askerde iletişim..

kızlar bir haftadır çok kötü bir psikoloji içine girmiş durumdayım..
erkek arkadaşım 5 gün sonra askere gidiyor, fakat nereye gideceği ayın 10 unda belli olucak..büyük olaılıkla inş. kısa dönem olucak.
merak ettiğim şey şu,bazı arkadaşlarım acemi birliğine ilk teslim olduğunda bir hafta filan arayamadıklarını söyledi,doğrumu bu,bukadar zormu askerdeyken aramak..hep böylemi devam edicek,acemi birliğiden sonra arayabiliyorlarmı mesela günde kaç defa arayabiliyor..of çıldırıcam ya bir hafta nasıl aranmaz ki aklım almıyor..

cnm bizim hiç telefonla görüşme sorunumuz olmadı günde en az 2 saaat konuşuoduk çoğu zaman

Arkadaşlar merhaba benim sevgilim askere gideli 2 gün oldu acemi birligi çanakkale jandarma ve daha aramadı dolayisiyla bende cok merak ediyorum arama sıklıgı bulundugu yere gore degisebilir mi bi de ilk bi hafta arayamaz falan diyolar bu dogru mu bilgisi olan varmı????

Arkadaşlar merhaba benim sevgilim askere gideli 2 gün oldu acemi birligi çanakkale jandarma ve daha aramadı dolayisiyla bende cok merak ediyorum arama sıklıgı bulundugu yere gore degisebilir mi bi de ilk bi hafta arayamaz falan diyolar bu dogru mu bilgisi olan varmı????
ilk 1 hafta sikinti olur ama sonra duzene biner canim merak etme

Back
X