Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ıs bulmam o akdar cok zorkı :((( bızım burda iş potansıyelı sıfır malesef alsanaalsanasmile
ıllakı torpılın olacak da ıyı bı yerde ışe gıresın oda bende yok -tatlicadiarzu-

üzülme canım ya sn giresunlu muusn bnde öleyim şebinkarahisarlıtyım:sırnaşık şey

canım benımkı ıstesede oyle pat dıye evlenelım dıyemez :bbo:
askerden seneye nısanda geelcek ama henuz bı ısı yok gelıp ıs bulacak para bırıkterecekk oooooooooooooooooooo kafamçokkarıştı belkı de o nedenlede bıraz rahatım eyvahedigeldismile

sanırım bu yüzden rahatsın. seneye nisanda dednde zaman su gibi akıp geçer inan bana sana bişe sölim mi askerden gelenler iş bulduktan sonra hemen istemeye geliolar 1 sene zaten nişanlı kalıosun o arada zaten evin eşyalarını beraber dümüş oluosunuz

ıs bulmam o akdar cok zorkı :((( bızım burda iş potansıyelı sıfır malesef alsanaalsanasmile
ıllakı torpılın olacak da ıyı bı yerde ışe gıresın oda bende yok -tatlicadiarzu-

Allah büyük canım benim kimse kimsenin nasibini alamaz vardır seninde bir yerlerde bi nasibin dua et

nese kuzular bn çıkıorum yarın görüşürk kocaman öpüldünüz ii akşmlaropuyorumnanaktan

ilk başta bnde öle düşünüodm ama şimdi netten görüünce bide duygununkileri görünce almsya karar verdim kız bu duygunun koydukları çk güzel sarev die gir bak hepsi birbirinden güzelllll

kız onlar nevresim takımı
uyku seti almadım ben hiç almayacağımda çok gereksiz.
Çünkü çeşit çeşit nevresim takımım var uyku seti alıp napayım.
Kaz tüyü yorgan alırım bembeyaz bir de ortapedik yastık
geçirir kullanırım.
Uyku seti gereksiz ben almayı düşünmüyorum
ben bi tane aldım uyku seti bi tane daha alıcam yeter yaa dimi?
alma canım uyku seti gereksiz yukarı yazdım nedenini

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar...bizde nasip olursa aşkım gelir gelmez evlenmeyi düşünüyoruz 3-4 ay içinde..bende çok meraklıyım bu çeyiz işlerine..:)

oo bizim tayfa burdaymış ...((:

he he bende yeni geldim zaten naber kızlar :hulya:
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar...bizde nasip olursa aşkım gelir gelmez evlenmeyi düşünüyoruz 3-4 ay içinde..bende çok meraklıyım bu çeyiz işlerine..:)
bende öyleyim vala başladık bir yerden bakalım hayırlısı
aldın mı hiç birşeyler

tatlıkıs hayırlı olsun.bana sorarsanız ilk önce anlaşmak önemli allah öncelikle sağlık huzur versin gerisi olacak şeyler.bence herkes bütçesine göre seçmeli alacaklarını yani gelirin çoksa pahalı alırsın azsa ucuz. zorlamaya gerek yok bence her iki tarafıda. benim hiç bir zaman en iyisi olsun diye bir hevesim olmadı geçici şeyler bunlar yaaa.(bu arada benimde içim geçmiş)

he he bende yeni geldim zaten naber kızlar :hulya:

bende öyleyim vala başladık bir yerden bakalım hayırlısı
aldın mı hiç birşeyler

evet canım bişeylerim var..sağolsun annem almış,yapmış zamanında..geriside düğün zamanı alınacak şeyler..bilmiyorum şimdiden alsam erken olur mu diyorum..çünki daha 1 seneden fazla var Allah nasip ederse:Saruboceq:

uyku seti mevzusu olmuş bencede çok gereksiz biraz kullandıktan sonra kendinden geçiyo çabuk kirleniyo üstünü yıkayamıyosun her zaman uyuz oluyorum ben.sarev nevresim takımlarını tavsiye ederim çokta kaliteli yıka yıka kullan rengi bile değişmiyo.

Sanki biri sana beni anlattı sende genele soruosun gibi hissettim. Habure bişeler alıyorum aman eksik olmasın ilerde zorluk çekmeyelim diye borçtan çıkamıyorum yawwwww

Sanki biri sana beni anlattı sende genele soruosun gibi hissettim. Habure bişeler alıyorum aman eksik olmasın ilerde zorluk çekmeyelim diye borçtan çıkamıyorum yawwwww

bende öyleyim bizimde 1 seneden fazla var ama bir taksite giriyorsun zaten 10 ay 12 ay geçiyo bir şkilde.
Ben iyi yaptığımı düşünüyoru almasam o para gidecek çünkü biriktiremiyorum
borca girince birşekilde ödeniyo

anammmm burası tam benlikmiş
nişanlıyım alıyorum alıyorum bitmiyooooookaydirigubbakcemile3

ya ben çok fazla takside girmeden halletmeye çalışıyorum bu sefer cebimde 1 tl olmadan dolaşmış oluyorum ama olsun ilerde alahın izniyle sıkıntı çekmicez sabrın sonu selamet

valla bende çok meraklıyım çeyizlere ama işte bi kavuşsak aşkımla çeğiz olmasada olur annemler düşünüo zzaten onları:D

Aşkımmm askerrdeee veee bendee tabiki çeyiz hazırlıyorum :) biz kendi aramızda sözlüyüzz şimdilik o haziranda izine gelicek ve ozamanda istemeye gelicekler askerlik bitincede nişan düğünn =) o yüsden ne alırsam kardırrr wallaa şimdilikkk şunları aldımmm..

Taç saten nevresim takımıı
saten delux nevresim takımı
2 adet normal nevresim takımı
pike takımı
2 battaniye
12li şarap kadehi
12li şampanya kadehi
2li bira bardakları
3 takım su bardagı takımııı
6lı dondurma kupları
kremalık
yagdanlık
25-30 havlu , 8,9 lif çettik vs. =)
baharatlık
2 takım çerez kasesi
sürayii ( harika ötesi )
günlük çatakkasık takımı
orta sehba için süsss
kahve makinesi
2 adet cips kasesii
gecelik,beybidol :)
yaglama fırçası

dahada birsürü alıncaaaaaaak varrr.. o büyük yemek takımı tencere takımı vs. onları çalışınca alcam şincik bukadar :)

Şimdiliiik aklımmaaa bunlar geldi aklıma gelen olursa eklerimmmkızlar :)

Back
X