ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

Yarın geliyor korkuyorum bende gördüm haberleri bu aralar çok sık ne yapmam gerekir sizce

Bikac günlüğüne bir yere gitsen ?
Aldatirken seni düşünmediğine gore sende onu düşünme.
10 ay onu bekleyip sonra ayrılma fikri doğru değil (yorumlarda vardi). Niye 1 yılini heba edesin. O sürede kendini ancak toparlarsin zaten. Onu beklemeye kalksan hem 10 ay onunla konuşmak planlar yapmak durumunda kalacaksin hem de ayrıldiginda kendine gelmen zaman alacagindan 2 yilin bisa gidecek.

Seni düşünmeyeni, sen mi düşüneceksin? Önüne bak artık. Vuracak adam, çoktan vururdu kendini. Ailesine de açıkla durumu, tehditini de anlat. Gerekirse konıtanıyla vs konuşsunlar. Bundan sonrası senim derdin değil. Herkes ettiğini biçer. Bu can acısıyla bir de canını yakanı mı düşüneceksin?

bazı bayanların yorumlarına şaştım kaldım. bi adamı melek ilan etmediğiniz kaldı. konu sahibi sen ne yapsan haklısın. onu hiçbir şekilde düşünme. sen kendini korumaya ve ondan kurtulmaya odakla
Benim mi senin mi ? Hatta bi üye bana resmen vicdan muhasebesi yaptırmaya çalıştı bide aptal yaptası yapıştırmaya kalktı hey allahım ya adamı suçlu buluyorum diye

Nisanlisina "annaneme gidecegim" deyip aldatmaya giden,
3 hafta uygunsuz iliski gecirdigi kisiyle uygunsuz boy boy fotograflar ceken,
su an cok pisman olan ve kendini oldurmekle tehdit eden bir adam....
Bu tablo inanilmaz derecede sacma ve siz bu tablonun icinde bir dakika daha yer almamalisiniz bence. Potansiyel buyuk bir tehlike altinda oldugunuza da deginmeme gerek yok.

Kac erkek sevgilisinden ayrilirken bulusup ayrintili izahat veriyor ki siz veresiniz. Genelde hicbir aciklama yapmadan cekip gidiyorlar. Boyle bir adami karsina alip guzelce konusmanin hicbir faydasi olacagina da inanmiyorum.
Hayatinizdan bu sacmaligi cikartin. Zararin neresinden donseniz kardir. Ileride bu karari verdiginiz icin cok mutlu olacaksiniz. En kotu ihtimalde intihar etse dahi bu sizi suclu yapmaz aksine sergilemis oldugu uc davranis oraninca sizin hayatinizda olmamasi gerektigini gosterir. Basarilar dilerim.

Bende bu surecten gectim.
Aldattigini ogrendim, ayrildim.
Snra ardindan babasi aradi" sen ne dedin x'e,Komutan aradi simdi tufegi elinden zor almislar'. Ben cok kotu oldum.
Dayanamadim baristim.
Aradim konustuk felan.
Snra evlilik yoluna ilerledik.
Ama ben yapamadim.
Her gece kabuslarla uyandim, aglaya aglaya gozlrrimi actim. Ve en sonunda sessiz sedasiz bi mesajla ayrildim ondan. Ardindan yazdigi hic bi mesaha cevap vermedim. Hic bi cevap yazmadim cunku " mesajlar ulasmiyor demekki sapsige' diye dusnmesini istedim. Kendimi öldururum blofu yada sersenisi karsi tarafa ulasmazsa, ölumle blof yapan kisi " bugun yarin affedicek belkide,kendimi öldurup gelecekteki hayatimizi mahvetmiyim kendi ellerimle, bi cevap bekliyim" dusuncesine girer. O yuzdende öldurmez. Benim durumda öldurmedi yani, benim tecrubem boyle.

Hep ayni hikaye zaten: erkektir yapar, aman kizim sen etme, bir kereden ne olacak, cok pisman oldu zaten o da, yuvani yikma kizim.... ve daha nicesi... pasalar uzulmesin, pasalarin psikolojisi bozulmasin... hep kadin suclu bu ne ya? Burada bile kadinlar psikolojik baski uyguluyor kiza cocuk intihar etmesin falan diye... Bu kizin sucu ne peki? Bu kiz neden diri diri gomulsun?
Aldatmadan önce dusunseydi. Sirf o ayrilmak istemiyor diye seni aldatan biriyle mi geçireceksin sanki hayatini. Kendini öldürecekmismis. 3 hafta ihtiyaç karşılamak ne ya iğrenç ötesi birsey. Ya sen o yokken ihtiyaç karsilasam napar o zaman ? Kimi vurur bu sefer acaba

Hatalisin bu konuda. Aldatilan sensin suclanan sen. Anlat gitsin. Zaten alacağın cevap da erkektir yapmis bi hata olacaktir. Kadin yapinca ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

Tespitiniz cok dogru. Bir sure idare edip sonra ayrilsa yine kizi suclu cikarirlar.
Bu durumu ailenizle ve onun ailesi ile konuşun. Ayrılık kararı verdiğinizi Fikrinizin değişmeyeceğini de söyleyin. Nisanlınızla hicbir zaman hiçbir yerde buluşmayın. Yanınızda polis bile olsa gitmeyin. Telefonlarına çıkmayın.
Şimdi normal devam edip askerliği bitince ayrılırsanız suçlu siz olursunuz. Çünkü ortaya şöyle bir tablo çıkıyor. Siz affediyorsunuz kabul ediyorsunuz sonra yok yere ayrılıyorsunuz. O yüzden baştan tavır koyun. Ama dediğim gibi onunla yüz göz olarak değil. Ailelerinde işin içinde olduğu ortak bir karar. Sonra kendini mi parcalar öldürür umurunuzda olmasın. Size bir zarar gelmesin yeter.

