- 6 Ağustos 2015
- 85
- 10
- 3
- Konu Sahibi Rhsalhmsire
ne değişcek bakalım :) kız çok fenasın sen nasıl güldürdün beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne değişcek bakalım :) kız çok fenasın sen nasıl güldürdün beni![]()
3 gün önce sevgilimi askere yolladımbeni bir tek gittiği günün ertesi günü aradı çok rahatım merak etme dedi konustuk ettik dahada aramadı
manisada acemi birliğinde çok merak ediyorum sizce normal mi ne biliyim yemek aralarında falan arayabilir diye düşünüyorum hiç mi fırsat bulamadı iki gündür
![]()
Gittigi yer rahatmis ki kendisi de dile getirmis. Acemi birliginde aramak daha zor ki bir de telefon kulubesinde sira oluyordur. Belki de sira gelmiyordur ondan arayamamistir. Sabret acemilik bitince rahat edersiniz canim telefon konusunda. Allah kavustursun.3 gün önce sevgilimi askere yolladımbeni bir tek gittiği günün ertesi günü aradı çok rahatım merak etme dedi konustuk ettik dahada aramadı
manisada acemi birliğinde çok merak ediyorum sizce normal mi ne biliyim yemek aralarında falan arayabilir diye düşünüyorum hiç mi fırsat bulamadı iki gündür
![]()
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallahGittigi yer rahatmis ki kendisi de dile getirmis. Acemi birliginde aramak daha zor ki bir de telefon kulubesinde sira oluyordur. Belki de sira gelmiyordur ondan arayamamistir. Sabret acemilik bitince rahat edersiniz canim telefon konusunda. Allah kavustursun.
3 gün önce askere gitti. Gittiği ilk gün sabah akşam aradı ama 2 gündür haber yok. Ortada terk edilmek gibi birşeyde yok sadece aramıyorsevgilin mi?
terk mi etti?
3 mü gün 2 mi?
ben niye anlamadım..![]()
3 gün önce askere gitti. Gittiği ilk gün sabah akşam aradı ama 2 gündür haber yok. Ortada terk edilmek gibi birşeyde yok sadece aramıyor
Ne güzelBenimki çarşamba gitti, her akşam konuşuyoruz. Gün içinde de müsait zamanlarında mesajlaşıyoruz. Askercelli olduğu için kimse karışmıyor.
Seninki askercell almadı mı?Ne güzel![]()
Seninki askercell almadı mı?
1000 sanırım ama zaten öyle peş peşe mesaj atamıyor, yani yeter muhtemelen..Sadece bin sms dimi? Ve dk var. Bin sms cok az ya![]()
Hayır telefon klupesinden aradı işte en son aradığındaSeninki askercell almadı mı?
Ordan aramak zor olur, sıra olur vs. O da alsaydı keşke askercell, rahat oluyor. Gün içinde 8-18 arası aramaya kapalı, onun dışında açık.. SMS ise tüm gün açık..Hayır telefon klupesinden aradı işte en son aradığında
3 gün önce sevgilimi askere yolladımbeni bir tek gittiği günün ertesi günü aradı çok rahatım merak etme dedi konustuk ettik dahada aramadı
![]()