Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyt be ne güzel yazmışım okuyunca kendimi birdaha tebrik ettim :sinifsinif:460 günü bitmeden tükenmeden saymaktır.
Her geçen gün içinin daha fazla sızlamasıdır
Sevdiğinin askerlik yaptığı yerin nüfus yoğunluğuna kadar bilmektir.
Tüm askeri terimleri askerinle birlikte öğrenmektir.
Sabretmeyi bilmektir.
Hergün tüm mehmetçikler için dua etmektir.
Ondan gelecek bir telefon için tüm gün elinde telefon beklemektir.
Geleceği günün hayalini kurup kendini avutmaktır
Herhangi bir müzik dinlediğinde slow olsun hareketli olsun oturup ağlayabilmektir.
Şarkının Her sözünde onu bulmaktır
Gazeteyi her açtığınızda şehit haberi görmemek için Allah'a yalvarmaktır
"Aman canım herkes mutlaka yapıyor, üzülme" diye avutmaya çalışanların ağzını kırma isteği uyandırır
'bugün 53. günü ,onu görmeye gitmeme 34 gün var' demektir.
onsuz bişey yapmak içinizden gelmez. Ev kuşu olmaktır
ona anlatmak istediğiniz şeyleri paylaşmak istediklerinizi her gün mail olarak ona yazmaktır
her şeyi maillerde anlatınca gerçek mektupta yazacak bişeyler kalmaz.
ama herkes de size gerçek mektup yaz onu defalarca okur der
kafa karışır bir kere daha ne gereksiz şey şu askerlik sevdiğimi benden ayırdı diye profesyonel ordu sistemine geçmeyi istemeyenlere kızmaktır
uzaaar gider
Sabretmek, onun sana karşı hal ve tavırlarını alttan almaktır ..!
Hayatta yaptığın yapabileceğin ve asla hakkı ödenmeyecek en büyük fedakarlık....
Bütün kızlarımızı alnında öpüyorum bu fedakarlıkları için,turkbayragi
çok duygusal bir zamandan geçiyoruz, bu yazdığın karşısında duramadım.. allah hepimizi sevdiğine kavuştırsın, bu sıkıntılı zor dönem sonrası hayat bize armağanlar versin inşallah, mutsuzluk yaşamayalım hiç birimiz... :Saruboceq:
Rüyanda askerin olduğundan sabahın olmamasını isterken günlerin çabuk geçmesi için biran evvel sabah olması istemektir...
Amin inşallah cumlemiz, ne güzel bir dua kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
sabretmektir..ama sabrinizin anlasilmamasini zerre kiymet verilmemesini bile sabirla izlemektir..