Asker:(

ilk günler sıra olabilir

yine ilk günlerde uyum sağlasınlar diye arama imkanını kısıtlayabilirler

her gün aranmaz zaten

mektup yaz sen romantiklik olsun ama içeriği klasik hal hatır sorma olsun tabii

3 gün önce sevgilimi askere yolladım :KK43: beni bir tek gittiği günün ertesi günü aradı çok rahatım merak etme dedi konustuk ettik dahada aramadı :KK43: manisada acemi birliğinde çok merak ediyorum sizce normal mi ne biliyim yemek aralarında falan arayabilir diye düşünüyorum hiç mi fırsat bulamadı iki gündür :KK43:

sevgilin mi?
terk mi etti?
3 mü gün 2 mi?
ben niye anlamadım..o_O

3 gün önce sevgilimi askere yolladım :KK43: beni bir tek gittiği günün ertesi günü aradı çok rahatım merak etme dedi konustuk ettik dahada aramadı :KK43: manisada acemi birliğinde çok merak ediyorum sizce normal mi ne biliyim yemek aralarında falan arayabilir diye düşünüyorum hiç mi fırsat bulamadı iki gündür :KK43:
Gittigi yer rahatmis ki kendisi de dile getirmis. Acemi birliginde aramak daha zor ki bir de telefon kulubesinde sira oluyordur. Belki de sira gelmiyordur ondan arayamamistir. Sabret acemilik bitince rahat edersiniz canim telefon konusunda. Allah kavustursun.

Gittigi yer rahatmis ki kendisi de dile getirmis. Acemi birliginde aramak daha zor ki bir de telefon kulubesinde sira oluyordur. Belki de sira gelmiyordur ondan arayamamistir. Sabret acemilik bitince rahat edersiniz canim telefon konusunda. Allah kavustursun.
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah

Adam asker gitmiş, tatile değil. Sürekli arayamaz. Orada oturmuyor, bunun eğitimi var, bir sürü şeyi var. Zaten o telefon kulubelerinin önüne bir sürü kuyruk oluyor.

3 gün önce askere gitti. Gittiği ilk gün sabah akşam aradı ama 2 gündür haber yok. Ortada terk edilmek gibi birşeyde yok sadece aramıyor

hmm..ilk zamanlar arayamayabilir.
çok zor oluyo acemi birliği.
fırsatı olmamıştır muhtemelen.

Korkmana gerek yok alt tarafı manisada.
Acemilikte zor geçiyor zaten ona zordur şu an alışmak falan.
Sen endişe etme diye rahatım demiştir evinden ayrılmış kolay mı.
Aradığında hep neşeli konuş ona moral ver.
Usta birliğiniz de batıya çıkar inşallah.

manisa nın eğitimi ağır diye biliyorum.
acemide fazla arayamayabilir.. ama usta da arar hep

Benimki çarşamba gitti, her akşam konuşuyoruz. Gün içinde de müsait zamanlarında mesajlaşıyoruz. Askercelli olduğu için kimse karışmıyor.

Benimde gecen sene bu zamanlar bi sevgilim vardi biz acemi birlik bitene kadar yani 1 ay hic konusamamistik arayamamistii . aglamistim 1 ay :)) Allah kavustursun canim merak etme iyidir firsat bulup aramista zaten :)

Manisa Alasehir mi Kırkağaç mı? Benim sözlümde acemiliği Manisa da yaptı. Kırkagaçsa sıkıntılı bir yer. Alaşehirse rahat kafanı yorma. Zaten acemilikte korkmanı gerektircek birsey yok

askercell alsın. o olunca akşam 6dan sonra konuşma serbest oluyo biz her akşam 10a kadar konusuyoruz. dün gece koğuş nöbetindeydi gece 12ye geliyodu kapattığımızda. ilk konuşmanızda söyleyin o hattı kesinlikle edinsin.

Back
X