canım bu sıkıntıyı çekmiş biri olarak hemen anlatım kaydirigubbakcemile2 ankesörlü telefon sokaklarda mevcut olan kulubeli telefon oluyo askerin kesinlikle yanında bi iki tane tekefon kartı bulundursun ilk günler çok lazım olucaktır eminim. cep teli işi ilk girişte risklidir çünkü bilmediği bi yere gidicek bu riski göze alması mantıklı değil . ilk gün işlemleri olucak saç kesimini beğenmezlerse saç kesim işi kayıtlar vs. gittiği yere göre bu işlem süresi uzayabiliyo. benim askerim ankara türkiyenin en büyük ve kalabalık tümeninde acemilik yapınca sabahtan akşama kadar kuyruk sırası vs. uzadı baya ve ben tam bir hafta konuşamadım çok kötü günlerdi:gitme: morelin bozulmasın benim durum biraz farklıydı tabi ben heran müsait olamadığım ve anneme yakalanmamak adına arayamıyodu. ama babasını abisini falan iki gün içinde aradı. yani ankesördü askeriyenin her yerinde var yeterki sıra olmasın:hulya: cep tel işini de biraz alıştıkdan sonra halleder heraldesempatiksalakcinni doğuda olması bu konuda daha karlı olacağı anlamına gelir bunuda unutmayın hayırlı teskereler şimdidena.s.
ben de doğuya gitmesinden korkuyorum aslında ama demek doğuda daha rahat aranıyor belkide doğu olduğu için
daha çok gözardı ediyolar....
ben gitmeden yanına kartları depolayım en iyisi..
aslında o şöyle demişti bana ben seni ararım sende çıkan numaradan sen hemen beni ararsın,
bana şu aylık sınırsız olan faturalı hatlardan aldı,
normalde kontörlü bizim hatlarımız,
ama o aradığında numara çıkarmı bilmiyorum..
her ihtimale karşı sizin tecrüblerinize dayanıp ilk işim bu hafta içi telefon kartı almak..
bir hafta aramamak ne demek ya ben kesin kafayı yerim..
zor günler beni bekliyor of şimdiden dert etmeye başladım..
haftaya bugün kim bilir nerede olucak benim aşkım senağlama
bu telefonların askeriyenin her yerinde olmasına çok sevindim canım..
ama inşallah arayacak vakti bulabilir..
ya ben gözümde öyle farklı hayal ediyorumki şu askeriye ortamını..
sanki telefon yok , olsada arayacak vakitleri olmayacak gibime geliyo.
o yüzden bukadar tedirginim sanırım :1no2: