- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 33
- Konu Sahibi brave love
merhaba arkadaşlar ben asker yolu bekliyorum nişanlım askerde belki sizinde sevdicekleriniz uzağınızdadır birlikte paylasşırsak daha rahatlarız diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerede asker de şafak kaçSana destek olayım, benim askerde :)
hoşgeldinnnn :)Bende geldım aranıza merhaba :)
az kalmış gitmesine ama sen en azından ne zman gideceğini biliyosun nişanlım devre kaybı gitti diplomayı erken aldı diye tecil bozulmuş şubeye gittik iki gün sonra gönderdilerBenim ki mayısta gidecek ama ben daha simdiden stresliyim
Hoşbulduuuum :))))hoşgeldinnnn :)
fazla bsey kalmamıs canım senın de uzun donem mıBenim ki mayısta gidecek ama ben daha simdiden stresliyim
Safak kac canımSana destek olayım, benim askerde :)
89 maalesef, daha çok var senin kaç?Safak kac canım
cok mu 89 :) keske bnm 89 olsa uzun donem bnm kasım da gıttı safak atarsa 238 cnm89 maalesef, daha çok var senin kaç?
omrumuzu yedı :)Ahhhhh askerlik ahhhh
aynen öyle 9 aya dusseydı askerlık super olurdu ya kırklarelınde yapıyor alıstık cok sukur ama tek sorun ozlemHerkesin derdi kendine fazla gelirmiş ya:) Allah kolaylık versin uzun dönem daha da zor. Nerede asker?
Yemez mi canım ya az kaldı ama şükür 53 gün daha...omrumuzu yedı :)
cnm sevındım adına az kalms :) bnm safak karanlık daha :)Yemez mi canım ya az kaldı ama şükür 53 gün daha...