Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

nefesim saol tatlım benim pike ve nevresimlere de ayrıca bir zaaafım var zatennn:))yorganlarımı da aldım tek kişiliklerim kaldı ama bu sıra sıkışığım alamam heraldee taçın mikrofiber yorganlarında kampanya varmış 45 tl almadıysan bak ...ben zamanında 70 e aldım çünkü

tamam canım bakarım..bu aradaa ben tek kısılık bırsey almayı dusunmuyorum ılk etapta..gelen olursa da cıft kısılıklerden kullanırım..şöyle dusunuyorum..sımdı mısafır gelse koltukta falan yatacak olsa koltugun her tarafını ortebılmek ıcın cıft kısılık nevresım sererım daha rahat ve duzenlı olur..

1 tane tek kısılık nevresım aldım sonra da tek almaktan vazgectım zaten :emir_bebek:

ben bu ay bıraz tupperware olayına daldım ve nişanlımın yanına gitme olayım oldugu için pek fazla bişey alamadım..

zaten tupperware ıcın az para dokmedım akannehir

ay basını beklıyorum artık..

gerçi bi yandan pike takımlarına ve nevresımlere yıne bakıyorum ama ıcıme sınen pek model olmadı henuz..

canım evet baktım tacın sıtesıne mıkrofıber emprime yorgan dıyor..49 lıra..mıkrofıber dedıklerı ne gercı pek anlamıyorum pek..sende bundan mı aldın??baskılı olması bıraz kotu bembeyas olsa süper olurdu ama neyse..senden haber beklıyorum canım..

canım evet baktım tacın sıtesıne mıkrofıber emprime yorgan dıyor..49 lıra..mıkrofıber dedıklerı ne gercı pek anlamıyorum pek..sende bundan mı aldın??baskılı olması bıraz kotu bembeyas olsa süper olurdu ama neyse..senden haber beklıyorum canım..

benimki emprime değil canım sadece microfiber yazıodu ve bembeyazz baskılı değildi bilemedim şimdii..nemim indirimde gördüğüm de benimkinin aynısıydı ama sitesinde değil mağazasında gördüm

picture1wql.png

internett bu tencere takımını beyendim ama markasını daha önce hiç duymadım
Markası Tuna. Varmı duyanınız bileninizboshayallersmile

picture1wql.png

internett bu tencere takımını beyendim ama markasını daha önce hiç duymadım
Markası Tuna. Varmı duyanınız bileninizboshayallersmile

markasını bende duymadım yengecım..ama o sitede gordum bende modeli çok hoş..

diğer sitelerden araştır markasını ona gore alıp almayacagına karar ver ıstersen..

benimki emprime değil canım sadece microfiber yazıodu ve bembeyazz baskılı değildi bilemedim şimdii..nemim indirimde gördüğüm de benimkinin aynısıydı ama sitesinde değil mağazasında gördüm

aa bende gidip magazasına bakim bari...ama her magazada mı ındırımdedır orası mechul..sen istanbuldan nerden aldın kuzum bende oraya bakım yakınsa

huhuhuhuhhh bu topic ne kadar sessiz kalmış böyle kimse çeyiz almıyor galiba

burcum valla ben almıyorum.. aldığım 5 parça şeyin taksidini ödüyorum halaa.. benimki bi gelsinde o zman oturup konuşcaz detaylıca napçaz ne etçez o zmana kadar yok bişi almak CADIARZU

hım ben alıyorum valla bakalım
annemde kızyor hemen gidiyor muusn borçlar diyor ama ben dinlemiyorum yine aldım nevresim takımı:)

aa bu nevresim takımı supermıs canım..bayıldım resmen..

bugun markafonıden nısanlıma aldıgım pantalon geldı bayıldım supermıs..

bende bazı seylerı alıyorum ama bazı seylerı almak ıcınde nısanlımı beklıyorum ortak karar vermek acısından..zaten bu zamana kadar aldıgım seylerın bı cogunu da nısanlımla bırlıkte begenmıstık..

bende bu ara eknomıye devam edıcem eger cok ıcıme sınen bırsey olursa dayanamayıp alırım..

Back
X