Asker Yolu Bekleyenler Askerliğin Düşmesi Hakkında Fikirleriniz...

ben daha askerimi yolladığım zaman askerlik düşecek dediler hem de kesin hani nerde askerim teskereyi alacak 47 gün soraaa o yüzden sakın umut bağlamayın bunlaraaaa :61:

olsun canm :) belki düşer he ne dersin hemen aşkımla düğün yaparz :69: ah ah görcez ama bnmde açıkcası pek inanasım gelmiyor hayırlısı bu arada allah size bir daha ayrılık yaşatmasın :)

Düştü düşcek derken hep kalbimizi yerinden oynatıp umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratıyolar.Bence zaten her yönden adaletsizlik var 4yıllıklar 5 ay yapabiliyo ama 2 yıllıklar diğer herkesle eşit tutulıyo..en azından onlrınkinde de üni.okudukları için bişeyler yapmaları gerekirdi..İnş düşer 1.Aralık.2011de gelir ama düşmezse 1mart2012 ...:43:

bende aynı dertten yakınıyorum 2 yıllık mezun üstelik şuanda a.ö işletme de okuyor yani 2. üni. ama yine de uzun dönem yapacak gitmesine 1 ay kaldı ben şimdiden kendimi o kadar kötü hissediyorum ki bugüne kadar hep birlikteydik ilk kez ayrılacağız ve bu çok uzun bir süre nasıl atlatacağız bilmiyorum 15 ay olursa 2012 ağustos ta gelecek düşerse mayıs ta ama belki 9 aya düşürürler diye çok umutlanıyorum inş. herşey çok güzel olur hepimiz için...

Back