklarına dikkat et laf yazma diye babası,bende size laf sokmak gibi bir niyetim yok olsa daha farklı yazarım dedim iyi yaz o zmn dedi gerek yok dedim.Arkadaş çevrem iyi değilmiş falan değiştir diye karştı akşam akşam sinir oldum ya sen kimsnde bana karşıyon demek aklıma gelmedi,o söledi ben söledim.İyi mi yaptım bilmiyorum ama sinir oldum :2:

Ne yapman gerektiği çok açık değil mi?

Askerdeyse askerde terbiyesizin ,ahlaksızın biri bas tekmeyi gitsin hiç de acıma o bunları yaşarken seni düşünüyor muydu ?

Katılıyorum.Askerse asker.Sınırda görev yapan evli barklı insanlar var eşlerinden,çocuklarından ayrı.

Öyle bir psikoloji yok arkadaşım ! Yenilecek nanelere temel.

Bırak şunu ! Bu yaşta daha farklı önceliklerin olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…