Bende bu surecten gectim.
Aldattigini ogrendim, ayrildim.
Snra ardindan babasi aradi" sen ne dedin x'e,Komutan aradi simdi tufegi elinden zor almislar'. Ben cok kotu oldum.
Dayanamadim baristim.
Aradim konustuk felan.
Snra evlilik yoluna ilerledik.
Ama ben yapamadim.
Her gece kabuslarla uyandim, aglaya aglaya gozlrrimi actim. Ve en sonunda sessiz sedasiz bi mesajla ayrildim ondan. Ardindan yazdigi hic bi mesaha cevap vermedim. Hic bi cevap yazmadim cunku " mesajlar ulasmiyor demekki sapsige' diye dusnmesini istedim. Kendimi öldururum blofu yada sersenisi karsi tarafa ulasmazsa, ölumle blof yapan kisi " bugun yarin affedicek belkide,kendimi öldurup gelecekteki hayatimizi mahvetmiyim kendi ellerimle, bi cevap bekliyim" dusuncesine girer. O yuzdende öldurmez. Benim durumda öldurmedi yani, benim tecrubem boyle.
Unutabildin mi

Benim mi senin mi ? Hatta bi üye bana resmen vicdan muhasebesi yaptırmaya çalıştı bide aptal yaptası yapıştırmaya kalktı hey allahım ya adamı suçlu buluyorum diye
sanki aldatan adam kıza acımış da biz onun askerliğini düşünmek zorundayız. hayır yani vurursa vursun ki vuramaz adım gibi eminim. çok sevse kendi tabiriyle "birilerinin ihtiyacını gidermezdi". gerçi şaşırmamak lazım. ortada bariz taciz tecavüz olsa bile o kadının orda ne işi varmış diyen kadınlarımız mevcut

Bak sen tehditlerinden çekinmişsin korkmuşsun bu adamın ve telefonuna cevap vermişsin zaten yapmak istediği de bu değil mi sana nir şekilde ulaşmak. Yapma. Şimdi o anladı korkuyorsun ve korkudan istediğini yapıyorsun bunu sana bol bol kullanacak. Böyledir bu tipler. Telefonundan engelle ve en önemlisi de ailene anlat. Yalnız olduğunu kimseye bir şey demediğini bildiği içşn üstüne geliyor. Hatta savcılığa vereceğini söyle böyle seni rahatsız etmeye devam ederse. Hiç korkma yalnız olmadığını ve ondan korkmadığını belli edersen birşey yapamaz. Ve tabi ki asla görüşme asla.

Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:

Ölürse ölsün tövbe tövbe..Seni aldatmış bir kere,şimdi aklı başına gelmiş pişmanlık naraları.
Vicdan falan yapma lütfen,herkes hak ettiğini yaşar.

Salla gitsin, vuruyorsa vursun bakalım kolaysa. Hiç de idare falan edeyim deme, elin pisliğini sen neden idare edeceksin? Miden bulanmış artık. Şu erkeklerin askerlik psikolojisi muhabbetinden de gına geldi. Vuramaz merak etme, vurursa da kendi suçu ki, senin vicdan yapmanı gerektirecek bir durum yok ortada. İdare etmek nedir yahu? Hep kadınlar taviz veriyor! Aldatılsa bile kadının taviz vermesi isteniyor, saçmalığa bak.

Bak kardeşim asker kızı olarak sana bu fikri veriyorum öncelikle sana kendimi ölfürürüm dediği mesajları yada ses kaydını al bi kenarda dursun ilerde işine yarar öncelikle buluşmanızı ailenizin yanında yapın madem nişanlısınız ailelerin olduğu ortamda bir bir anlatımın herşeyi ve gelelim bu kişinin nerde askerlik yaptığını biliyorsundur bulunduğu bölük birlik alay artık her neredeyse ara bölük komutanının ben bu kişinin Nişanlısıyım nişanı atıyorum beni tehdit ediyor korkularım var de ve onlarında temkinli olmalarını sağla gerekirse rapor alınır ve eline silah verilmez gelene kadarda atlatır inşallah bu yaşadıklarını atlatmazsa sende savcılığa o askerden gelmeden önce verirsin şikayet dilekçesi en başta bahsettiğim gibi (ses kaydı yada yazışmaları ) sana en büyük delil olur yada o sna tehdit ederken aileden olmayan iki kişiyi al yanına aç dinlesinler onlarda tanıklık edebilir bu kadar basit herşeyi kökünden çözmüş olursun

Back
X